SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll
J18

Lindsdals IF P16
2 - 0
Emmaboda Komb
Lindsdals IF P162 - 0Emmaboda Komb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 11:30
Plats:Fjölebro
Samling:10:00, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Åttondelsfinal DM 2019 P16
DM Avancemang!
2019-05-05 19:01
Dagens Åttondelsfinal i DM mot Emmaboda IS spelades på Fjölebro!
Vi börjar matchen helt ok, Vi har bla ett fint inlägg som Dylan Karlsson skarvnickar precis utanför! Vi fortsätter matchen som det något bättre laget, men som vanligt har vi svårt få in bollen i mål, vi saknar kylan i avsluten. 0-0 i paus!

Andra halvlek fortsätter som första vi är bättre, men mycket slarv i passningsspelet! med 30 minuter kvar ändrar vi om lite och går ner på 3-backs linje, Vi får mer press och skapar mer, En fin hörna av Martin Forsnor som Hugo Jonsson nickar precis utanför, Dylan har en i stolpen, men till slut får Loke Valfridsson en pass i boxen av Hugo Lindeborg och kan snyggt rulla in 1-0 i 77´ Phew välförtjänt!

i Minut 89´ Slår Dylan Karlsson en fin pass till Pontus Dahl som löper igenom och kyligt rullar in 2-0!!

Vi vinner välförtjänt utan att göra en kanon match, tyvärr mycket slarv i passningsspelet, Men vi har kvalitet så vinner ändå!
Plus till Dylan Karlson som slet och skapa mycket, men tyvärr ej fick in bollen, men det kommer. Loke Valfridsson gör som vanligt en bra och stabil match! 


<< Tillbaka

 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer