Flickor 07
Välkomna till Lindsdals IF och flickor födda 2007.
Sommarsäsongen är över och det gjorde vi mycket bra. Vi slutade tvåa i en tuff trojka.
Nu stundar vinterträning.
Vi tränar på Fjölebro konstgräs Tisdagar och torsdagar 17.00 - 18.30.

Välkomna

Säsongen som varit
2020-10-07 20:59
Säsongen är slut och vi gjorde en fantastisk insats. Målet för säsongen var topp 3 (En tuff och bra målsättning) och det klarade vi. Avslutningen blev dramatisk då IFK Kalmar och Hossmo låg två poäng efter oss. Vi klarade oss obesegrade genom hela serien!!! Vi var det enda laget som besegrade IFK Kalmar, som till slut vann serien. En tuff och spännande match mot Hossmo avslutade vår säsong där vi kvitterade i sista minuten och säkrade andraplatsen. En eftermiddags väntan på IFK Kalmars resultat (som blev en seger för dem) och sen en veckas väntan på deras sista match som gav dem seriesegern. Kan det bli mer spännande.
Vi tackar tjejerna för en fantastisk säsong. Vi tackar F08 som hjälpt till och stöttat med spelare. Tackar också F06 som stöttat med spelare. Tackar speciellt Isabelle som förstärkt laget och som vi verkligen hoppas ha kvar kommande säsong.
Starkt jobbat tjejer!!!

Upptaktsmöte
2020-01-19 22:02
På torsdag träffas vi i klubbhuset för ett upptaktsmöte, 17.00-18.30.
Vi kommer att prata om kommande säsong, hur vi tänker oss upplägget på försäsongsträningen, info angående spelarenkäten och så tittar vi på lite videoklipp på övningar som vi kommer att köra på träningarna framöver.
Vi kommer också tillsammans ta fram förhållningsregler för laget. Regler som gäller på träningar, cuper och matcher.
Vi kommer givetvis också att bjuda på lite fika, det hör till.
Vi hoppas att så många som möjligt (helst alla) har möjlighet att närvara.

Grupperna
2019-04-29 22:38
Här kan ni se vilken grupp man tillhör och vilka matcher man blir kallade till.
Blir det återbud kallas kan man kallas till de andra matcherna också.

Härlig start på matchspelet
2019-04-29 06:56
Trekanten LIF 0-2
Vi summerar en härlig fotbollshelg.
3 kanonmatcher i Mörbylånga. Först två tuffa jämna matcher mot två väldigt bra lag och en match där vi helt enkelt kör över motståndet.
I Trekanten var det dags för seriepremiär. Vi brukar ha jämna matcher mot Trekanten och idag visade vi moral och krigade på med vårt spel. Det resulterade i en 2-0 seger.
Särskilt roligt för oss tränare är att den plan vi sätter upp och ger tjejerna innan matcherna också görs på planen. Vi kan dessutom göra ändringar i spelet eller på positioner och tjejerna tar till sig detta och det syns i spelet. Härligt!
Nu tar vi ledigt på Valborg och tränar igen på torsdag.
Vill tipsa om domarutbildningen på onsdag. Kan vara nyttigt att gå den även om man inte har tänkt att bli domare. Man kan fortfarande anmäla sig.

Ha det fint.
Rivstart på utesäsongen
2019-04-23 21:40
Hej!

Vi rivstartar utesäsongen med en Kickoff på Värsnäs med lite aktiviteter. Bland annat får man testa på lite mountainbike.
Till helgen blir det fotboll för hela pengen.
På lördagen spelar vi en träningscup i Mörbylånga. En cup med slutspel, vilket vi inte är så vana vid. Samling på Fjölebro 8.45 och sen håller vi på hela dagen. Går vi långt och kanske till final spelar vi sista matchen 17.40.
På söndag är det seriepremiär mot Trekanten. Mer info om den finns i kallelsen.

Äntligen riktigt gräs!
2019-04-16 22:29
Äntligen har vi kommit ut på riktigt gräs och kört vår första uteträning. Jätteroligt att två nya tjejer, Elsa och Anna, vill vara med och provträna med oss. Ni är så värdefulla och jag hoppas ni vill fortsätta.
Vi laddar med några träningar innan vi rivstartar med en träningscup på Öland. De har ett lag från Gustafsberg på besök och anordnar en turnering med poäng och slutspel. Lite emot principerna men kan vara spännande att prova på om vi har några bra vinnarskallar.
Dagen efter är det dags för seriepremiär mot Trekanten
Vi säger som de gör på televisionen:
NUUUUUUUUU KÖR VI!!!!!

Match mot Hossmo
2017-06-02 00:41
En fantastisk säsong är vi igång med nu. Att se den utveckling, både spelmässigt och mentalt, är helt underbart för oss tränare. Att få se det vi nöter på träning bli till verklighet i matcherna ger oss sån energi. Underbart!
På söndag är det dags för match mot Hossmo. Det är många tjejer anmälda och det är roligt. Vi kommer att låna ut ett par spelare till F06 som spelar senare samma dag. En bra chans för dom tjejerna att känna på att spela med lite äldre. Det gynnar utvecklingen och utbildningen för dessa tjejer.
Vi hoppas på samma inställning och samma fina spel mot Hossmo.
Vi vill också berömma vår fantastiska föräldragrupp. Vi ledare är lika stolta över er som vi är för våra spelare. Ni ställer alltid upp. Tack!

Lör 20/2 08:45
Sön 27/9 10:00