Boll-Kalle/Lisa och kioskbemanning 2019
Kiosk samt Boll- Kalle/Lisa 2019

From 2016 ska kiosken bemannas av 3 vuxna tillhörande det lag som är bollkalle/bollisa (vid derby dubbel bemanning), som vid varje tillfälle bör det vara 6 st, två på varje långsida och en på varje kortsida. Samling en timme innan matchstart för att hjälpa till med olika uppdrag (både boll- och kiosk). Instruktioner om vad som ska göras i kiosken/entrén finns på plats. Bollkalle/Bollisa får västar från kiosken. I halvlek får de välja på 1 korv, 1 glass eller 1 godispåse i kiosken.

OBS! När laget inte kan bemanna den tid man blivit uppsatt på så får man själv kontakta något av de övriga lagen för byte. Börja med de äldre lagen.

Damlagets hemmamatcher säsongen 2019 – Div II Sydöstra Götaland

Herrlagets hemmamatcher säsongen 2019 – Div III Sydöstra Götaland