SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Lindsdals IF P16
1 - 3
Oskarshamns AIK
Lindsdals IF P161 - 3Oskarshamns AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 maj, 19:00
Plats:Lindsdals IP
Tävling:
Matchnummer: 144004004
Samling:17:30, Klubbrummet!
Tuff Premiär!
2019-05-04 07:53
Martin Forsnor
I går kväll gjorde vi debut i P16(sö) serien, Vi stötte på tufft motstånd direkt i form av bollskickligt och välspelande Oskarshamns AIK, Vi börjar matchen stabilt och mycket ställningskrig, Några missade skott över bredvid osv, Men i minut 28 gör O-Hamn välförtjänt 0-1 efter haft mycket boll och vi fått jaga oerhört mycket! 0-1 står halvleken ut. Ganska jämn halvlek.

2:a halvlek rivstartar O-hamn med mycket högt tempo många fina kombinationer och löpningar, vi blir väldigt bolltittande och stillastående, så dom får göra 2 snabba mål i minuterna 56 och 58!

Vi ändrar om lite och börjar iaf hitta lite av vårt spel som vi har i oss, Lite halvchanser, men det dröjer ända till 90 minuten när Dylan Karlsson sköt ett skott som Phillip Öberg kunde lägga in returen, 1-3.

Det blev slutresultat, vi gratulerar Oskarshamn till en fint genomförd och välförtjänt seger! Vi laddar om för Åttondelsfinalen i DM på Söndag kl 11:30 på Fjölebro.

Lite plus till Aino, Mateuzs, Hugo J, Martin som sprang oerhört mycket!


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer