SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Lindsdals IF
3 - 1
Kalmar FF 2
Lindsdals IF3 - 1Kalmar FF 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 september, 11:00
Plats:Lindsdals IP
Tävling:
Matchnummer: 144105107
Samling:09:45
P03 V Kalmar FF
2018-09-09 14:29
Dagens match mot Kalmar FF i jakten på serieseger så gör vi en av säsongens bästa matcher, Med mycket bollinnehav och bra kontroll på matchen!
Vi starta matchen starkt med bra tryck på motståndarna men lyckades inte skapa nån het chans, Efter 10 min stack KFF upp och fick hörna, En bra hörna som oturligt studsa på en Liffare och gick i mål. 0-1.

Vi fortsatte med vårt fina spel och efter 20min kom utdelning efter ett mycket fint anfall på högerkanten som Kennerfalk kunde passa in till nyss inbytte Hugo som snyggt placera in bollen, 1-1. Som stod halvleken ut.

I 15 minuter in i andra halvlek så fick Oliver en fin pass och kunde rycka loss från backarna och i sitt försök att runda målvakten blir han fälld, STRAFF! En straff som Theo snyggt sköt in 2-1!!

Och efter stor press så plockade deras målvakt upp ett hemspel, som blev frispark, Theo sköt snyggt in den.

Vårt nya spelsystem kräver mycket jobb av våra yttrar, Där bla Elliot gjorde det mycket bra med hårt jobb hemåt och offesivt. 

Asterios som ersatte Sjuke Olle i backlinjen gjorde en kanon fin match!Även Kennerfalk slet på bra på topp med många fina löpningar! Svårt att utlämna några namn för HELA laget gjorde en mycket bra match!

Målskyttar!
0-1 Självmål  10´
1-1 Hugo L  20`
2-1 Theo (straff)  50´
3-1 Theo  65´  


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer