Nu ligger anmälan för fotbollsskolan öppen! Se flik "fotbollsskola" för mer info, eller klicka för anmälan.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
Dam

Lindsdals IF
0 - 2
Team Södermöre
Lindsdals IF0 - 2Team Södermöre

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 juni, 19:00
Plats:Lindsdals IP
Tävling:
Matchnummer: 012000058
Samling:18:00
Lindsdals IF - Team Södermöre 0-2 (0-1)
2019-06-07 21:56

På fredagskvällen spelade Lindsdal hemmamatch mot Team Södermöre. Team Södermöre kom in till matchen med en fin form och har tagit 7 poäng och gjort 9 mål på sina senaste tre matcher. För Lindsdal har formen varit lite sämre den senaste tiden och har två raka förluster. Den senaste vinsten kom för tre omgångar sedan när man på hemmaplan vann över Ramdala med 7-0. Matchen mot Södermöre började tungt för Lindsdal, Södermöre tog ledningen redan efter 13 minuter och Lindsdal tvingades till två byten i backlinjen precis efter målet.
– Första 20-25 minuterna är det mycket kamp och kämpande. Sen får de ett mål ganska tidigt efter ett kanonskott som det inte är så mycket att göra åt, bara att gratulera. Men efter 30 minuter tar vi tag i spelet och har massa chanser med ribbträffar och frilägen som vi inte lyckas utnyttja, säger tränare Johan Ewaldh.

0-1 till Södermöre stod sig till paus och i andra halvlek fortsatte Lindsdal att skapa chanser.
– Vi tänkte fortsätta använda de ytorna Södermöre lämnade men kom inte riktigt upp i nivån som jag kräver. Vi har lite chanser med en frispark i ribban och frilägen men sätter inte dit bollarna. Södermöre gör ett kanonmål igen som är svårt att försvara sig mot, målet kom ganska sent så det var svårt att hitta tillbaka efter det, säger Johan.

Matchen slutade 0-2 till Team Södermöre.
Johan säger att flera spelare spelade bra idag och framförallt backlinjen som skötte sig bra efter de tvingats till tidiga byten.

– Många gör bra individuella prestationer. Elin Persson fick kliva in som mittback som aldrig gjort det. Matilda Wihl fick gå in som vänsterback och gjorde det bra.

Nästa match för Lindsdal är på måndagen den 17:e Juni när man åker till Blekinge för att möta nuvarande serieledarna Nättraby GoIF.


Matchfakta
6’ Gult kort - (Södermöre) Jonna Elmgren
13’ 0-1 - (Södermöre) Agnes Johansson
83’ 0-2 (Södermöre) Agnes Johansson<< Tillbaka

 
 
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer