Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
P07

Hemmamatch i solen
2020-03-22 14:44
Förra veckan möttes lagen i full snöstorm. Denna veckan blev det i vackert vårväder. Det blev en tajt och jämn tillställning där vi tyvärr fick kapitulera efter ett sent ledningsmål från Fgoif. 
Vi får jobba vidare och passar på att tacka den tillresta publiken för visat intresse.
Löpning i Förlösa
2020-03-14 13:26
Lördagsförmiddagen bjöd på totalt motsatt väder gentemot fredagskvällen. Trots snö så var det fina förutsättningar i spåret och delar av truppen (med målsmän) löpte på i den kuperade delen av slingan. Löpningen följdes upp med diverse fysövningar för ben och bål.
Tallhöjden blev Snöhöjden
2020-03-13 18:40
Dagens match mot Fgoif skulle spelats 3x25 min. Innan matchstart bestämdes istället 2x30.
Den spelades 1x40. Orsak? Det väldiga snöandet...

Det var länge osäkert om matchen skulle spelas överhuvudtaget pga virusepidemin men efter folkhälsomyndighetens rekommendationer på eftermiddagen så togs beslutet att så skulle ske.
Kung Bore la dock in sitt veto och det hela slutade i någon slags jämkning de båda emellan.

Hursom, Fgoif hann få in något mål mer än LIF, men det är väldigt svårt att dra några större slutsatser av spelet.
Samtliga inblandade, spelare och publik, ska dock ha en stor eloge för insatsen.
Fyspass för team 07
2020-03-08 14:48
Under söndagförmiddagens värmande sol genomförde delar av truppen ett härligt fyspass.
Likt de italienska storlagen gjorde på 80- och 90-talen (de lade ofta en tvåveckorsperiod under försäsongen i alperna för att träna kondition) så begav sig truppen till de mest kuperade områdena i närområdet. Skälbybacken och dess omgivningar sög musten ur gruppen (och ledarna) och förhoppningsvis lämnade vi passet något mer vältränade i lår, vader och hjärta/lungor. Tack till tillfällige ass- och fystränare Björn för bra pepp och övningar.
Serieförslag
2020-03-05 18:19
En preliminär serieindelning är färdig och i år har vi anmält oss i två serier. I nuläget är det 18 matcher per serie, vilket innebär att man får spela minst en match i veckan.
Allsvensk kvalitet på träningen ikväll!
2020-02-26 19:13
Han den där Romario skulle vi ha i laget sa nån efteråt...
På onsdagskvällens träning fick Lif p07 besök av de tre KFF-spelarna Alexander Ahl Holmström, Romario samt Lindsdalsfostrade Johan Arvidsson. 
De allsvenska spelarna visade framfötterna både på uppvärmningen och i spelövningar vilket gjorde att Lif-grabbarna tog i lite extra. En härlig kväll där det allsvenska besöket både gladde och värmde trots lite kyligt väder.
Silver i Nickes cup
2020-02-09 08:34
Under lördagen spelades Nickes cup i Växjö tipshall och därmed den första större cupen med slutspel. Tre gruppspelsmatcher och två slutspelsmatcher skulle det bli hursomhelst.

Första matchen mot Ljungby slutade med 0-1 förlust där vi trots ett massivt övertag både spelmässigt och chansmässigt inte fick in bollen.
Vinst mot Öster med 1-0 och även vinst mot Tranås med 1-0 i de två följande matcherna gjorde ändå att vi vann gruppen och därmed gick vidare till A-slutspel. Man kan väl lugnt säga att samtliga gruppmatcher var riktiga nagelbitare...

I semifinal väntade Värnamo som vunnit sin grupp storstilat. LIF inledde fantastisk övertygande och fick snabbt en tvåmålsledning. Spelet jämnades ut något och Värnamo reducerade men matchen slutade med 2-1-seger efter en formidabel insats.
I finalen väntade sen Stångebro United, ett vältränat och spelskickligt lag från Linköping.
Vi hade en fin chans i inledningen men efter Det tog Stångebro över och fick in både ett och två mål...Det trillade in några mål ytterligare och vi var chanslösa.

Hursomhelst en trevlig dag, där vi trots en hel del bekymmer med sjukdomar i truppen under cupens gång, gör en finfin insats.

Fler bilder och filmer finns på vårt Insta @lif_p07
Nickes cup 8 feb
2020-01-31 09:07
Gruppspel
Lif p07 är placerade i grp A.
Gruppmatchen följs av två slutspelsmatcher.
Det finns A B C  och  D-slutspel.
Går det riktigt bra går sista matchen kl 19. Går det sämre kan vi vara klara nån timme tidigare.
Kallelse har gått ut till aktuella spelare.
Mer info kommer på Mail.
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer