SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Nybro IF
2 - 6
Lindsdals IF
Nybro IF2 - 6Lindsdals IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 oktober, 12:00
Plats:Victoriavallen
Tävling:
Matchnummer: 141802070
Samling:10:30, Fjölebro
Aktivitetsinfo: Svara snabbt!  Så vi kan kalla någon annan om ni ej kan!
Seriesegrare J-18 2021
2021-10-16 15:53

Yeeees!  Vi gjorde det igen! Dagens seger mot Nybro med 2-6 på bortaplan innebär att vi vunnit J-18 Östra för andra året i rad!

 

Dagens match var väl inte jätte välspelad då det märktes på killarna att dom visste vad som gällde!

 

Nybro börjar starkt och tar ledningen med 1-0 rättvist!  Men vi har en hög lägstanivå och jobbar oss in i matchen, Så vi kvitterar snabbt genom ett bra inlägg av Olle Green som måltjuven Oskar svensson klipper in vid bortre stolpen!  Några minuter senare så tar återigen Olle Green en fin löpning och klipper in ett inlägg som tar på en försvarare, självmål, 1-2 i minut 13,   Nybro kvitterar efter 30 min rättvist igen!

Men vi är starka i 36:e minuten så jobbar Adam Edman och Martin Forsnor stenhårt i pressen tillsammans och vinner bollen högt, Martin kan spela en fristående Adam som gör 2-3,  Och innan paus gör även Lucas Löfgren 2-4 på en hörna!

 

I andra halvlek ändrar vi lite och låter inte Nybro få så mycket ytot centralt, vilket gör att vi tar över spelet lite, även om Nybro har några vassa chanser på kontring! i den 62.e minuten slår Ville Wesström en fin pass till Martin Forsnor som riktigt snyggt avslutar med en volleylobb över målvskten till 2-5!

Målskyttet avslutas med en snygg insatts av Ville Wesström som skjuter fint från distans i bortre till 2-6!!

 

Som sagt nu är seriesegern klar med detta underbara gäng! ALLA i dagens match får godkänt!  Störst plus till alla dom som inte fick/kunde vara med i dagens match!  Utan alla dessa härliga killar som alltid ger 100% på träning m.m även om man inte är med i matchen eller får spela 90min så är dom viktiga för denna segern!

 

Målskyttar:

1-0

1-1  Oskar Svensson (Ass Olle Green)

1-2  Självmål (Ass Olle Green)

2-2

2-3  Adam Edman (Ass  Martin Forsnor)

2-4  Lucas Löfgren (Ass Benjamin Da Fonseca)

2-5  Martin Forsnor (Ass  Ville wesström)

2-6  Ville Wesström

 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera Er i rutan ovan
Våra sponsorer