Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Asarums IF FK 3-1
2014-07-26 18:10

Det blev en viktig trepoängare till Lindsdal, när div II Östra Götaland har uppstart på lördagseftermiddagen. Efter två mål av Viktor Byström och ett av Carl Sahlen, skrevs slutsiffrorna till 3-1 mot Asarums IF FK.

Lindsdals IF tog ledningen i matchminut 24 på en frispark signerad av Tommy Petersson. Han hittade Carl Sahlén som från nära håll kunde stöta in ledningsmålet.

Asarums IF FK kvitterade strax innan paus genom alltid farlige Jimme "89" Svensson på en av Asarums många hörnor under matchen.

Sedan var det dags för Viktor Byström att presentera sig. Efter bara fyra minuter in i andra halvlek slog han till. Johan Wittberg slog ett inlägg från höger som Viktor mötte och på volley placerade han in ledningsmålet till 2-1. I den 72:an minuten var det dags igen. Tommy Peterssons fina frispark nickskarvade Viktor in i bortre gaveln fram till slutresultatet 3-1.

Tränarduon Israelsson/Friman jublade efter slutsignalen tillsammans med spelarna, och konstaterade att det här var otroligt skönt och otroligt behövligt. Det ger oss självförtroende inför kommande matcher.

Matchfakta:

Lindsdals IF - Asarums IF FK 3-1 (1-1)

1-0 (24) Carl Sahlén, 1-1 (38) Jimmie "89" Svensson, 2-1 (49) Viktor Byström, 3-1 (72) Viktor Byström

Varningar: Carl Sahlén (3), Johan Wittberg (2)

Startelva: Joakim Deurell - Jonathan Taylor, Carl Sahlén, Anton Arvidsson (61), Tommy Petersson - Mergim Planna (83), Viktor Byström, Johan Lewton, Ludvig Axelsson - Johan Wittberg, Robert Bratt (54)