Match mot Hossmo
2017-06-02 00:41
En fantastisk säsong är vi igång med nu. Att se den utveckling, både spelmässigt och mentalt, är helt underbart för oss tränare. Att få se det vi nöter på träning bli till verklighet i matcherna ger oss sån energi. Underbart!
På söndag är det dags för match mot Hossmo. Det är många tjejer anmälda och det är roligt. Vi kommer att låna ut ett par spelare till F06 som spelar senare samma dag. En bra chans för dom tjejerna att känna på att spela med lite äldre. Det gynnar utvecklingen och utbildningen för dessa tjejer.
Vi hoppas på samma inställning och samma fina spel mot Hossmo.
Vi vill också berömma vår fantastiska föräldragrupp. Vi ledare är lika stolta över er som vi är för våra spelare. Ni ställer alltid upp. Tack!

Fantastisk match igen!
2017-05-08 00:04
Kompisligan mot Färjestaden bjöd på en underbar föreställning. Vi sa att matchen mot Smedby var bland det bästa hittills. Idag var det ännu bättre. En kämpaglöd sm var underbar. Ett spel som får oss tränare att rysa. Precis det vi övar på träningarna visar sig på matchen. Helt underbart. Det visar sig också i resultatet som blev tvåsiffrigt och Nikki höll nollan.
Tack tjejer!
Nu kör vi två träningspass i veckan och laddar för ny match mot Emmaboda komb. på söndag.
Ser verkligen fram emot träningen på tisdag.

Match mot Färjestaden
2017-05-05 00:04
På söndag är det dags för match igen.
Vi spelar på Fjölebro mot Färjestaden.
Samling 9.45 för omklädning och matchgenomgång.
Matchen startar 11.00.
Välkomna!
Smedbymatchen
2017-05-04 23:51
En kanonmatch!

Trots resultatet 1-2 så var det här nog en av våra bästa matcher.
Det är så roligt att se att det vi gör på träningar avspeglar sig i matcher. Allt från positionsspel till kämpaglöd. Att vi får ett mål emot oss gjorde att vi höjde oss och kämpade ännu mer. Vi kunde se ett passningsspel som var bättre än tidigare. Målet vi gör är som hämtat ur en instruktionsbok. Uppspel från målvakt till yttermittfältare, som gör bort försvararen och drar ner längs kanten. Slår sen ett inlägg till två spelare som störtar mot mål och Tova trycker in den. Underbart!
Det här ser riktigt bra ut.
Det bästa av allt är att humöret och glöden aldrig sviktar i matchen.
Nu laddar vi för matchen på söndag mot Färjestaden.

Match mot Smedby i Kompisligan
2017-04-27 22:06
Hej allihop!

Nu är det dags för andra matchen. Vi har en bra match med oss från Madesjö. Lite ringrost från matchspel men nu är vi på gång.
Truppen på måndag består av 14 spelare. En extra pga lite kommunikationsbrist men det gör inget.
Målvakter:
Embla och Leah
Backar:
Elsie, Nikki, Saga, Selma och Elna.
Mittfält:
Elin, Amanda, Isla, Signe, Felicia, Embla och Leah.
Forwards:
Emma och Tova.

Vi träffas på Fjölebro 16.45 för omklädning och taktiksnack.
Mathen börjar 18.00.

Välkomna!
Seriepremiären mot Madesjö
2017-04-26 00:10
Underbart kämpat av tjejerna. Ett 1-2 resultat bryr vi oss inte om.
Vi har ett lag som kämpar hårt och nästa gång vinner vi. Vi spelar för att lära. vi är LIFFENs framtid.
Nästa match är mot Smedby hemma på Fjölebro 1 maj.

Användarnamn: Lindsdals / Lösenord: if