SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Hossmo BK
2 - 2
Lindsdals IF P16
Hossmo BK2 - 2Lindsdals IF P16

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 31 mars, 13:20
Plats:Ljungbyholms IP
Tävling:
Matchnummer: 144705001
Upp och Ner!
2019-03-31 20:20
Årets DM inleddes mot Hossmo BK i gruppspelet! Killarna var taggade, allt kändes kanon, Vi börjar matchen bra, kontrollerat vi har bra press med hjälp av medvinden, i minut 12 får vi en hörna, Martin Forsnor slår en riktigt fin hörna där killarna löper fint i boxen och Axel Stålfors-Korsar kommer bakom och kan snyggt nicka in bollen i mål 0-1 till LIFF! Vi fortsätter skapa chanser men bollen vill inte in, så 0-1 står sig halvleken ut.

Vi börjar andra bra med efter 53 minuter krigar Aino Nesiri sig genom och placerar snyggt in 0-2! Där tog det roliga slut, vi tappa mycket energi i motvinden och Hossmo börja skapa chanser, gör snabbt 1-2 i 56´, Vi har några chanser till 1-3 men återigen kommer Hossmo upp och gör 2-2 i 75´ Vi har chanser att avgöra matchen tidigare men till helheten ett rättvist resultat. Bra jobb idag av Elliot på kanten, Hugo Lindeborg på mitten kriga mycket bra och vann mycket boll, Axel och Casper. Nästa DM match på Lördag 6/4 mot TUFF!


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer