Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Lindsdals IF
 
Miljontät septemberfinal i Bingolotto söndag 27 september kl. 18.00 i TV 4
2020-09-08 10:53
Missa inte Bingolotto - varje söndag kl. 18.00 i TV 4.

Du är väl med och spelar BingoLotto på söndag klockan 18.00? 

Då är det stor månadsfinal med Lotta Engberg! Kvällen till ära gästas vi av fantastiska Linda Bengtzing och Anton Hagman! 

Väljer du att spela din bingolott i appen får du en riktigt bra spelupplevelse och du kan dessutom välja om lotten ska autoduttas, eller om du vill dutta själv. 

Hur spelar du på söndag?

För köp av digitala lotter använder Du följande länk

 https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=32001065

Tack för att du är med och stöttar Sveriges föreningar!

Alla vinner på Bingolotto.
Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger.

Du sitter väl inte lottlös på söndag? 

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:  

  -  Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

     Söndag mellan kl. 10.00-16.00
 -  Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
    Söndag  mellan kl. 11.00-17.00

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Intersport bjuder in till föreningsdagar
2020-09-04 13:27

Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar! 
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla det senaste sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong. 
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se. 
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se! 
*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. 
Vi hälsar Martin Sjöstrand och Markus Thorbjörnsson välkomna till Lindsdals IF
2020-08-30 14:04

Lindsdals IF välkomnar Martin Sjöstrand och Markus Thorbjörnsson som nya tränare till vårt herrlag.

 

Martin Sjöstrand, senast i IFK Kalmar och damernas elitetta, blir vår nya huvudtränare. Martin är 30 år, gymnasielärare och en välutbildad fotbollstränare med erfarenhet från elitnivå.

”Martin Sjöstrand är en ambitiös, noggrann och utvecklingsinriktad ledare som vi tror mycket på. Han får väldigt fina referenser av alla som jobbat med honom”, säger vår ordförande Malin Gruvhagen.

”Det kommer att bli en utmaning för oss ledare och spelare, men vi kommer att göra allt för att avsluta säsongen på ett bra sätt. Tillsammans kommer att bli ledordet för oss alla”, säger Martin.

 

Markus Thorbjörnsson avslutade förra hösten sin spelarkarriär efter 15 år på elitnivå i bl.a. Kalmar FF och Dalkurd. Markus fyller 33 i höst och blir vår assisterande tränare.

”Markus har spelat fotboll på högsta nivå i många år och förstås samlat på sig mycket erfarenhet som blir nyttig för vår förening. Han är dessutom känd för att sprida glädje och energi kring sig”, säger Malin Gruvhagen.  

”Jag ser fram mot att hjälpa Lindsdal i en tuff men rolig utmaning. Vi ska med högre energinivå och en positiv kommunikation mellan spelare och ledare vända detta till något positivt”, säger Markus.

 

Både Martin Sjöstrand och Markus Thorbjörnsson har skrivit kontrakt som i första hand gäller resten av den här säsongen.

”Vi är i ett utsatt läge av serien med bara fem matcher kvar. Därför har den här rekryteringen fokuserat på resten av pågående säsong. Men både Martin och Markus passar mycket väl in i föreningens långsiktiga strategiarbete. Om allt faller väl ut, ser jag goda chanser att vårt samarbete blir långvarigt”, säger ordförande Malin Gruvhagen.

 

Den nya tränarduon leder sitt första pass med herrlaget måndag kl. 17.30 på Fjöebro IP. 


Wayne Palmborg fortsätter som assisterande. Övriga ledare i truppen kvarstår också. 

 

Viktig information kring Herrlaget
2020-08-23 17:40
Hej

Martin Edman, huvudtränare i herrlaget har idag valt att lämna sitt tränaruppdrag hos oss i Lindsdals IF. Vi beklagar detta.
Träningen leds tills vidare av assisterande tränaren Wayne Palmborg. 
Vi ber er respektera spelare och ledare i detta. 
Eventuella frågor hanteras av ordförande Malin Gruvhagen.

