SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
Herrlag

IFK Oskarshamn
1 - 1
Lindsdals IF
IFK Oskarshamn1 - 1Lindsdals IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 02 juli, 19:00
Plats:Arena Oskarshamn
Tävling:
Matchnummer: 141202072
Samling:18:00
Oavgjort i tuff premiärmatch
2021-07-03 10:25

IFK Oskarshamn och Liffens herrlag spelade oavgjort 1-1 i fredagskvällens premiärmatch i division 4 sydöstra Småland. Matchen var jämn och båda lagen visade att man blir att räkna med i årets serie. 

 

Liffen hamnade i underläge redan efter 50 sekunder efter att en lång boll letat sig in bakom lagets backlinje. 

"Vi gick i fällan och åkte på precis den långa boll som vi hade pratat om före matchen. Det kändes onödigt", säger sportchefen Magnus Krusell

 

Kvitteringen kom emellertid redan ett par minuter därefter genom Oscar Andersson. Fler mål blev det inte i matchen, trots att chanser inte saknades. Bland annat missade Andreas "Sunken" Lundqvist en straff och Eric Alm hade ett skott i målramen. Även Oskarshamn hade chanser, men Falke Rudin i målet höll tätt.  

"Jag tycker att vi skapar tillräckligt med chanser för att vinna samtidigt som vi kan prestera mycket bättre än så här. Poängtapp i en enkelserie blir kostsamma, men å andra sidan tappade ju även Oskarshamn poäng", säger Krusell. 

 

För Liffen-herrarna väntar nu ett par veckors semester innan uppladdningen inför hösten drar igång. 


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Webshop träningskläder Intersport
Våra sponsorer
ICA & Your Source ♥ Lindsdals IF