Nu ligger anmälan för fotbollsskolan öppen! Se flik "fotbollsskola" för mer info, eller klicka för anmälan.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
Dam

Rödsle BK
1 - 0
Lindsdals IF
Rödsle BK1 - 0Lindsdals IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 15 maj, 19:00
Plats:Fredriksbergs IP
Tävling:
Matchnummer: 012000035
Samling:18:00
Rödsle BK - Lindsdals IF 1-0 (1-0)
2019-05-15 22:53

På onsdagskvällen begav sig Lindsdal till Fredriksbergs IP för att möta Rödsle BK. Lindsdal ska försöka ta sin fjärde raka seger medan Rödsle är obesegrade i tre raka matcher, så det är två lag med god form och bra självförtroende som ställs mot varandra. Lindsdal har börjat sina senaste matcher bra och fått ett tidigt mål vilket har lagt grunden till de tre senaste segrarna. Även denna match började Lindsdal bra men kom inte till de riktigt heta målchanserna.
– Vi börjar piggt de första femton, tjugo minuterna och har chanser att få målchanser. Sen blev Rödsle lite mer fysiska och trycker på i närkamperna och det är vi inte riktigt med på. De gör sen 1-0 på en omställning i tjugonde minuten och det blir ett ställningskrig halvleken ut, vi har ett par chanser men får inte dit den, säger tränare Johan Ewaldh.

1-0 stod sig halvleken ut och i andra halvlek försökte Lindsdal att få till ett snabbare spel för att komma till de heta målchanserna.
– I andra försöker vi spela lite snabbare passningsspel, men det var en studsig och gropig plan vilket gjorde att vi inte fick till det. Det blev väldigt fysiskt spel med närkamper istället. Vi lyckas inte skapa de riktigt heta chanserna, säger Johan.
I slutet av matchen skulle Lindsdal fått en indirekt frispark som kanske kunnat gett Lindsdal en kvittering, menar Johan.
– Målvakten har bollen i handen, lägger ner bollen och rätar till benskyddet. Sen plockar målvakten upp bollen med händerna igen. Men domaren såg inte den situationen. Det kunde varit vår väg in i matchen.

Matchen slutar 1-0 till Rödsle och Lindsdals segersvit är bruten. På måndag hoppas Lindsdal att påbörja en ny segersvit när man tar emot Ramdala IF, hemma på Lindsdals IP.


Matchfakta
21 1-0 - (RBK) Nina Olsson Norén
24 Gult kort - (LIF) Elin Persson


Eddie Jonsson<< Tillbaka

 
 
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer