Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Sillhövda AIK 3-0
2014-04-05 19:36

Mergim Pllana blev tvåmålsskytt när Lindsdals IF besegrade Sillhövda AIK i genrepet innan seriepremiären med 3-0 under lördagseftermiddagen. Det tredje målet gjordes av Johan Lewton.

Redan i andra spelminuten sprang Mergim Pllana sig fri och kunde via stolpen gör 1-0 till Lindsdals IF.

Johan Lewton lämnade sin mittbacksposition och kunde via några vägspel på vägen fram göra 2-0 mitt i halvleken.

Några minuter sprang Mergim Pllana sig fri ännu en gång och med sitt andra mål för dagen göra 3-0.

- Vi gör en bra första halvlek, där vi har ett bra tempo, varierat spel och många avslut säger LIF-tränaren Johan Israelsson - som var tillbaka på efter knäoperation - direkt efter slutsignalen. Andra halvlek är inte lika bra. Tempot sänks och felbesluten på planen blir fler.

Lindsdals IF - Sillhövda AIK 3-0 (3-0)

1-0 (2) Mergim Pllana, 2-0 (22) Johan Lewton, 3-0 (27) Mergim Pllana

Avslut totalt 21-9, Avslut på mål 9-1

Startelva: Fredrik Karlsson - Andreas Lundqvist (60), Johan Lewton, Erik Ingemarsson, Tommy Petersson (52) - Kamran Delashob, Viktor Byström (46), Robin Olsson (60), Mergim Pllana (60) - Felix Elgan (60), Ludvig Axelsson