Herrlag

Referat: IFK Hässleholm - Lindsdals IF
IFK Hässleholm - Lindsdals IF 4-0
2018-04-09 09:16
LIFFEN fick vända hem med en 0-4 förlust i premiärmatchen mot IFK Hässleholm under lördagseftermiddagen.
Efter en jämn först halvlek och ledning för IFK Hässleholm med 1-0 - mål på straffspark - avgjorde sedan hemmalaget matchen med tre mål under sista kvarten av andra halvleken.
Kommande två helger är det hemmamatcher för Lindsdals IF - då väntar nykomlingarna IFÖ Bromölla IF och Nosaby IF i nämnd ordning.

Matchfakta: IFK Hässleholm - Lindsdals IF 4-0 (1-0)
1-0 (34) Tommy Filipovic /straff/, 2-0 (77) Tommy Filipovic, 3-0 (86) Filip Ranmo, 4-0 (89) Filip Ranmo
Varningar: Andreas Lundqvist (1), Filip Quist (1)
Startelva: Alexander Kungsman - Oliver Nielsen, Andreas Lundqvist, Herman Sillerström, Diako Eliassi - Kujtim Shkreta, Jesper Nilsen (77), Azad Eliassi, Simon Bern (64) - Karvan Delashob, Fredrick Roskvist (46)