Nya medlemmar i LIF registrera er här!
Användarnamn: Lindsdals / Lösenord: if
Välkommen till Lindsdals IF

Spela Bingolottos tillsammans med Ingvar Oldsberg & Co på söndag 2 okt kl. 18.00 i TV 4
2016-09-26 10:00
På söndag ekar det mellan åldrarna bland gästerna i BingoLotto. Ingvar Oldsberg bjuder in småknattarna Inez och Emil, vinnare i vårens Let’s dance junior i TV4. Ynglingarna flankeras av den charmanta bloggerskan Dagny Carlsson på 104 vårar. På scen möts heta Scotts och de rutinerade dansbandsrävarna Sten och Ebbe från Sten & Stanley. Plus en massa miljoner, givetvis. Så sitt inte lottlös!.

Bingolotterna köper Du som vanligt hos:
- Tjejerna på ICA-Macken.
    under hela veckan.
- Vid vårt lottbord inne på City-Gross
   söndag mellan kl. 11.00-17.00.
- Vid vårt lottbord i Lindsdals Centrum
   söndag mellan kl. 10.00-16.00.

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang
Välkommen till Lindsdals IF bilbingo på Kalmartravet
2016-09-26 07:00
Söndag 25 september kl. 14.00 spelar Lindsdals IF sin nästa populära bilbingoomgång på Kalmartravet.
Vinstlistan är som vanligt med följande potter
Jackpotten på Freeplaybrickan 15.000 kr inom 48 drag
Jackpotten på Jackpotsbrickan 10.000 kr inom 50 drag
Caféläktaren öppen och RÖKFRI. Serveringen på travet är öppen.
Alla årets speldagar och komplett vinstlista hittar Du här: Bingodagar med vinstlista
Lindsdals IF hälsar Dig välkommen till en spännande söndagseftermiddag med bilbingo.

Guldregn till föreningar från Kalmar län
2016-09-16 21:06
Glada vinnare från vänster: Egon o Svea Lindqvist, Västerviks FF, Kenneth o Kerstin Stenfelt, Mönsterås GoIF, Margaretha o Magnus Magni, Lindsdals IF
Vid Folkspels ombudsgala - som hölls på torsdagen i Göteborg - hamnade hela 100.000 kr hos föreningar i Kalmar län.
Galans syfte är att skicka ett stort tack till alla som gör ett fantastiskt jobb för svenskt föreningsliv genom att sälja Folkspels produkter Bingolotto och Sverigelotten.
Dagen innehöll bla besök på´Göteborgsoperan, åktur med Paddanbåtarna och supé med utlottning av vinster.
Spänningen under middagen gick nästan att ta på när utlottningen började, där valörer mellan 10 000 kr och smått fantastiska 100 000 kr lottades ut.
När krutröken hade lagts sig konstaterades det att 100.000 kr hamnat i Kalmar län fördelat på Västerviks FF 20.000 kr, Mönsterås GoIF 35.000 kr och Lindsdals IF 45.000 kr.

Vi vill tacka alla som köper bingolotter och Sverigelotten samt Julkalendern av Lindsdals IF. Det är tack vare Er som vi fick delta i Folkspels ombudsgala!

Väl mött vid lottborden önskar
Magnus och Maggan