SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Lindsdals IF P16
5 - 0
Sandsbro AIK 2
Lindsdals IF P165 - 0Sandsbro AIK 2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 31 maj, 19:00
Plats:Fjölebro IP
Tävling:
Matchnummer: 144004029
Samling:17:30, Klubbrummet
Härlig Match!
2019-06-01 00:13
Kvällens match mot Sandsbro följer vi spelplanen mycket bra, Vi gör en en mycket bra match och släpper till en(1) chans till motståndarna på hela matchen!! Så backlinjen med Loke, Blennborg, Olle, Isak, David gör en mycket bra match!

Vi börjar bra med fint passningsspel och skapar chanser direkt, i minut 15 får vi en hörna, gör en variant som slutar med att Blennborg skjuter utifrån ett bra skott skott som Loke kan styra in 1-0!
Nästan direkt efter ännu ett snyggt anfall en duktig Dylan Karlsson tar sig fram på kanten och spelar in till Axel som enkelt kan skjuta in 2-0 i minut 18.

Vi fortsätter rulla boll och skapar mängder med chanser i minut 38 snappar Tim Östborg upp bollen en bit utanför straffområdet och drar på ett skott som sitter som en smäck nere i hörnet 3-0 Snyggt!!!
Paus!

Andra halvlek fortsätter som första med STOR LIF dominans i minut 52 efter en hörna och trassel i straffområdet kan Loke skjuta in 4-0!

Minut 57 David vinner en tuff duell på sin kant och lägger en riktig smör pass till Axel som löper på kanten och slår ett fint inlägg till Pontus som enkelt kan göra 5-0!!

En bra genomförd match av killarna, och med bättre skärpa i avsluten kunde vi gjort 3-4 mål till, men det kommer.

Som sagt stort plus till Backlinjen i form av Loke, Blennborg Olle, Isak, David(Bästa matchen i år) Hugo Lindeborg hade lekstuga på mitten med sin härliga teknik. Rio sprang mycket på sin kant o jobba stenhårt. Tim hitta tillbaks till sitt enkla spel o blev effektivare. Men dagens mest positiva var David Wallman som gjorde sin bästa match för året!

Målskyttar:
1-0  15´  Loke
2-0  18` Axel
3-0  38` Tim
4-0  52` Loke
5-0  57` Pontus


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer