Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Österlen FF 0-5
2018-05-23 12:51
Lördagseftermiddagens viktiga match där Lindsdals IF mötte Österlen FF - slutade med förlust.
Efter en jämn först halvlek med goda målmöjligheter för både lagen blev det inte några mål gjorde så alla trodde på en mållös första episod. Men i sista matchminuten hittade Jacob Blixt rätt med ett praktskott upp i ena krysset.
LIFFEN:s jakt på kvittering i episod två inleddes men det grusade med hela fyra mål från gästernas sida.
2-0 kom efter tio minuter in i halvleken genom Darko Lukanovic och sedan hittar vi en tremålskytt. Joel Mårtensson kan tillskriva sig 3-0, 4-0 och 5-0 mellan minut 70 och 82.
Tre poäng till Österlen FF som därmed gör ett skutt uppåt i tabellen. För Lindsdals IF är det snabb revansch som gäller när Hässleholms IF väntar på bortaplan kommande lördag.
Matchfakta: Lindsdals IF - Österlen FF 0-5 (0-1)
0-1 (44) Jacob Blixt, 0-2 (55) Darko Lukanovic, 0-3 (70) Joel Håkansson, 0-4 (80) Joel Håkansson, 0-5 (82) Joel Håkansson
Varningar: Herman Sillerström (2)
Startelva: Alexander Kungsman - Adam Stark (56), Herman Sillerström, Andreas Lundqvist - Karvan Delashob, Jesper Nilsén (56), Azad Eliassi, Giga Chkheidze (74), Fredrick Roskvist, Filip Sparavec (74)