Info från föreningen
2017-10-13 12:06
Vi kommer att få nya hyresgäster i klubbhuset nästa år och det kommer att ske en ombyggnation med start månadsskiftet nov/dec.

Det innebär att vi efter byggnationen får tillgång till en något mindre klubblokal och ett mindre kök. Gamla styrelserummet, kontoret samt förrådet och en liten del av stora lokalen kommer att hyras av kommunen för gata park avdelningen.
Det kommer även uppföras en maskinhall på en del av parkeringen.

Parkeringen kommer att målas upp när allting är klart och vi kommer även att få en parkering på ytan vid spelarvägen.
Planerna avstängda
2017-10-13 11:57
Kommunen har tagit beslut om att stänga av planerna från och med måndag 16 oktober.

Detta innebär att kommande veckas träningar således är inställda. Vi tränare tog ett beslut att inte hitta alternativa planer, utan vi avslutar därmed utomhussäsongen.

De flesta träffar vi igen söndag 22 oktober vid Lindebergaparken, om vädret är på vår sida. Sista anmälan till detta är nu på söndag.

Under dagen, idag fredag, så förväntas även förslag på inomhustider komma, så mer info om det kanske kommer under föräldramötet.

Tack för en bra säsong till alla spelare, och alla ni andra, som ställer upp i kiosk, bilbingo, träningar/matcher och diverse försäljningar.

Försäljning Idrottsrabatten
2017-10-10 19:17
Vi har fått från föreningen att vi ska sälja 2 häften av idrottsrabatten per barn.

Dessa kommer att delas ut till er föräldrar på torsdagens träning (12 okt), så vore kanon om ni kan vara där och hämta upp dessa av tränarna.
Ni som inte kan ta emot dessa på torsdag, får hämta upp de hemma hos Andreas senast söndag.

Idrottsrabatten kostar 100kr per häfte, och i detta häfte finns bland annat detta:

10% på ett köp hos Ica Supermarket (storhandla på fredag och ni har troligen redan tjänat in det)
20% på valfri vara hos BR (julklapp till barnen)
eller varför inte köpa en bukett till sin kära, och få 25% rabatt hos Blomsterlandet?

Använd på dessa 3 ovan, och ni går troligen plus ;)

Avslutning och träningsinfo
2017-09-20 10:14
Om Fjölebro är avstängt torsdag 21 september, så bedrivs träningen på fotbollsplanen vid Lindebergaparken (Gästgivareplanen) i Lindsdal. Vi återkommer om det blir aktuellt, men kan vara bra för er att vara förberedda.
Vi skulle även behöva hjälp av 2 stycken på torsdag, då 3 av oss har förhinder på torsdag. Om du kan hjälpa till, så messa till Oscar, 0766236849.

Vår ambition är att vi kör på med träningar utomhus till 19 oktober. Sen kan det vara så att det blir alldeles för mörkt, eller att vi kör träningarna i en timme, så de efter oss också får lite ljus på sin träning. Om det blir aktuellt, så hojtar vi till. Träningarna ligger också upplagt i kalendern.

Sen vill vi att ni försöker att boka in den 22 oktober runt lunch, då vi tänkte ha avslutning för utomhussäsongen, med barnen, målsmän och syskon :)
Mer info om det återkommer vi med, och det kommer då en kallelse på det.

Träningsstart efter sommaruppehållet
2017-08-01 20:22
Nu på torsdag 3/8 kl 17.00 kör vi igång med fotbollsträningen igen efter sommaruppehållet, härligt! Redan på söndag är det dags för match för de som är kallade och därför väljer vi att ställa in lördagsträningen 5/8. Vi hoppas att vi får se så många barn som möjligt på torsdagens träning men vi har full förståelse om era semesterplaner kommer i vägen. Meddela gärna frånvaro via mail, sms eller på facebook.

Tränarna, P09
Uppehåll
2017-06-30 09:52
Med fortsatt tanke på det härliga sommarväder vi har just nu, så är uppehållet ett faktum.

Torsdag 3 augusti, så kör vi igång igen, och detta ligger inlagt i kalendern på hemsidan.
Vi har mestadels söndagsmatcher, och bortamatcher, under hösten, så vi får återkomma om hur vi gör med lördagsträningarna.

Glöm inte att svara på kallelserna till matcherna, som mejlades ut 8 juni.

Användarnamn: Lindsdals / Lösenord: if