Välkommen till Lindsdals IF

Bilbingo på Kalmartravet 22 augusti kl. 18.45
2018-07-12 08:00
Nästa bilbingo på Kalmartravet är onsdag 22 augusti kl. 18.45
Kontantbingo, Jackpott och Freeplay med chans att vinna 59.900 kr totalt.
Jackpotsbrickan med jackpott på 10.000 kr inom 47 drag
Freeplaybrickan med jackpott på 15.000 kr inom 56 drag
Cafeläktaren öppen och rökfri. Serveringen på travet öppen.
Åldersgräns för bingospel är 18 år.
Årets speldagar med vinstlista hittar Du här.

Lindsdals IF hälsar Dig välkommen till spännande bingodagar på Kalmartravet

Vilken helg!
2018-07-02 13:55
Vilken fantastisk helg vi har haft i Lindsdals IF.

I lördags-söndags så har vi haft vår nystartade cup, ICA Supermarket Lindsdal Cup. Många personer som besökte vår anläggningen där vi hade lite kringaktiviteter för stora och små, inte bara fotboll. Vilket var mycket uppskattat! Nu måste vi se hur vi skall få detta att växa till 2019 och bli en mer etablerad cup som många lag vill komma till! Stort tack till alla involverade!

Flera av våra ungdomslag är ute på cuper runt om i landet och representerar Lindsdals IF! Fantastiskt roligt. Tack för era prestationer!

Våra representationslag på Herr och Damsidan bärgade också hem var sin  trepoängare. Grattis!

Med andra ord en fulländad helg!

// Johan Wramsjö
Säsongsfinal i Bingolotto söndag 17 juni kl. 18.00 i Sjuan!
2018-06-15 10:05

Välkommen till BingoLottos storslagna säsongsfinal med BÅDE Agneta Sjödin och Lotta Engberg vid rodret!

Vi bjuds på smakprov ur teateruppsättningen Kuta och kör på Gunnebo slottsteater med Allan Svensson, Ola Forssmed & Lars-Åke Wilhelmsson.

Vi spelar om 6,9 miljoner och husbandet leds av Mattias Bylund.

OBS! Finalen går i Sjuan då Fotbolls-VM sänds i Fyran.

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:

- Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

Söndag mellan kl. 10.00-16.00
-  Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
     Söndag mellan kl. 11.00-17.00

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Intervju med assisterande tränare Andreas Johansson inför derbyt!
2018-06-04 15:32

Du kom ju till Lindsdal från Berga inför den här säsongen. Hur har den första tiden i Lindsdal varit såhär långt?

Min första tid i föreningen har varit bra. Det har varit väldigt lätt att komma in i gruppen med ledare och spelare. Sen är jag givetvis inte nöjd med säsongsinledningen och tabellplaceringen.

Hur funkar samarbetet med Taylor? Tänker ni fotboll på samma sätt?

Samarbetet fungerar bra med Taylor, vi har väldigt lika syn på fotboll. Vi vill båda spela boll med högt tempo och spelare som vågar mycket. Sen jobbar vi hela tiden på att utveckla vårt samarbete och vi lägger även en hel del tid tillsammans utanför fotbollen.

Vad säger du om säsongsinledning såhär långt?

Inte alls vad vi hade förväntat oss. Varken poängmässigt eller tabellplaceringen. Samtidigt så har spelaromsättningen varit stor och snittåldern är väldigt låg så vi behöver tid. Vi har varvat bra perioder med bedrövliga och generellt så har vi haft svårt att hantera motgångar i matcherna. Men det är något vi lär oss av hela tiden och blir bättre på.

Vad tror du matchen mot Berga? Vilken matchbild kan vi förvänta oss?

Derbyna mot Berga blir alltid väldigt speciella med lite mer inramning än vad vi är vana vid. Mycket folk på plats och Barometern som livesänder. Sen tror jag att dagens match kommer att handla mycket om kamp. Två lag som inte levt upp till förväntningarna såhär långt och är i stort behov av tre poäng. Hårt satsande Berga är långt ifrån toppen och vi måste få kontakt med lagen ovanför. Så båda lagen kommer att gå för samtliga tre poäng och om inte annat lär det bli en väldigt kul match för publiken. Något som sällan går hand i hand med vad tränarna tycker.

Slutligen hur slutar matchen och vem avgör?

Vi vinner med 2-1 och Quist avgör, inte en chans att han förlorar ett derby mot sin lillebror.

2018-05-24 22:32

Hej medlem/vårdnadshavare!

GDPR har väl inte undkommit någon?

GDPR står för General Data Protection Regulation – eller Dataskyddsförordningen som den heter på svenska - och är en förordning som börjar gälla inom EU:s medlemsstater från den 25 maj 2018.

Dataskyddsförordningen kommer att gälla som lag i Sverige och ersätta den befintliga Personuppgiftslagen (PUL).

Målsättningen med den nya förordningen är att ge ett modernare dataskydd för individer mer anpassat för den digitala utveckling som skett de senaste åren.

Vi behöver dina eller ditt barns personuppgifter för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden inom tävlings-, utbildnings- och cupadministration inom svensk fotboll, samt framförallt för att kunna få våra nödvändiga bidrag från stat och kommun.

Er e-post används för utskick som rör Lindsdals Idrottsförening, samt för eventuella kallelser till olika aktiviter.

Vi kommer att fortsätta vårt arbete och informera er vidare.

Vidare frågor så kontakta ordförande Johan Wramsjö

P03, 13/08 21:32