Inför Vimmerby IF - Lindsdals IF
2014-10-10 17:07

Årets div II-säsong avslutas med ett länsderby, när Lindsdals IF styr bussen norrut, med match mot Vimmerby IF. Det blr första gången Lindsdal spelar seriematch på Vimmerbys nya anläggning Cerosvallen.

Man har utkämpat matcher på Cerosvallens konstgräs, men då har det varit träningsmatcher. Nu finns där också nyggda omklädningsrum mm.

När lagen möttes i våras - helgen innan midsommar - stod Lindsdal som segrare med 3-2. Då tog Vimmerby ledningen genom Jimmy Svensson. Viktor Byström och Fredrik Petersson såg till att Lindsdal vände till 2-1. Vimmerby kvitterade med åtta minuter kvar. Målskytt var Christian Simonsson. Sedan var det Mergim Pllana som ordnade en trepoängare med sitt 3-2 mål med några minuter kvar av matchen.

Till matchen i morgon finns varken Mergim Pllana eller Fredrik Petersson med i truppen. Dessutom är Joakim Deurell bortrest, Oskar Andersson har skadeproblem, Ludvig Axelsson flyttat till Göteborg för studier och Johan Wittberg har bytt fotbollen mot innebandy. Så tränarduon Israelsson/Friman har meddelat följande trupp till morgondagens match: