Aktivitetsinfo: Vi samlas kl. 11.30 i samlingsrummet uppe för matchgenomgång och därefter ombyte och egen förberedelse.

Ps! Wayne kallas eftersom han följer matchen live från Trysil;) Ds!
Lindsdals IF - Smedby BoIK 5-2
2019-03-16 19:29
Lindsdals IF besegrade kommunkollegan Smedby BoIK när lagen möttes i en träningsmatch under lördagseftermiddagen.
Det var gästerna som inledde målgörandet i matchminut sju genom Gustav Eriksson Söderström.
LIFFEN kunde sedan både kvittera och ta ledningen innan pausvilan. Flilip Sparavec,  Arvin Nabi och Herman Sillerström såg till att Lindsdals IF hade en 3-1 ledning i halvlek.
Kujtim Shkreta nickade sedan i inledning av den andra in 4-1 efter ett av dagens bästa anfall som avslutades med ett perfekt inlägg serverat av John Sofort.
Även Smedbys Gustav Eriksson Söderström blev tvåmålsskytt då han gjorde 4-2, innan dagens andra tvåmålsskytt Kujtim Shkreta fastställde slutresultatet 5-2 på straff i matchens sista minut, efter att Andreas Lundqvist blivit fälld.
För LIFFEN återstår tre träningsmatcher innan seriepremiären mot Nybro IF. Närmast väntar div III-laget Högsby IK på Fjölebro kommande lördag 23 mars kl. 13.00.