SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
Dam

Lindsdals IF
7 - 0
Ramdala IF
Lindsdals IF7 - 0Ramdala IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 20 maj, 19:15
Plats:Lindsdals IP
Tävling:
Matchnummer: 012000042
Samling:18:15
Lindsdals IF - Ramdala IF 7-0 (4-0)
2019-05-21 16:28

Efter tre raka segrar för Lindsdal förlorade man den senaste matchen mot Rödsle med 1-0, i en tuff och fysisk match. På måndagskvällen var det dags för nästa hemmamatch för Lindsdal då man tog emot Ramdala IF. I alla sina tre segrar för säsongen har Lindsdal alltid börjat matcherna bra och fått in ett tidigt ledningsmål, det gjorde man även i matchen mot Ramdala. Efter tolv minuters spel hade Lindsdal tagit ledningen med 2-0 efter mål av Johanna Andersson och Elin Persson.
– Vi börjar första halvlek väldigt starkt och har mycket boll, sen gör vi två mål väldigt tidigt. Vi äger hela första halvlek genom att vi har ett bra passningsspel, löper mycket i djupled och vill ha mycket boll, säger tränare Johan Ewaldh.

Lindsdal fortsatte att trycka på och anfalla mycket halvleken ut och kunde också göra 3-0 genom Moa Thomsson på hörna och även 4-0 på straff genom Emilia Florén. I andra halvlek fortsatte Lindsdal på samma sätt och gjorde mål direkt.
– Vi börjar likadant och gör ett tidigt mål och fortsätter att trumma på. Det som är mest imponerande är att trots vi gör fyra mål så slutar vi inte löpa och passningsspelet fortsätter att vara bra. Det är så som vi vill göra, vi gör en bra match och det är väldigt positivt, säger Johan.

5-0 och 6-0 kom tidigt i andra halvlek av Araya Nonthing och Johanna Andersson. Elin Persson satte slutresultatet och Lindsdal tog en storseger med 7-0 över Ramdala IF.
Johan Ewaldh väljer att lyfta fram de båda tvåmålskyttarna Johanna Andersson och Elin Persson.
– Johanna spelade på en ny position som ensam anfallare, duktig i mottagningsspelet. Bra targetspel. Elin var duktig i sina djupledslöpningar och tog många löpningar för laget.

Nästa match är också den på hemmaplan när man tar emot IFK Karlshamn på söndag.


Matchfakta
4’ 1-0 - (LIF) Johanna Andersson
12’ 2-0 - (LIF) Elin Persson
30’ 3-0 - (LIF) Moa Thomsson
31’ Gult kort - (RIF) Victoria Axelsson
32’ 4-0 - (LIF)  Emilia Florén (Straff)
49’ 5-0 - (LIF) Araya Nonthing
59’ 6-0 - (LIF) Johanna Andersson
74’ 7-0 - (LIF) Elin Persson

Eddie Jonsson

<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Webshop träningskläder Intersport
Våra sponsorer
ICA & Your Source ♥ Lindsdals IF