Glöm inte att anmäla er till fotbollsskolan - sista anmälningsdag är 6 maj

Fotbollsskolan 2018
2018-04-16 21:46

Nu blickar vi framåt mot sommarens stora händelse, nämligen fotbollsskolan 2018. Den arrangeras i år för flickor & pojkar födda 2008 - 2013.

Plats:

Fjölebro IP

Datum:

Torsdag den 7 juni 17:30 - 19:00

Fredag den 8 juni 17:30 - 19:00

Lördag den 9 juni 09:30 - 13:00

Kostnad: 400:-

Vi har en maxgräns på 1000:-/familj. Anmäler man mer än 2 barn betalar man 1000:-. Skriv detta som övrig info i anmälningsformuläret.

Alla barn erhåller en Lindsdalströja, en fotboll och en vattenflaska.

Vi bjuder också på frukt under varje pass och något gott från grillen på Lördagen.

Anmälan gör ni senast 6 maj.

Glöm inte att både anmäla i formuläret nedan OCH göra en inbetalning till Lindsdals IF Bankgiro 499-8266 märk inbetalning med ert barns namn och åldersklass tex Zlatan Ibrahimovic P2008

För frågor kontakta:

mats.krantz@telia.com

Fotbollens Spela leka lär
2018-03-27 23:13
Spela leka lär
Gå gärna in och läs:

Fotbollens Spela - leka - lär

Fotografering Barometern-bilaga
2018-03-06 10:17
Fotograferingen till Barometerns bilaga 2018 kommer ske på Fjölebro helgen 19-20 maj. Tidschema kommer längre fram i vår/Monia
Välkomna till Optimera Cup 2018
2018-02-27 07:52

Lindsdals IF och Optimera hälsar er hjärtligt välkomna till årets cup för våra yngsta fotbollslirare. Här följer lite praktisk information

Incheckning

När ni kommer till cupen ber vi er att checka in vid huvudentrén på Kalmar Sport Center. Där uppdaterar ni lagrapporten med spelarnas nummer om inte det är gjort sedan tidigare och blir tilldelade ett omklädningsrum. Vid incheckningen finns även möjligheten att få ett spelschema för dagen samt svar på eventuella frågor.

Omklädning

Samtliga lag har ett uppmärkt omklädningsrum och vilket det är får ni information om vid incheckningen. De flesta lag kommer att dela omklädningsrum med andra lag, så vi ber er att uppta så liten yta som möjligt då det under vissa tider på dagen blir extra trångt. Se gärna över ordningen i omklädningsrummet innan ni lämnar det för dagen.

Hallar

Cupen spelas i hallarna A, D och E. Hur ni hittar till hallarna ser ni vid incheckningen. Observera att det tar några minuter att ta sig från huvudbyggnaden till D-hallen, så se till att gå dit i god tid innan match.

Vi tillämpar SvFF-futsalregler men väljer att göra vissa anpassningar.

När målvakten har bollen backar motståndarlaget utanför den streckade linjen som anger handbollens niometerslinje.

Vi spelar inte med att ackumulerade frisparkar kan ge straffspark.

Tillbakaspel till målvakten är tillåtet.

Matchtiden är 1x15 minuter.

Servering

På det övre planet rakt ovanför incheckningen ligger kiosken där det erbjuds korv, frallor, frukt m.m. Betalning sker antingen kontant eller via Swish.

Prisutdelning

Alla deltagare i Optimera Cup tilldelas ett pris som delas ut direkt efter lagets sista match. Dröj er därför kvar på planen en liten stund efter den sista matchen så möter representanter från Lindsdals IF upp er.

Slutligen hoppas vi i Lindsdals IF att ni får en härlig upplevelse under Optimera Cup!

Träning för barn födda 2013
2018-01-22 08:38
Hej!
Nu kommer vi starta upp med inomhusträning/aktivitet för barn födda 2013. Söndagar i Lindsdals sporthall mellan kl 11.00-12.00 med start den 28/1.

Först så är det en allsidig träning för barnen som gäller, det vill säga att vi kommer att ta fram de redskap som finns tillgängliga i idrottshallen för att aktivera hela kroppen och givetvis även ha lite fotbollsrelaterad träning. Barnen i fokus och glädje!

Inga ytterskor får nyttjas i hallen, så det är inneskor eller liknande som ska nyttjas.

Föräldrarnas närvaro är obligatorisk under passet och vi ser gärna att någon/några föräldrar hjälper till under aktiviteterna och givetvis får ni assistera era barn vid behov.

Ingen föranmälan krävs.

Har ni frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta
mattias.edman@lindsdalsif.com  070-3580550

Välkomna!
Optimera Cup 2018
2018-01-09 10:00

Inbjudan till Optimera Cup 2018 (Anmälan stängd!)

Kalmar Sport Center

3-4 mars

Cupinformation

Optimera cup är en cup för de yngsta fotbollsspelarna och en möjlighet att introducera barnen i matcher på ett avslappnat sätt. Cupen har funnits länge och är mycket omtyckt av barnen som varit med tidigare.

Klasser

F7 Flickor födda 2011, P7 Pojkar födda 2011

F8 Flickor födda 2010, P8 Pojkar födda 2010 (FULLT)

F9 Flickor födda 2009, P9 Pojkar födda 2009

Spelform och speltid

Vi kommer att spela en rak turnering för pojkar och flickor i respektive åldersgrupp utan tabell och slutspel. Matchtiden är 1x15 min och minst tre matcher garanteras.

SVFF futsal regler med tillbakaspel till målvakten kommer tillämpas.

Cupen är sanktionerad av Smålands fotbollsförbund.

Speltider

Lördag: F9, P8      Söndag: P9, F8, P7, F7

Spelschema kommer ut när alla anmälningar är klara. Lagen spelar antingen sin grupp på förmiddagen eller eftermiddagen. Vår ambition är att lagets matcher skall spelas inom fyra timmar.

Tyvärr är årets cup stängd för anmälan men kom gärna tillbaka nästa år.

Kostnad

Turneringen kostar 700:- per lag, med max tolv spelare per lag. Vid fler spelare tillkommer en avgift på 50 kronor/spelare. Betalningen skall vara gjord senast 26 Februari till bg499-8266.

Ange förening och åldersgrupp. Som betalningsreferens anger ni ”Lindsdals IF Optimera”

Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Andreas Idberg 070 6929748

Epost; andreas.idberg@gmail.com

Servering finns i anslutning till hallen

VÄLKOMNA ÖNSKAR VI I LINDSDALS IF!!

Anmälda lag (uppdateras fortlöpande)

F7 Flickor födda 2011

Madesjö IF

P7 Pojkar födda 2011