Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - FC Rosengård 3-3
2014-10-05 09:44
Lindsdals IF tog en poäng mot topplaget FC Rosengård när lagen spelade oavgjort 3-3 på lördagseftermiddagen.
Viktor Fredriksson blev tvåmålsskytt efter att ha givit Lindsdal ledningen redan efter sju minuter. FC Rosengård kvitterade mitt i halvlek till 1-1 och man gick sedan fram till en 3-1 ledning i början av halvlek nummer två. Då satt man också i förarsätet - för biljetten till div I - eftersom värsta konkurrenten FC Höllviken spelat oavgjort i sin match mot Ljungby IF. Men Lindsdalsgrabbarna gav inte upp utan kunde både reducera och kvittera innan matchen var slut. Första reducerade Viktor Fredriksson genom att skjuta en frispark direkt i mål. Med bara tre minuter kvar kunde Jacob Petersson hitta rätt för andra matchen i rad och ordna kvitteringen fram till 3-3.

Matchfakta: Lindsdals IF - FC Rosengård 3-3 (1-1)
1-0 (7) Viktor Fredriksson, 1-1 (28) Dennis Antwi, 1-2 (48) Besemir Faniq, 1-3 (61) självmål, 2-3 (70) Viktor Fredriksson 3-3 (87) Jacob Petersson
Varningar: Johan Lewton (5)

Startelva: Daniel Aspengren - Jonathan Taylor, Carl Sahlén, Anton Arvidsson, Tommy Petersson - Kamran Delashob, Viktor Byström, Johan Lewton (81), Felix Elgan - Viktor Fredriksson, Jacob Petersson