J16

LIF J16 2021

Om man är intresserad att spela i J16 så kontakta Lagledare för J16.

När man går med i föreningen accepterar man samtidigt att ställa upp på föreningsuppdragen. Uppdragen fördelas lika mellan lagen och föräldrarna i laget, se flik ungdom/ nya spelare.

Man ska också vara född 2005-2006.

Man har spelat fotboll en längre tid innan då vi inte kan hålla nivå anpassade träningar för nybörjare på antalet tränare vi har.

Se även Våra mål och Ordningsregler för 2021 under fliken Dokument.

Tränare J16

Seriematch mot Kalmar FF. Seger med 6-1
2020-08-08 17:50
Hemmamatch mot Kalmar FF.
Grabbarna är taggade från start och har bra fokus direkt. Vi gör mål i första spelminuten.
Det är bra spel i alla lagdelarna och bra försvarsspel. KFF har inte många lägen,
KFF har ett bra skott mot mål i första där Wilmer gör en kanon räddning.
Vi leder med 3-0 efter första halvleken.
Grabbarna behåller fokus i andra och gör tre mål till. Vi hade flertal bra lägen för fler mål.
Starka på fasta och fina hörnor.
KFF får ett tröstmål och matchen slutar 6-1.
Ett Hattrick, fyra målskyttar varav två där backarna gör mål, ett långskott och på hörna
Bra jobbat grabbar.
Seger i första DM matchen
2020-06-07 20:29
Seger borta i första DM matchen mot Emmaboda kombo.
Vi rivstartar matchen med 2 mål efter 5 min, Gabbe gör båda.
Stabilt bakåt, Emmaboda får inte så många vassa chanser och dom som uppstår tar Elliot.
Andra halvlek fortsätter vi spela stabilt bakåt , Gabbe avslutar med en fin lobb och gör Hattrick.
Seger med 0-3
Fin jobbar insats. Bra jobbat grabbar.
Hemmaseger mot Mönsterås 31/5
2020-06-02 03:32
Träningsmatch mot Mönsterås.
Första halvlek
Vi öppnade bra med ett par målchanser sedan kom Mönsterås i några snabba omställningar
och efter ca 20 min låg vi under med 0-3. Vi hade snackat innan matchen att fortsätta spela och inte tjura ihop om det gick motigt. Det var några som humöret sviktade på men efter att snackat ihop oss igen så kom chanserna och när halvleken var slut hade vi kvitterat till 2-3.
Andra halvlek
Den Svart gula maskinen jobbade på och målchanserna kom, medan vi täppte till bakåt.
När slutsignalen blåstes stod det 6-3 till oss. Tålamod och hårt jobb lönar sig.

Bortaseger mot Kalmar FF 23/5
2020-05-25 09:57
En välförtjänt seger mot Kalmar FF där Lindsdals IF vinner med 2-0.
Vi följde spelplanen där vi sagt att ha:
Tålamod, jobba hårt defensivt.
Vi låter Kalmar FF rulla boll, dom skapar väldigt lite framåt medan vi tar vara på våra chanser.
Andra halvlek kontrollerar vi i stort sett, vilket skapar frustration hos Kalmar FF.
Stor skillnad mellan Lindsdals IF och Kalmar FF är att vi är starka fysiskt, har tålamod och lagandan.
En kommentar från matchen var: Egentligen en helt klockren insats
Bra jobbat grabbar

Fortfarande obesegrade på försäsongen
2020-03-07 14:13
3-1 seger borta mot Hossmo. Vi har lite sjukdomar och skavanker. Vi jobbar hårt och gör tre snygga spelmål. Tre målskyttar. En arbets seger.
Bra jobbat grabbar
Välspelat på Fjölebro
2020-02-29 20:10
Seger med 8-2 mot Ljungbyholm
På ett små kallt och regnigt Fjölebro tog vi emot Ljungbyholm. Inför matchen  pratade vi om våra roller på planen, att hålla hög press, vara tålmodiga och snacka mycket.
Vi förde matchen och tog tillbaka bollen med bra press.
Ljungbhyolm gjorde sina mål på fasta situationer.
Ju längre matchen led så hade vi orken och spelet. Alla gör sitt jobb matchen rakt igenom.
Bra jobbat grabbar. Lätt coachat ikväll med ett sådant härligt gäng som verkligen tar sig ann uppgiften .
4-4 mot Borgholm
2020-02-10 06:59
Årets andra träningsmatch mot Borgholm slutar 4-4. Det var en fysisk tuff match.
Vi hade bara en avbytare större delen av matchen. Vi ligger under med 3-1 och 4-3 men grabbarna ger inte upp och matchen slutar 4-4. Några fick prova nya positioner då vi i princip hade en avbytare.