SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Hovmantorp GoIF 9-m
0 - 2
Lindsdals IF
Hovmantorp GoIF 9-m0 - 2Lindsdals IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 september, 11:00
Plats:Hovmantorps IP
Tävling:
Matchnummer: 144105100
Samling:08:45, Fjölebro
Super Nollan igen!
2018-09-01 17:50
Dagens match mot Hovmantorp fick anfallaren Oliver kränga på sig handskarna igen i Linus frånvaro. Och han gjorde återigen en stabil insats och höll nollan, Bra jobbat Oliver"Supernollan" Vestberg!

Vi började matchen med mycket bollinnehåll och skapade några halvbra läge, Lite mycket slarv med avgörande passen gjorde att det inte blev hyperfarligt, Trots stort bollinnehav så stod det 0-0 i paus, Närmast var Casper med ett skott i ribban efter en snabb hörnvariant av honom och Martin.

Efter paus trampa vi igång lite bättre, och efter en riktig drömmacka av Theo så rann Casper igenom och kunde snyggt skjuta in 1-0 i hörnet.

Vi fortsatte att skapa chanser men dröjde länge innan Martin hitta Casper med en snygg genomskärare så Casper kunde 
göra sitt och LIFs andra mål till 2-0, Efter ett snyggt anfall kom Rijad fri efter en fin löpning men Målvakten gjorde en kanon räddning. Andra matchen i rad vi håller nollan där backlinjen med Blennborg, Olle, och Loke gör ett riktigt snyggt jobb. Och Theo o Martin jobbar stenhårt på mitten med fina passningar!  3p in och vi fortsätter jaga TUFF om seriesegern.
Nästa match mot KFF hemma på fjölebro på söndag!

Målskyttar
0-1 Casper
0-2 Casper


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer