Träningsturnering 23/7

Tätt och jämnt
2017-07-02 13:32
Två vimplar från motståndarna
På söndagen blev det återigen en jämn och spännande match mot Djurgården. Efter en lite seg start så spelade Lif upp sig och hade väl så mkt spel som motståndarna. En ribbträff i slutet var det närmaste Lif kom ett ledningsmål. Istället kunde Dif kontra in vinstmålet i slutminuten.
Träning tisdag kl 17 inkl ett litet Bullerby cup-möte för föräldrar kl 18 i ett av omklädningsrummen på Fjölebro (vi struntar i badet alltså...).
Målglatt på Fredriksskans
2017-07-01 17:12
Kändistätt på Skansen....
Härlig insats mot Djurgården. Många mål framåt (och bakåt på slutet) varav några riktigt härliga strutar. Lite trötthet och virrighet gjorde att Dif snyggade till siffrorna på slutet. Extra roligt att se hur alla tar jobbet för varandra så länge man orkar. Imorgon ny match mot ett nytt Dif-lag. Noterbart är att vi även har tre representanter med i Lif:s p06-lag i Fotbollsfestivalen på Fredriksskans.
Frejdigt spel på det konstiga gräset
2017-06-29 14:57

Mönsterås ordinarie plan var indisponibel vilket gjorde att onsdagens match spelades på konstgräs.
Detta var dock inget som bekymmrade grabbarna utan man trampade gasen i botten från start.
Fina passningskombinationer varvades med läckra mål och hela laget gör en mycket bra insats.
Vi tar med oss framförallt det fina passningspelet i andra halvlek när vi i helgen skall möta Djurgården i dubbelmöte.

En härlig laginsats på Gasten
2017-06-17 11:34
Nöjda grabbar!
En riktigt välspelad och jämn match blev facit av dagens drabbning på Gasten mot Kff.
Liffen jobbade mycket disciplinerat i framförallt försvarsspelet och gjorde det svårt för Kff.
Matchen stod och vägde i andra halvlek och det var några riktigt heta chanser åt båda håll innan Lif fick in ett riktigt snyggt hörnmål. En bra start på sommarlovet. Träning på tisdag men på torsdag tar vi midsommarledigt./M
Många mål mot Läckeby
2017-06-11 18:40
Efter lite sega ben i inledningen av matchen så blev det rejäl islossning. Liffen ångade på och gjorde flera fina mål genom främst inspel-avslut. Detta är något vi tränat mycket på de senaste veckorna. Vi kör på några veckor till sen blir det lite uppehåll.

Användarnamn: Lindsdals / Lösenord: if