SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
Herrlag

FK Karlshamn United
4 - 2
Lindsdals IF
FK Karlshamn United4 - 2Lindsdals IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 september, 15:00
Plats:Marieborg
Tävling:
Matchnummer: 000090119
Samling:10:15, Fjölebro, omklädningsrum
Aktivitetsinfo: Vi samlas något tidigare kl. 10.15 pga vägarbete längs E22 söderut.

Bussen avgår kl.10.30. Innan dess iordningsställande av personligt material som ska tas med.

Vi stannar för lunch och räknar med att vara framme ca kl. 13.30 i Karlshamn. Därefter matgenomgång och ombyte.

Uppvärmning ca kl 14.15 och matchstart kl. 15.00.
FK Karlshamn United - Lindsdals IF 4-2 (2-1)
2019-09-15 13:32
Oscar Holmgren, som stod för en fin insats som mittback

Det blev förlust på Marieborg för LIF med hela 4-2. Förlusten innebär att Lindsdal nu inte längre kan nå kval via en andraplats, vilket betyder att man kommer spela i division 3 även nästa säsong. Suad Brahimi och Ahmed Wasfi gjorde två mål vardera för Karlshamn United, medan Kujtim Shkreta och Emil Johansson gjorde varsitt för LIF.


Lindsdals tränare Martin Edman var mycket besviken efter matchen.

- De hade betydligt bättre attityd och vi var inte påkopplade. Det är nog vår sämsta insats i år.

Matchen började inte bra för LIF, då man redan i första minuten släpper in 0-1. Det var deras första insläppta hörnmål för säsongen. Martin Edman menar dock att laget reagerade bra på målet.

- Trots det insläppta målet körde vi på och spelade vårt spel vilket ledde till kvitteringen kort efter. Men när de gjorde 2-1 efter ungefär 20 minuter slutade vi spela som vi ska, vi började ta mycket felbeslut och lade fokus på helt fel saker emellanåt, till exempel domsluten.


Martin säger att det som de pratade om hela veckan på träningarna inte syntes till alls nu på matchen.

- Enkelheten existerade inte alls, vi tog mycket felbeslut och försökte göra mycket själva. Kommunikationen var inte så bra som den behöver vara, och det tydliga presspelet vi vill ha fanns inte heller där, då vi inte var påkopplade och bara gick på ungefär 80 procent. Jag tror att det är förra helgens kryss mot Hörviken som ligger kvar mentalt, men det är inget vi ska skylla på.


Martin vill ge extra plus till Giga Chkheidze och Oscar Holmgren, som verkligen tog jobbet. Martin berättar att det har varit jättekul att se Oscars utveckling den här säsongen. Han säger även att Alexander Brennborg, född 2003, gjorde det mycket bra i sitt inhopp.


Kommande match för LIF är nästa lördag då serieledarna IFK Karlshamn kommer på besök till Fjölebro, och tränare Edman ser det som en möjlighet att jäklas lite i toppen.

- Man får se det som en intressant match där vi kan gå in och förstöra lite för dem, samtidigt som vi kan spetsa till vårt eget spel.

 

Robin Vramsjö


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Webshop träningskläder Intersport
Våra sponsorer
ICA & Your Source ♥ Lindsdals IF