Lindsdals IF födda 09

I Lindsdals IF pojkar födda 2009, så är vi just nu 23 spelare och 2 tränare.

Under utomhussäsongen kör vi träning 2 dagar i veckan och cirka en match i veckan.

Vi kommer i år att spela i Hossmoligan, 7-mannafotboll.

Är du född 2009, och vill spela fotboll är du varmt välkommen till oss!

Man kan prova 3 gånger, och sen om man vill fortsätta så registrerar man sig här: https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=105232866

Man får sedan en faktura gällande medlems- och tränings-avgift som behöver betalas. När den är betald, så får man även vara med på våra matcher och eventuella cuper.

När man går med i föreningen accepterar man som förälder samtidigt att ställa upp på föreningsuppdragen. Se föreningsuppdrag i menyn till vänster.

Uppdragen fördelas lika mellan lagen och föräldrarna i laget.

Kontaktuppgifter ser ni under kontakt, här till vänster.

Start inomhusträning
2018-10-17 09:00
Lördag 3 november så får vi tillgång till Lindsdals Sporthall, och då kör vi igång träningen igen.

Vi startar 11:50, med samling i ett omklädningsrum för att gå igenom träningsupplägget, för att spara tid i hallen sen.

För att kunna planera träningarna, så uppskattar vi att ni hör av er i god tid ifall ert barn inte kan/ska träna.

Om vi inte hör något, så gör vi träningsupplägg för 23 personer.

Vi kör på med träningar fram till 22 december, och sen har vi Barometern Cup 30 december.
Efter nyår ska vi försöka få tid i Brännarhallen.

/Tränarna
Träningar, matcher och cup
2018-09-20 15:23
Efter match i maj

Här kommer information om återstående delen av 2018.

Matcher

Båda lagen har 3 matcher kvar. I helgen spelar båda lagen hemma, där gula laget tar emot Hossmo med matchstart 10:30, medan svarta laget spelar kl 13:30.

På tisdag (25/9) så spelar LIF gul match borta mot IFK Berga. Starttid var från början 18:30, men då hade de nog inte tänkt på solens nedgång. Matchen är därför flyttad till kl 18:00, med samling 17:00 på Fjölebro.

Övriga (12 st) som inte är med har träning med Oskar denna dag, där det lovas mycket spel.

Gula avslutar sedan med Färjestaden borta 7 oktober kl 15:45.

Svarta laget avslutar med matcher mot Påryd borta 30 september samt Nybro borta 6 oktober kl 15:00.

Matchen mot Påryd så kommer Pernilla och Marie (Melvin och Sigges mamma) ta hand om laget, då alla ledare har förhinder.

Träningar

Vi kör på med träningar till tisdag vecka 42 (16 okt), då vi avslutar med matcher där vuxna och syskon är välkomna att delta.

Vi avslutar den tisdagen med korvgrillning på fjölebro och även ett föräldramöte. Barnen kan köra fängelset under tiden :-)

Dricka, korv och tillbehör ombesörjer man själva.

Kommer kallelse på det, så vi ser hur många vi är, om vi kanske ska dela upp i olika lag.

Mer info om inomhus kommer på föräldramötet, då inga tider är klara än. Det vi dock vet är att vi har för avsikt att vara med i Barometern Cup den 30 december. Kallelse till detta kommer också.

Nu ser vi fram emot en fin avslutning på utomhussäsongen.

/Nicke, Andreas och Oskar

Medlemsappen - ladda ner!
2018-05-23 13:20
Vi vill pusha för medlemsappen, som finns att hämta hem i appstore och google play.

Några av många funktioner:

• Kalender och Kallelser
  • Alla nyheter
  • Utskick
  • Kontakter
  • Filtrera mellan olika lag/grupper

Appstore:

Google play:
Info om Paif-cupen
2017-12-23 11:23
Hej!

I dokumentet här nedan så ser ni information om PAIF-cupen, som äger rum söndagen 7 januari i Borgholm sporthall.
Dagen innan, på lördagen, så tränar vi i spelefanten kl 10,15. Utlovas mycket spel! :) Till dess så får ni och barnen passa på att njuta av ledigheter och julbestyr.

God jul och gott nytt år
önskar tränarna

Uppehåll + cup
2017-12-11 16:08

Julen närmar sig med stormsteg, och med det ett kort träningsuppehåll på 2 veckor.

Vi tränar alltså sista gången nu på lördag, och sen rivstartar vi 2018 med träning i spelefanten lördag 6 januari (trettondagen), och sen cup i Borgholm dagen efter.

Tider till cupen får vi återkomma med, när vi fått dessa.

Däremot är kallelser utskickade, så svara gärna på dessa så fort som möjligt.

Aktuellt läge är uppdaterat på hemsidan. Tänk på att träningstiden är annorlunda den 6 januari då vi kör i spelefanten.

Tränarna P09

Sön 30/12 08:00