LIF P05 2017

Då vi har begränsat antal tränare och policyn är att det får maximalt vara 7 spelare per ledare i ett lag så kan det vara svårt för oss att ta in nya spelare för tillfället.

Som ny spelare går man i Lindsdalsskolan och Sjöängsskolan då det räknas som vårat upptagningsområde.

Som förälder till ny spelare kan man räkna med att få gå in som tränare för att uppfylla policyn 7 spelare per ledare.

Man ska också vara född 2005.

Fördel att man har spelat fotboll innan då det kan vara svårt att hålla nivå anpassade träningar för nybörjare på antalet tränare vi har.

Tränare LIF P05

Cupseger Bigso Box Cup 2016. Nya Tag 2017
2017-01-02 08:52
Första framgången i en Cup någonsin för LIF P05. Det blev seger i Bigso Box Cup 2016.

Det blev seger i Bigso Box Cup 2016. Det är hela lagets seger, där alla har kämpat hårt, där kamratskapet och harmoni är viktigt och avgörande.

Vi hade med några P06 som starkt bidrog till framgångarna i cupen.

Det är viktigt med sammarbete mellan åldersgrupperna.

Tack alla grabbar som inte ger upp trots motgångar, kommer på träningarna och stöttar varandra i med och motvind, har motivationen att bli bra på fotboll, är fokuserade på träning och match och kommer för man tycker det är roligt med fotboll.

Det är då det är roligt att vara spelare och ledare i ett så fint gäng.

Det blir ett spännande 2017. Bra kämpat Liffen P05.

Ledarna LIF P05

Användarnamn: Lindsdals / Lösenord: if