Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - IFK Malmö FK 2-0
2016-08-22 14:11
Man skall tydligen heta Robin för att kunna göra mål i herrlaget. Efter att Robin Sjöö gjort båda målen mot BW 90 IF och Robin Olsson kvitterat mot BK Olympic, var det dags för Robinmål igen när IFK Malmö FK besegrades med 2-0.
Robin Sjöö gjorde 1-0 efter 27 min i första halvlek, då han på bästa sätt förvaltade Jan Hoangs inlägg från höger, genom att på volley prickskjuta bollen i mål.
Sedan var det dags för Robin Olsson att presentera sig. I den 58:e minuten tog han hand om Jan Hoangs passning strax innanför straffområdet och placerad bollen till vänster om Malmömålvakten Henrik Bäckström.
Tre poäng till LIFFEN och ett litet hopp uppåt i tabellen, men även att ta med sig inför fredagens länsderby mot Nybro IF.
Matchfakta: Lindsdals IF- IFK Malmö FK 2-0 (1-0)
1-0 (27) Robin Sjöö, 2-0 (58) Robin Olsson
Varningar: Lukas Quist (2)
Startelva: David Jansson - Robin Olsson, Herman Sillerström, Fredrik Petersson, Johan Lewton (k) - Jan Hoang (67), Nika Chkheidze, Oskar Engström, Mattias Dolk - Robin Sjöö (72), Lukas Quist