Ändrade träningstider
2018-02-12 09:27
Vi vill påminna om att det är träning i Lindsdals Sporthall söndag 18/2 och söndag 25/2. Därmed utgår träningen i Brännarhallen dessa helger.

Tiden är densamma - 12:00-13:30. Är även uppdaterat i kalendern.

Vi har valt detta, för att vi ska spela Optimera Cup 4 mars, och då har barnen fått vänja sig lite med underlaget.

Efter optimera cup, så kör vi lördagar i brännarhallen som vanligt igen.

Väl mött!

/Tränarna
Ändrade träningstider + fotboll på skoj
2018-01-19 15:51

Vecka 7 och vecka 8 (17/2 & 24/2), så tränar vi inte i Brännarhallen, utan då kör vi i Lindsdals Sporthall och vi byter även dag dessa 2 veckor, till söndag mellan 12-13:30.

Detta för att vi ska få träna på inomhusgolv inför Optimera Cup.

Det är även uppdaterat under kalender. Kan bli aktuellt att göra likadant, inför Färjecupen.

Finns det intresse bland er föräldrar, att spela lite "boll på skoj" med ledare/föräldrar i Lindsdal?

Hör då av er till Nicke eller Andreas.

Vi har bokat Lindsdals Sporthall torsdagar 20:00-21:00, med start 25 januari, och sedan kör vi på fram till påsk.

Info om Paif-cupen
2017-12-23 11:23
Hej!

I dokumentet här nedan så ser ni information om PAIF-cupen, som äger rum söndagen 7 januari i Borgholm sporthall.
Dagen innan, på lördagen, så tränar vi i spelefanten kl 10,15. Utlovas mycket spel! :) Till dess så får ni och barnen passa på att njuta av ledigheter och julbestyr.

God jul och gott nytt år
önskar tränarna

Uppehåll + cup
2017-12-11 16:08

Julen närmar sig med stormsteg, och med det ett kort träningsuppehåll på 2 veckor.

Vi tränar alltså sista gången nu på lördag, och sen rivstartar vi 2018 med träning i spelefanten lördag 6 januari (trettondagen), och sen cup i Borgholm dagen efter.

Tider till cupen får vi återkomma med, när vi fått dessa.

Däremot är kallelser utskickade, så svara gärna på dessa så fort som möjligt.

Aktuellt läge är uppdaterat på hemsidan. Tänk på att träningstiden är annorlunda den 6 januari då vi kör i spelefanten.

Tränarna P09

Målvaktsträning, Cup & Träning lördag
2017-11-15 20:52

Vi har fått 6 stycken (Noa V, Theo, Sigge, Noa WK, Melwin F & Oscar) som anmält intresse för att få målvaktsträning. Vi kommer att dela upp dessa i 2 grupper, så den ena gruppen börjar vi med på måndag, och resterande efter jul. Om någon missat att anmäla sig, så kan ni bara mejla tillbaka på detta mejl innan lördag.

Nästa lördag (25 november), så är det dags att spela Jul-Kul-Cup i Emmaboda. Vi har anmält 3 stycken lag, med 8 spelare i 2 lag, och 7 spelare i ett lag.

I bifogad fil så ser ni när ert barn ska spela, tider för samåkning och vilka som ingår i varje lag.

Observera att tiden som anger samlingstid, är tiden vi åker från fjölebro, så kom i tid.

Barnen behöver ha på sig svarta strumpor och svarta tröjor. Flaskor tar vi med, men man får självklart ta med sig en egen.

Nu på lördag är det träning i spelefanten på vanligt inomhusgolv, så inneskor gäller. Anledningen till det, är att vi vill att barnen ska få känna på underlaget som cupen spelas på. Tiden är 10:15-11:30.

Hoppas många kan på lördag, det utlovas mycket spel =)

Träningstider samt föräldrarmöte
2017-10-21 11:10

Inomhustiderna är spikade, och vi kommer att köra i Brännarhallen lördagar 12-13,30 med start lördag 28 oktober.

I samband med första träningen 28 oktober, så vill vi även ha ett föräldramöte mellan 12,30-13,30 på plats i hallen. Vi ser gärna ett högt deltagande på detta möte :)

För er som inte känner till brännarhallen, så är det konstgräs inomhus, och hallen ligger ungefär vid spelefanten. Således är det vanliga fotbollsskor som gäller.

Imorgon söndag är för övrigt sista dagen att svara på kallelsen till julkul-cup i Emmaboda, så ni som inte svarat – in och svara.

Syns 28 oktober!

p.s Träningarna ligger upplagda under kalendern d.s

/Tränarna