Välkomna till vår hemsida!

Denna hemsida avser barn födda 2016.

Vi kommer under hösten att träna nere på Fjölebro konstgräs, på lördagar kl 9:30-10:30.

Det kan hända att en träning ställs in eller annan information behöver skickas ut, och då skickas det ut till alla som registrerat sitt barn i Lindsdals IF.

För att registrera ditt barn, så följer du denna länk: https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=105232866

Träningstider är uppdaterade, och dem ser du här: Kalender

Vi behöver alltid ha ledare, då föreningen drivs ideelt. Så är du intresserad av att hjälpa till, så registrar även du som förälder dig via länken, och skriver i kommentar där, att du kan tänka dig att hjälpa till.

Idag är vi tre ledare på alla barn, så all hjälp behövs. För att komma i kontakt med oss hittar du våra uppgifter här.

Vi ses på planen!

Andreas, Alexandra och Magnus