Lindsdals IF - Karlskrona UF 1-0
2018-02-19 13:25
Emil Johansson gjorde matchens ända målen i lördagens träningsmatch mot Karlskrona UF. Målet kom till i den 36:e spelminuten av första halvlek.
Tränaren Jonathan Taylor sammanfattar matchen så här:
- Vi håller nollan för andra matchen i rad i en match där vi hade många spelare på skadelistan, sjukdomslistan och på sportlovsreselistan. Så med dessa förutsättningar är matchen helt OK, men samtidigt vet vi att det finns saker som vi måste jobba vidare med fram till seriestarten.
Närmast väntar till kommande helg träningsmatch mot Myresjö/Vetlanda FK på Heds Arenas konstgräs i Vetlanda.
Laget: Alexander Kungsman - Andreas Lundqvist, Herman Sillerström, Adam Stark - Kujtim Shkreta, Azad Eliassi, Diako Eliassi, Karvan Delashob, Simon Bern - Nikolaos Ignatiadis, Emil Johansson
Klas Albinsson, Jonathan Taylor
Inför Lindsdals IF - Karlskrona UF
2018-02-17 08:08
Efter förra helgens första träningsmatch mot Kalmar AIK/FK - ett Kalmar AIK/FK som ramlade ner i div IV - väntar i eftermiddag Karlskrona UF för LIFFEN. Ett Karlskrona UF som gått andra vägen, då laget är nykomlingarna i div III. Karlskrona UF är en förening som har ett närmare samarbete FK Karlskrona.
Lindsdals IF:s tränarduo Taylor/Johansson har till dagens match fått några återbud pga skador och sportlovsresor.
Så efter fredagsträningen presenterade duon följande trupp till matchen:
Alxeander Kungsman
Johan Lundberg
Karvan Delashob
Andreas Lundqvist
Kujtim Shkreta
Nika Chkheidze
Emil Johansson
Diako Eliassi
Filip Quist
Adam Stark
Herman Sillerström
Nikolaos Ignatiadis
Simon Bern
Azad Eliassi

Matchstart 17 feb. kl. 13.00 på Fjölebo konstgräs

Lindsdals IF - Kalmar AIK/FK 2-0
2018-02-12 11:19
Det blev seger med 2-0 när Lindsdals IF inledde träningsmatchandet med match mot div IV-laget Kalmar AIK/FK under lördagseftermiddagen.
Målen tillkom under den första halvleken. Det var nyförvärven Karvan Delashob och Kujtim Shkreta som fick i sina första matcher göra sina första mål i LIF-tröjan.
Som nämndes i inför matchen vädrade tränarduon Taylor/Johansson hela truppen under matchen.
Träningsmatcherna försätter kommande helg med match mot nykomlingarna i div 3 - Karlskrona UF. Även den matchen spelas på Fjölebros konstgräs med avspark kl. 13.00.
Laget: Alexander Kungsman, Vilmer Palmqvist, Karvan Delashob, Andreas Lundqvist, Jesper Nilsen, Kujtim Shkreta, Diako Eliassi, Nika Chkheidze, Fredrick Rosqvist, Emil Johansson, Filip Quist, Adam Stark, Herman Sillerström, Eric Alm, Nikolaos Ignatiadis, Erik Frödeberg, Simon Bern och Azad Eliassi.

Första matchen för nya tränarduon
2018-02-10 10:36
Om några timmer - närmare bestämt kl. 13.00 på Fjölebro konstgräs - inleder Lindsdals IF försäsongens träningsmatcher. Först ut för nya tränarduon Taylor/Johansson blir match mot Kalmar AIK/FK.
Duo mönster en 18-mannatrupp till matchen där alla kommer att få minst en halvlek vardera.
Saknas gör Robin Olsson (ljumske), Klas Albinsson (sjuk), Ahmed Kanish (knä) och Oliver Nielsen (resa).
Väl mött önskar Lindsdals IF
In och Ut i herrfotbollen
2018-02-06 13:59
Efter slutsignalen i den avslutande seriematchen mot seriesegrarna Torns IF i mitten av oktober har det hänt en hel del i herrfotbollen fram till nu.
Som vi nämnt tidigare har huvudtränaren Johan Israelsson flyttat till storstaden Stockholm för att bli huvudansvarig för ungdomsfotbollen i IFK Stocksund. Hans efterträdare som huvudtränare blev Jonathan Taylor - som varit Johans högra hand under 2017.
Även i spelartruppen har det rört på sig. Lagkapten Viktor Byström meddelade redan vid serieslutet att han tar en paus från fotbollen.  Efter det har Viktor Grusell, Tomas Lundberg och målvakten David Jansson bestämt sig för att spela i Glömminge IF kommande säsong. Även målvakten Nils Carlsson har lämnat för vidare spel i Stockolmstrakten och Gezim Delipi återvänder till Nybro IF.
Ludvig Holmertz och Mergim Pllana flyttar norrut för spel i Åtvidabergs FF respektive Oskarshamns AIK medan Oskar Engström och Lukas Quist tar steget över till våra blåvita bröder IFK Berga.
In i truppen under denna tiden har kommit från Nickebo IK - Karvan Delashob och Azad Eliassi och från IFK Berga - Jesper Nilsén. Från spel i Norrvalla FF i Finland kommer Kujtim Shkreta och efter ett år i Australien och St Kilda Soccer Club drar Herman Sillerström på sig den svartgula LIF-tröjan igen.
Alexander Kungsman, Simon Bern och Nika Chkheidze är en trio som kommer väster ifrån - från Nybro IF. Från väster kommer också Klas Albinsson med senaste klubbadress IFK Osby.
Och det senaste nyförvärvet hämtar vi hos Kalmar FF och är Diako Eliassi.
Lindsdals IF önskar alla utflyttade och alla inflyttade Lycka Till med fotbollen under 2018.

Spelordningen för herrarnas div II-serie klar
2018-01-18 08:54
Samtliga lag i div II Östra Götaland har haft spelordningsmöte via telefon och då fastställt tiderna för årets seriematcher.
För LIFFEN blir det bortamatch i premiären mot IFK Hässleholm lördag 7 april kl. 14.00 på Österås IP.
Därefter väntar två hemmamatcher mot två nykomlingar de kommande lördagarna. IFÖ Bromölla IF och Nosaby IF.
Vårderbyt mot IFK Berga spelas måndag 4 juni på Fjölebro, medan höstens drabbning på Bergaviks IP är 30 september.
Hela spelprogrammet hittar Du här.

Väl möt till våra hemmamatcher under 2018.

Lör 17/2 13:00
Lör 10/2 13:00