Fotboll
Herrlag

Asarums IF - Lindsdals IF 2-0
2014-04-21 17:57
Det blev förlust för Lindsdals IF när man på måndagseftermiddagen mötte Asarums IF FK.

Efter en till stora delar mycket bra premiärmatch var det nykomlingarna Asarums IF FK som stod för motståndet i omgång nummer två. Lindsdalsgrabbarna kunde dock inte upprepa spelet från Hässleholmsmatchen, utan hemmalaget kunde rättvist vinna med 2-0, efter ett mål i varje halvlek. Målskyttar för Asarum var Filip Ancker Book och Joel Enarsson.

Bästa målmöjligheten för Lindsdal skapade Johan Wittberg i den första halvleken, när han löpte sig fri från sin motståndare men skottet räddades av Asarums målvakt Kim Olsson.

Matchfakta: Asarums IF FK - Lindsdals IF 2-0 (1-0)
1-0 (17) Filip Ancker Book, 2-0 (51) Joel Enarsson

Startelva: Joakim Deurell - Jonathan Taylor, Daniel Serell, Carl Sahlén, Tommy Petersson - Felix Elgan, Viktor Byström, Robin Olsson (55), Mergim  Pllana (55) - Viktor Fredriksson, Johan Wittberg (77)