Nu ligger anmälan för fotbollsskolan öppen! Se flik "fotbollsskola" för mer info, eller klicka för anmälan.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
Dam

Lindsdals IF
0 - 2
Ronneby BK
Lindsdals IF0 - 2Ronneby BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 juni, 19:00
Plats:Lindsdals IP
Tävling:
Matchnummer: 012000075
Samling:18:00
Lindsdals IF - Ronneby BK 0-2 (0-2)
2019-07-01 21:35

I den sista matchen innan sommaruppehållet kom Ronneby BK på besök till Lindsdals IP. Lindsdal och Ronneby har mötts en gång den här säsongen och den matchen vann Ronneby med 3-0 efter 3 mål i första halvlek. Lindsdal hade många spelare borta den gången och så var även fallet i söndagens möte, där Lindsdal fick en minst sagt tuff start med 2 insläppta mål direkt.

– En mardrömsstart med 0-1 och 0-2 efter tre minuter, ligger under på 2 enkla mål där vi inte är riktigt med från början, sen spelar vi upp oss och resten av tiden är det jämnt. Inga stora chanser åt något håll. Det är synd att vi lägger bort matchen direkt efter tre minuter, säger tränare Johan Ewaldh.

0-2 stod sig till paus och i andra halvlek försökte Lindsdal att hitta lägena att komma tillbaka in i matchen.

– Vi försöker sätta en hög press och vinna boll tidigare, att chansa lite mer. Det är ett jämnt spel men mest på mittplan, det blir inga jättefarliga chanser, de sköt mest långskott och vi sköt långt utanför och var aldrig riktigt nära.
Matchen slutar 0-2 till Ronneby efter Lindsdals mardrömsstart. Johan väljer att lyfta fram Wilma Edman, Ebba Johnson och Julia Andersson som alla tre gör en bra insats. 


Matchfakta
2’ 0-1 - (RBK) Karin Göransson Karlsson
4’ 0-2 - (RBK) Karin Göransson Karlsson


Nu väntar sommaruppehåll och spelledigt för Lindsdal. Första delen av säsongen har blandat och gett, med vinst mot topplaget Glömminge/Algutsrum och storsegern mot Ramdala som de största höjdpunkterna. 
– Första två månaderna var bra, det är här nu i slutet av maj och juni vi har tappat totalt. Många positionsbyten och rotation i startelvan. Efter vi hade tre, fyra raka segrar trodde vi noga att vi kunde vara där uppe men sen har vi bara förlorat. Jag tror att det är för stor omsättning av startspelare, säger Johan.

Nästa match för Lindsdal är mot Glömminge/Algutsrum på bortaplan som man lyckades besegra med 3-0 i början av säsongen. Matchen spelas den 12:e Augusti på Glömmingelunden.


Eddie Jonsson

<< Tillbaka

 
 
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer