SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Lindsdals IF P16
2 - 1
Färjestadens GoIF
Lindsdals IF P162 - 1Färjestadens GoIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 15 maj, 19:00
Plats:Fjölebro IP
Tävling:
Matchnummer: 144004014
Samling:17:30, Klubbrummet!
Skön seger!
2019-05-15 21:46
Ikväll spelade vi match mot Färjestaden i -03 serien, Vi började matchen bra, stabilt och fin rörelse. Skapade några fina chanser, i Minut 20´ Skjuter Dylan ett lurigt skott utifrån som målvakten inte kan hålla, så Axel kan skjuta in 1-0! Rättvist.  Vi har fler chanser att öka på vår ledning, men 1-0 står halvleken ut, Vi gör en bra halvlek utan att släppa till något bakåt!

Andra halvlek Börjar Färjestaden starkt och vi blir rejält tillbakapressade,  Dom skapar några heta chanser, Men Falke storspela i målet och gör några vassa räddningar! Men till slut får han ge sig 1-1 i Minut 57´
Tack och lov fick målet oss att vakna igen, Vi tog tag i spelet igen, har några fina chanser direkt, i minut 70´ Slår Loke en riktig drömpass nere från sin backposition till en fint löpande Dylan som håller undan sin back och kan skjuta in 2-1! Ett resultat som står sig matchen ut! Välförtjänt seger!

Plus till Alexander Palmqvist som gjorde ett bra jobb som ytterback, Olle som lira mittback gjorde årets bästa match för sin del! Och Loke som styr sitt försvar jättefint. Dylan slet hårt i många löpningar!

Målskyttar:
1-0  20´  Axel
1-1  57´
2-1  70´ Dylan


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer