Herrlag

Inför Lindsdals IF - IFK Karlshamn
2019-09-19 23:11
Tränare Martin Edman

På lördag spelas årets sista hemmamatch på Fjölebro för LIF-Herr, då serieledarna IFK Karlshamn kommer på besök. För Lindsdals del gäller det att studsa tillbaka efter bottennappet senast mot Karlshamn United, där det blev förlust med 4-2 efter en väldigt dålig insats.

Tränare Martin Edman säger dock att träningarna i veckan varit bra.

- Träningarna i veckan har sett desto bättre ut än matchen senast, det känns som vi fått igång laget igen.

Referat: FK Karlshamn United - Lindsdals IF
FK Karlshamn United - Lindsdals IF 4-2 (2-1)
2019-09-15 13:32
Oscar Holmgren, som stod för en fin insats som mittback

Det blev förlust på Marieborg för LIF med hela 4-2. Förlusten innebär att Lindsdal nu inte längre kan nå kval via en andraplats, vilket betyder att man kommer spela i division 3 även nästa säsong. Suad Brahimi och Ahmed Wasfi gjorde två mål vardera för Karlshamn United, medan Kujtim Shkreta och Emil Johansson gjorde varsitt för LIF.

Lindsdals tränare Martin Edman var mycket besviken efter matchen.

- De hade betydligt bättre attityd och vi var inte påkopplade. Det är nog vår sämsta insats i år.

Inför FK Karlshamn United - Lindsdals IF
2019-09-12 22:43
Tränare Martin Edman

Det är dags för match ännu en gång för LIF, då de besöker Karlshamn United på Marieborg. Det gäller att återhämta sig efter 2-2 senast mot Hörviken, ett resultat som gjorde att seriesegern hamnade utom matematiskt räckhåll. Tränare Martin Edman säger dock att det ser bra ut i laget.

- Spelarna har mognat och kan ta motgångar bättre än tidigare, så det har varit riktigt bra fart och vilja på träningarna i veckan.

Referat: Lindsdals IF - Hörvikens IF
Lindsdals IF - Hörvikens IF 2-2 (1-1)
2019-09-08 12:59
Elias Ehlin, som stod för ett mycket fint mål som betydde 1-1

I gårdagens match på Fjölebro slutade det med ett mycket tungt poängtapp för LIF, som i den 91:a minuten släpper in kvitteringen till 2-2 som också blev slutresultatet. Målskyttar för Lindsdal blev Elias Ehlin och Kujtim Shkreta. Hörvikens mål gjordes av Christian Martincu och Simon Sjöblom.

Lindsdals tränare Martin Edman är märkbart besviken efter poängtappet.

- Det här känns så otroligt onödigt, vi behöver avgöra de här matcherna tidigare.

Inför Lindsdals IF - Hörvikens IF
2019-09-05 21:22
Tränare Martin Edman

På lördag spelar LIF sin näst sista hemmamatch för säsongen, då Hörvikens IF kommer på besök. Förra gången lagen möttes slutade det 2-2 efter en sen kvittering av Hörviken.

Tränare Martin Edman är noggrann med att det här är en mycket viktig match och att ingen ska underskatta motståndet trots att de befinner sig längre ner i tabellen.

- Vi ska vara ödmjuka och inte infinna oss i någon form av bekvämlighet. Matchen är jätteviktig och vi ska fortsätta vara tydliga i allt vi gör, säger han.

Ny förstärkning in i herrtruppen!
2019-09-05 21:02
Hassan Taheri
Idag har vi glädjen att presentera ytterligare en förstärkning till Lindsdals IF, nämligen Hassan Taheri från Kalmar FF:s U19.

Hassan är en väldigt bollskicklig och kreativ spelare som gärna utmanar sin motståndare. Han kan komma att bli en viktig pusselbit nu i slutspurten av säsongen i de 4 matcher som återstår, och han är uttagen i truppen redan nu på lördag mot Hörviken.

Vi i Lindsdals IF önskar honom varmt välkommen till laget🖤💛
Referat: Sölvesborgs GoIF - Lindsdals IF
Sölvesborgs GoIF - Lindsdals IF 0-5 (0-1)
2019-09-01 20:29
Arvin Nabi, som stod för ett hat-trick ännu en gång mot Sölvesborg

Matchen på Svarta Led i lördags slutade med storseger för LIF som åkte hem med 3 oerhört starka poäng. Detta efter hela 5-0 mot dåvarande serieledarna Sölvesborg. Målskyttar blev Elias Ehlin, Felix Troedsson Lanzinger och Arvin Nabi, där den sistnämnda stod för ännu ett hat-trick mot Sölvesborg. En bedrift han även lyckades med i matchen på Fjölebro tidigare denna säsong.

Tränare Martin Edman var jättenöjd med insatsen och mentaliteten hos samtliga.

- Vi följde matchplanen fullt ut, vi spelade mycket enklare än vad vi brukar, och till och med destruktivt emellanåt och som helhet funkade allt kanonbra.

Inför Sölvesborgs GoIF - Lindsdals IF
2019-08-29 23:38
Tränare Martin Edman

På lördag är det äntligen dags för match igen efter en veckas uppehåll, då LIF besöker Sölvesborg och Svarta Led för ett möte med, i skrivande stund, serieledande Sölvesborg GoIF.

Matchen i våras slutade med ett galet resultat i 4-4, där LIF hämtade upp ett tremålsunderläge i slutminuterna. Tränare Martin Edman är tydlig med vad som gäller.

- Prestationen kommer för en gångs skull bli av sekundärt intresse och resultatet är det viktigaste. Vi kommer vara väldigt tydliga i vårt aggressiva spel och inte bjuda på någonting.

Lör 14/9 15:00
Lör 7/9 14:00