SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll

ICA och Your source startar unik fond tillsammans med oss i Lindsdals IF!
2023-02-03 12:49

ICA och Your source som är våra största sponsorer har i ett unikt och fint samarbete med oss startat en fond hos Lindsdals IF.

Fonden kan användas av våra aktiva som av olika anledningar behöver stöttning med något som rör barn och ungdomars fotboll i Lindsdals IF. Kanske är det för stunden tufft med medlemsavgifter, träningsavgifter, klubbkläder eller annan utrustning som behövs för att kunna vara en del av vår fotbollsverksamhet.

ICA och Your source vill bidra till att barn och unga ska få möjlighet till rörelse och meningsfull fritid.

 

Ansökan om medel från fonden skickas till ordförande i Lindsdals IF som tillsammans med ICA och Your source behandlar ansökan. Vid positivt besked kontaktas den som står bakom ansökan. Ansökan är möjlig när som under året. Mall för ansökan finns som bilaga i denna mall. 

 

Under fliken "Dokument" hittar du ansökan och hur du ska gå tillväga samt mer information om fonden.

 

Inga ansökningar sparas i annat syfte än underlag i bokföring. Enbart ordförande i Lindsdals IF samt representant för ICA och Your Source tar del av ansökningshandlingarna. När ansökningar skickas vidare för beslut från ordförande så kommer namnet att vara borttaget. Vi vill hålla ansökningarna så anonyma som möjligt. ICA och Your Source ser dem avkodade vad gäller personuppgifter.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lindsdals Idrottsförening, 17/06 09:29 
Lindsdals Idrottsförening, 11/06 09:29 
Lindsdals Idrottsförening, 16/04 11:21 
Lindsdals Idrottsförening, 07/03 14:48 
Lindsdals Idrottsförening, 29/02 08:45 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Webshop träningskläder Intersport
Våra sponsorer
ICA & Your Source ♥ Lindsdals IF