Bollkalle 2018

From 2016 ska kiosken bemannas av 3 vuxna tillhörande det lag som är bollkalle/bollisa (vid derby dubbel bemanning), som vid varje tillfälle bör det vara 6 st, två på varje långsida och en på varje kortsida. Samling en timme innan matchstart för att hjälpa till med olika uppdrag (både boll- och kiosk). Instruktioner om vad som ska göras i kiosken/entrén finns på plats. Bollkalle/Bollisa får västar från kiosken. I halvlek får de välja på 1 korv, 1 glass eller 1 godispåse i kiosken.

Lördag 5 maj matchstart kl 15, samling kl 14:00

Mido

Philip

Sigge

Kan man inte det tillfälle som man har blivit tilldelad ber vi er att byta med någon som har ett annat tillfälle. Några finns inte med på listorna denna gång, men vi har fler uppdrag under säsongen. Dessa får vi återkomma med då vi inte fått någon information om dessa ännu.

Travbingo 2018
Onsdag 1 Augusti                 kl. 18.45

Pass 1  16:45
Emil
Elton
Lion
Robin
Loke

Pass 2  18:15
Isac Engdahl
Noah
Eddie
Charlie P
Charlie J

Reserver
Malte
Theo
Truls

Vid varje tillfälle skall det finnas:

Pass 1

Fem funktionärer som hjälper till med iordningställandet av lokalen/området samt sälja bingobrickor innan bingospelet börjar.

Samling i totohallen två timmer innan bingospelet börjar, se tiden ovan. Detta uppdrag slutar när bingospelet börjar

Pass 2

Fem funktionärer som under bingospelet är kontrollanter.

Samling i totohallen trettio minuter innan bingospelet börjar, se tiden ovan. Detta uppdrag slutar när bingospelet är slut för kvällen – efter ca tre timmar.

På plats finns härliga funktionärer som förklara vad ni ska göra och hur allt går till. Annars får ni fråga oss.

Har ni förhinder, så kontakta den första på reservlistan.
Jenny  & Emma