Nu ligger anmälan för fotbollsskolan öppen! Se flik "fotbollsskola" för mer info, eller klicka för anmälan.

Bollkalle 2019

From 2016 ska kiosken bemannas av 3 vuxna tillhörande det lag som är bollkalle/bollisa (vid derby dubbel bemanning), som vid varje tillfälle bör det vara 6 st, två på varje långsida och en på varje kortsida. Samling en timme innan matchstart för att hjälpa till med olika uppdrag (både boll- och kiosk). Instruktioner om vad som ska göras i kiosken/entrén finns på plats. Bollkalle/Bollisa får västar från kiosken. I halvlek får de välja på 1 korv, 1 glass eller 1 godispåse i kiosken.

Måndag 22 april matchstart kl 15, samling kl 14:00

Samuel

Sigge

Mido

Kan man inte det tillfälle som man har blivit tilldelad ber vi er att byta med någon som har ett annat tillfälle. Några finns inte med på listorna denna gång, men vi har fler uppdrag under säsongen. Dessa får vi återkomma med då vi inte fått någon information om dessa ännu.