Inför Sölvesborgs GoIF - Lindsdals IF
2018-06-21 08:56
Lindsdals IF inleder midsommarhelgen med att åka till Svara Led i Sölversborg för match i den tolfte omgången av div II Östra Götaland mot Sölvesborgs GoIF.
Lagen har under årens lopp möts i händelserika matcher både i div 2 och i div 3.
Sölvesborgs GoIF återkom till div 2 efter några år i trean. Laget tog sin plats i tvåan genom kval.
Nu när lagen möts blir det en match mellan lag tretton och fjorton i tabellen. Det gör att tre poäng är viktiga i bägge lägren.
Tränarduon Taylor/Johansson har fotfarande kvar skadelistan med Alexander Kungsman, Robin Olsson, Fredrick Roskvist, Filip Quist, Emil Johansson och Nikolaos Ignatiadis. Frånvaron får till kvällens match kompletteras med Jesper Nilsen (sjuk) och Herman Sillerström (avstängd).
Så truppen blir som följer:
Fredrik Johansson
Klas Albinsson
Jonathan Taylor

Dag: Torsdag 21 juni kl. 19.00
Match: Sölvesborgs GoIF - Lindsdals IF (omgång 12)
Plats: Svarta Led - Sölvesborg
Inför Lindsdals IF - Råslätts SK
2018-06-15 22:34
Ännu ett lag från Jönköping väntar för Lindsdals IF i den elfte omgången av div II Östra Götaland. Det handlar om Råslätts SK som blir en ny bekantskap för LIFFEN, när lagen drabbar samman på Fjölebros konstgräs under lördagseftermiddagen.
Det närmaste man kommer varandra är en träningsmatch i Tipshallen Växjö för några år sedan.
Råslätts SK är en av många nykomlingar som överraskat på ett positivt sätt. Laget har spelat in 15 poäng vilket ger en sjätteplacering.
Lindsdals IF tränarduo Taylor/Johansson får även till denna matchen brottas med en lång skadelista, vilket gör att truppen ser ut som följer:
Ny i truppen är nygamle målvakten Fredrik Johansson som närmast kommer från spel i IFK Kåremo.

Johan Lundberg
Fredrik Johansson
Jesper Nilsen
Herman Sillerström
Azad Eliassi

På skadelistan hittar vi Fredrick Roskvist, Robin Olsson, Alexander Kungsman, Emil Johansson, Filip Quist och Nikolaos Ignatiadis.

Dag: Lördag 16 juni kl. 16.00
Match: Lindsdals IF  Råslätts SK (omgång 11)
Plats: Lindsdals IP - Fjölebro konstgräs

Inför Assyriska Turabdin IK - Lindsdals IF
2018-06-08 17:53
Efter de två senaste hemmamatcherna mot div I-laget Oskarshamns AIK i Smålandscupen och kommunderbyt mot IFK Berga i div II-serien väntar i morgon lördag Assyriska Turabdin IK från Jönköping i den tionde omgången.
Assyriska Turabdin IK har inlett serien på bäst sätt och med sina tjugoen inspelade poäng parkerar man på första plats i tabellen.
Man har också skytteligaledaren Simon Karlsson Adjei, som har gjort 13 av de 20 mål som Assyriska Turabdin tillverkat.
För tränarduon Taylor/Johansson har veckan inneburit att skadelistan blivit längre. Sedan tidigare hade dom Fredrick Roskvist och Robin Olsson på listan. Under veckan har Alexander Kungsman, Emil Johansson, Filip Quist och Nikolaos Ignatiadis tillkommit.
Det gör att följande trupp åker till Jönköping för att försvara LIFFEN:s färger
Johan Lundberg
Jesper Nilsen
Herman Sillerström
Klas Albinsson

Dag: Lördag 9 juni kl. 16.00
Match: Assyriska Turabdin IK - Lindsdals IF (omgång 10)
Plats: Rosenlunds IP, Jönköping
Inför Lindsdals IF - IFK Berga
2018-06-04 14:46
Så var det dags för vårens kommunderby i div II Östra Götaland.
Jonathan Taylors tankar inför matchen
  - Jag tror inte att killarna behöver någon större genomgång inför dagens match för detta kommer bli en match där det lag som helst vill vinna kommer ta hem segern. Det kommer bli en hård kamp där båda lagen är rejält taggade för derby men självklart vill vi ta första trepoängaren och vad är inte bättre än känslan av art vinna ett derby!
Tränarduon Taylor/Johansson har tagit ut följande trupp till matchen
1. Alexander Kungsman

Dag: Måndag 4 juni kl. 19.00
Match: Lindsdals IF - IFK Berga
Plats: Lindsdals IP-Fjölebro, konstgräs

Följande företag bjuder på entréavgiften till kvällens derbymatch
Nybloms
Västersläts Gårdsbutik
Liljas Bil
Office Online
Motala Brunnsborrning
LR installation
Kyl och värmebolaget
Företagsservice i Kalmar AB
Direkten Tobaksboden
Matchvärdar är
Malkars och Tidningen Barometern.
Pris till bästa spelare delas ut av Malkars

Lindsdals IF hälsar alla välkomna till matchen
Inför Hyundai Cup, Lindsdals IF - Oskarshamns AIK
2018-05-28 15:55

Hyundai Cup Herrar 2018 – kval till Svenska Cupen 2019/20.

Tävlingen spelas som en kombination av gruppspel och utslagstävling. Matchen ingår i omgång 3 där 32 lag återstår. För både Oskarshamns AIK och Lindsdals IF är det första matchen i årets upplaga.
Ordinarie speltid är 2x45 minuter Om matchen är oavgjord vid ordinarie speltidens slut ska speltiden utsträckas med en förlängning om 2x15 minuter. Har matchen ändå inte avgjorts tillgrips straffsparkstävling.
Högst fem avbytare får antecknas på spelarförteckningen och bytas in under matchen enl. bestämmelserna för s.k. flygande byte.
Smålands FF har preliminärt sex platser till Svenska Cupen 2019/20.
I prispotten finns 20.000 kr till segrande finallag och 5.000 kr till förlorande finallag.

Dag: Tisdag 29 maj kl. 19.00
Match: Omgång 3 Hyundai Cup herrar, Lindsdals IF - Oskarshamns AIK
Plats: Lindsdals IP - konstgräs

Inför Hässleholms IF - Lindsdals IF
2018-05-25 18:51
I omgång 8 av div II Östra Götaland styr Lindsdals IF kosan söderut för match mot Hässleholms IF på nyrenoverade Österås idrottsplats.
Likt förra veckans motståndare Österlen FF pakerar Hässleholms IF på undre halvan av tabellen.
När Linsdal och Hässleholm möttes under fjolåret var det bortalaget som segrade vid båda tillfällerna. Hässleholm vann 3-0 på våren medan Lindsdal tog hem trepoängaren i höstmatchen efter en 4-2 seger.
Kan vi få se något liknande i morgon lördag.
Svaret får vi strax innan klockan 16.00.
Tränarduon Taylor/Johansson har tagit ut följande trupp till matchen.
1. Alexander Kungsman
4. Andreas Lundqvist