Herrlag

Glädjande nyheter!😃 Tjoa!
2020-02-25 09:13
Thomas Gustavsson tillbaka i herrleden
En man med stor rutin inom framförallt Lindsdals IF och Kalmar AIK, så förstärker ledarstaben återigen med Tjoa inom LIF:Herr👌🏻💪🏻
Med den erfarenheten och den kunskapen ökar vi med automatik med flera snäpp i kvalitet och i glädje😃

Referat: Lindsdals IF (3) - Västerviks FF (3)
Lindsdals IF - Västerviks FF 2-2
2020-02-24 11:53
Lördagens träningsmatch mellan Lindsdals IF och Västerviks FF slutade 2-2 på Fjölebros konstgräs.
Det var ett Fjölebro som för dagen inte bjöd på något trevlig fotbollsväder.
Kraftig blåst och nederbörd i form av regn var det yttre förhållandena. Trots detta bjöds det på en bra träningsmatch mellan två lag som håller till i div tre.
William Svedebäck blev tvåmålsskytt för Lindsdals IF. Först gjorde han 1-0 i den åttonde minuten. Västerviks FF kvitterar fyra minuter senare på hörna. Målskytt var Fredrik Lindhe.
Mål nummer två för William kom mitt i första halvlek, då han ger LIFFEN ledningen med 2-1 på straff.
I matchens sista minut kvitterar Västerviks FF till 2-1 genom Alfred Grahn, vilket också blir slutresultat.
Nästa träningsmatch för Lindsdals IF blir helgen 7 mars, då man styr kosan till Vimmerby för match mot Vimmerby IF.
Referat: Lindsdals IF (3) - Västerviks FF (3)
Inför Lindsdals IF - Västerviks FF
2020-02-21 11:12
Lindsdals IF - Västerviks FF
Vi har kommit fram till tredje träningsmatchen. Efter segrar mot Färjestadens GoIF och Myresjö/Vetlanda FK med 5-0 respektive 3-0 väntar Västerviks FF på Fjölebros konstgräs under lördagseftermiddagen.
Västerviks FF är nykomlingarna i div 3. Laget tog klivit upp efter att ha vunnit div 4 nordöstra.
Lördagens träningsmatch är deras första för säsongen.
För Lindsdals IF tränarduo Edman/Palmborg har veckans träningar till delar handlat om sjukdomar och skador.
Felix Fransson, Oliver Nielsen, Lucas Löfgren, Hassan Taheri och Kujtim Shkreta har dragits med sjukdom alternativt skadeproblem under veckan vilket gör deras medverkan oviss.

Match: Lindsdals IF – Västerviks FF (Träningsmatch)

Tid: Lördag 22 februari kl. 13.00

Plats: Fjölebro - konstgräs

Referat: Lindsdals IF (3) - Myresjö/Vetlanda FK (4)
Lindsdals IF - Myresjö/Vetlanda FK 3-0
2020-02-16 08:18
Lördagens träningsmatch mellan Lindsdals IF och Myresjö/Vetlanda FK slutade med 3-0 seger för LIFFEN.
I en av huvudrollerna denna både småkalla och småblåsiga lördag på Fjölebros konstgräs var Wiliam Svedebäck.
Under fredagen skickades de sista papperen till Svenska Forbollförbundet i hans övergång från Spanien.
Övergången blev sedan klar under eftermiddagen.
Han fortsatte sedan att under matchen göra 1-0 med ett välriktat skott uppe i det högra krysset från 25 meter.
Framspelad av Felix Lanzinger. Matchminut fyrtioen.
I mitten av andra halvlek slog William en vänsterhörna som Herman Sillerström tillsammans med en Myresjö/Vetlanda fick i mål.
Med en av matchens sista sparkar kom också 3-0 genom Andreas Lundqvist.
Nädta lördag fortsätter träningsmatcherna. Då hälsar vi Västerviks FF välkomna till Lindsdal och Fjölebros konstgräs.

Referat: Lindsdals IF (3) - Myresjö/Vetlanda FK (4)
Inför Lindsdals IF - Myresjö/Vetlanda FK
2020-02-14 15:32
Träningsmatcherna rullar vidare med match mot Myresjö/Vetlanda FK på Fjölebro konstgräs under lördagen.
Tränarduon Edman/Palmborg meddelar att alla i truppen är på benen, vilket gör att alla är disponibla för matchen. Det blir således samma trupp som mot Färjestadens GoIF plus att Hampus Regebro tillkommer efter sjukdom.
Lagen möttes också i en träningsmatch förra våren som slutade 1-1.
För motståndarna Myresjö/Vetlanda FK är det också andra träningsmatchen. Div VI-laget Holsby SK besegrades med 8-1 förra helgen.

Match: Lindsdals IF – Myresjö/Vetlanda FK (Träningsmatch)

Tid: Lördag 15 februari kl. 13.00

Plats: Fjölebro - konstgräs

Referat: Lindsdals IF (3) - Färjestadens GOIF (4)
Lindsdals IF - Färjestadens GoIF 5-0
2020-02-08 19:30
Eric Alm, Elias Ehlin och Kujtim Shkreta - där har vi målgörarna när Lindsdals IF besegrade Förjestadens GoIF i säsongens första träningsmatch på det för dagen småblåsiga Fjölebro.
Kujtim Skjeta blev tremålsskytt genom att göra de tre sista målen.
Dessförinnan hade Elias Ehlin gjort 2-0 i inledningen av andra halvlek
Första halvleks enda mål tillverkades av Eric Alm.
Träningsspelet fortsätter kommande helg med match mot Myresjö/Vetlanda FK.
Referat: Lindsdals IF (3) - Färjestadens GOIF (4)
Inför Lindsdals IF - Färjestadens GoIF - träningsmatch nr 1.
2020-02-07 18:48
Efter att varit i gång med träningar under en månad är det dags för nästa steg i att sammansvetsa årets trupp, nämligen vårens träningsmatcher.
Under de två månader som återstår fram till seriepremiären  kommer träningarna att värvas med matcher under helgerna.
Först ut är Färjestadens GoIF på Fjölebros konstgräs och tränarduon Edman/Palmborg gör som sina kollegor i Kalmar FF. Man luftar hela truppen till denna matchen. Detta innebär att sex av sju nyförvärv kommer att få ta på sig Lindsdalströjan för första gången. Hampus Löfgren (Nybro IF), Felix Fransson (Pukebergs BK), Mårten Lagerlund (IFK Berga), John Björkegren (Glömminge-Algutsrum), William Svedebäck (La Nucia) och Lucas Löfgren (Trekanten).
Ända återbudet  är från Hampus Regebro (IFK Berga) som varit sjuk under veckan.

Match: Lindsdals IF – Färjestadens GoIF (Träningsmatch)

Tid: Lördag 8 februari kl. 13.00