Hej och väkomna till Lindsdals IF P03!

Våra träningstider ser ni i kalendern. Om du vill träna med oss - kom till en av våra träningar eller kontakta oss!

Tuff Helg!
2018-10-15 11:06
Alexander Blennborg fick slita hårt för att hjälpa sin kamrater!
P03 var på Cup i helgen, OBO CUP i Vetlanda! Det blev en tuff med många matcher och hårt motstånd! Vi hamna på 6-7 plats efter att vi missat A-Slutspel på målskillnad. Våra matcher!

LIF - Stockaryd  1-1  (Aino)
LIF - Landskrona Bois  0-1
LIF- Gnosjö  0-0
LIF - Hvetlanda  2-1 (Aino, Martin)
LIF - Värnamo  2-1 (Aino, Kennerfalk)
LIF - Råå   2-3  (Kennerfalk, Kennerfalk)
LIF - Öster  1-4  (Phille)

7  2 Vinster  2 Oavgjorda  3 Förluster  8-11

Jättebra kämpat killar, Det var många matcher, Stort tack till MorMor och MorFar ASPLUND för att dom bjöd hela laget på kvällsmacka på fredagkvällen hemma hos sig!
Och till Benette och Martin som fixade 40 Burgare mellan en match för att vi inte hann äta i de täta matcherna!
Referat: Lindsdals IF - IFK Borgholm
Hoppet lever!
2018-09-30 13:51
Axel Stålfors-Korsar som gjorde 2-0 Målet!
Dagens match mot IFK Borgholm var ju en viktig match om vi ville ha chansen att vinna serien, Och det märktes att killarna var lite nervösa, Men vi började bra med att Tim Östborg drev upp bollen centralt mycket bra och slog en riktig klasspassning till Alexander Kennerfalk som tog en mäktig löpning och blev fri med målvakten, Han utmana och var på väg förbi när han blev fälld Straff!  En straff som Martin Forsnor kyligt rulla in 1-0!
Sen tappa vi lite focus med många enkla misstag som resultat, Många byten i mitten av halvlek Oliver Westberg kriga mycket bra på topp, efter en bra kamp ute på kanten slog han ett perfekt inlägg som Axel Stålfors(Bilden) rulla in strax innan paus  2-0!
Efter paus var vi inte riktigt vakna så Borgholm kunde göra 2-1 direkt, Mycket slarv sen, men med 10min kvar blir Axel nerdragen i straffområdet, en ny Straff, Denna gång rulla Theo in en enkelt 3-1.
Direkt efter kontrar Borgholm in 3-2, Ett resultat som stod matchen ut.
Tasso gjorde en fin match i comebacken kul! Loke är en riktig klippa i backlinjen som han styr starkt!
Och Tim förutom förarbetet till Målet gjorde en bra match!
1-0  Martin Forsnor  3 min (starff)
2-0  Axel Stålfors   38 min
3-1  Theo Jumme  76 min (straff)

Referat: Tingsryd United FC - Lindsdals IF
Härlig Seger!
2018-09-16 21:46
Kvällens match mot Tingsryd var tuff och lite småful, med en domare som tillät alldeles för mycket i mitt tycke! Men segerns sötma smaka ännu bättre då.

Tingsryd lyckades ta ledning efter 15 min efter en bjudning av vårt försvar, Men vi svara direkt med en kvittering efter en fin hörna av Martin som Kennerfalk skarva fram till Blennborg som sköt in 1-1, Och Grattis till Alexander som gjorde sitt första mål i LIF tröjan. 1-1 stod halvleken ut.

Andra halvlek är vi lite hetare och efter 60 min spelar vänsterkanten lysande, Kennerfalk skrek på Casper så hörde i hela smålandsskogen, Casper vänder upp och slår en finfin passning längs kanten som Kennerfalk löper in framför mål och avslutar iskallt till 2-1.

Sen skapar vi chanser till att göra 3-1 men en utebliven straff och diverse grejer gör att dom kan kontra in 2-2 med 10 min kvar.  Vi fortsätter att spela på, Loke går på en fin raid och blir nerdragen utanför straffområdet, En frispark som han återigen knorrar in till 3-2 med 5 min kvar.
Bra kämpa insatts där Kennerfalk på topp och Axel och Casper slet på mycket bra. Backlinjen med Loke, Blennborg, Viktor, David, Asterios gör en finfin match.
Även Aino och Elliot på kanterna gjorde en grym insatts.

Målskyttar:

1-0  15´
1-1  Blennborg  17´
1-2  Kennerfalk  60´
2-2  70´
2-3  Loke  75´
Referat: Lindsdals IF - Kalmar FF 2
P03 V Kalmar FF
2018-09-09 14:29
Dagens match mot Kalmar FF i jakten på serieseger så gör vi en av säsongens bästa matcher, Med mycket bollinnehav och bra kontroll på matchen!
Vi starta matchen starkt med bra tryck på motståndarna men lyckades inte skapa nån het chans, Efter 10 min stack KFF upp och fick hörna, En bra hörna som oturligt studsa på en Liffare och gick i mål. 0-1.

Vi fortsatte med vårt fina spel och efter 20min kom utdelning efter ett mycket fint anfall på högerkanten som Kennerfalk kunde passa in till nyss inbytte Hugo som snyggt placera in bollen, 1-1. Som stod halvleken ut.

I 15 minuter in i andra halvlek så fick Oliver en fin pass och kunde rycka loss från backarna och i sitt försök att runda målvakten blir han fälld, STRAFF! En straff som Theo snyggt sköt in 2-1!!

Och efter stor press så plockade deras målvakt upp ett hemspel, som blev frispark, Theo sköt snyggt in den.

Vårt nya spelsystem kräver mycket jobb av våra yttrar, Där bla Elliot gjorde det mycket bra med hårt jobb hemåt och offesivt.

Asterios som ersatte Sjuke Olle i backlinjen gjorde en kanon fin match!Även Kennerfalk slet på bra på topp med många fina löpningar! Svårt att utlämna några namn för HELA laget gjorde en mycket bra match!

Målskyttar!
0-1 Självmål  10´
1-1 Hugo L  20`
2-1 Theo (straff)  50´
3-1 Theo  65´
Kom Och Heja!
2018-09-08 18:35
Lindsdals IF P03
Imorgon 9/9 Kl 11:00 på Fjölebro spelar P03 match mot Kalmar FF i jakten på serieseger! Kiosken öppen!
Lör 6/10 11:00
Sön 30/9 11:15