Mvh styrelsen genom Malin Gruvhagen
Nu testar vi något nytt... välkomna på måndag!
2020-08-18 21:35

Funktionell träning på Fjölebro i samarbete med AktivPepp

 

Lindsdals IF kommer i samarbete med AktivPepp erbjuda funktionell träning på Fjölebro under 10 veckor i höst med start måndagen den 24/8 kl 17.00 (samling vid utegymmet.)

 

AktivPepp består av två inspirerande tjejer, Anna-Karin Kjellberg och Johanna Bengtsson. De jobbar med träning och inspiration i olika former utomhus. Följ dem gärna på  deras Facebook sida, AktivPepp och Instagram aktivpepp_kalmar.


AktivPepps träningsaktiviteter syftar först och främst till att inspirera till träning i alla möjliga former i utomhusmiljö. Det kommer vara styrkepass med hjälp av utegymmet och den egna kroppen. Träning där alla kan vara med!

 

 Kom gärna och träna ihop med dina barn (från 12 år), ta med grannen, kompisar eller din partner. Alla hälsas välkomna. (50 pers. max) Kostnad 50 kr/gång alternativt 375 kr för 8 gånger. Betalning sker med swish på plats. Ingen föranmälan behövs. Är uppslutningen bra så är vår ambition att fortsätta erbjuda träning nere på Fjölebro. Vi håller er givetvis uppdaterade. 


Väl mött på måndag! Låt oss svettas tillsammans.


Mvh styrelsen genom Malin Gruvhagen 

Uppdatering gällande publik
2020-08-10 11:21
Hej
Uppdatering idag kring publik vid matcher. Detta gäller på inhägnad eller på annat sätt kontrollerad plan- eller arenautrymme. 

Notera att vi kommer ha speciella ytor för åskådare vid barn och ungdomsmatcher. Mot Nils Holgerssons väg samt mot "kullen". Laget som spelar match får utse en som räknar publiken. Det är viktigt. 

Se nedan från SmFF, de har följt SvFF:s nya rekommendationer. 
Länkar finns nedan. 

Justering gällande publik

SvFF har idag publicerat uppdaterade riktlinjer för svensk fotboll under coronapandemin. Att notera särskilt är att det öppnas för att förening i vissa fall kan släppa in publik om max 50 personer, främst inom bredd- och nivåerna under elitfotbollen.

Det kan göras vid matcher på inhägnad idrottsplats eller annat kontrollerat plan- eller arenautrymme, förutsatt att föreningen kan följa gällande rekommendationer kring smittspridning och social distansering.

  • åskådarantalet aldrig överstiger 50 personer,
  • åskådare som inte tillhör samma familj/sällskap kan sitta eller stå med minst 1,5 m avstånd,
  • trängsel inte uppstår, och avstånd kan hållas, vid inpassage samt under match och efter match
  • åskådarna har tillgång till handtvätt eller handsprit,
  • hålla en god hygien på idrottsanläggningen, inklusive att så ofta som möjligt torka av ytor ochmaterial som många rör med händerna,
  • samtliga åskådare på lämpligt sätt informeras om gällande ordningsregler före, eller senast vid,ankomst till matchen
  • utse ansvarig(a) att tillse att åskådarna följer gällande ordningsregler (se nedan), samt
  • Följa polismyndighetens anvisningar för offentliga tillställningar, se https://polisen.se/aktuellt/nyheter/2020/mars/ytterligare-begransade-mojligheter-till-allmanna-sammankomster-och-tillstallningar/


Väl mött på Fjölebro IP. 

Styrelsen genom Malin Gruvhagen

Välkomna tillbaka och uppdatering av Min fotboll
2020-08-02 23:02
Hej

Sakta men säkert börjar det bli liv och rörelse på Fjölebro IP igen, så underbart det är att se. Det är en fröjd att se all rörelse som erbjuds och all glädje det ger.

Vi hoppas ni har haft och fortsatt kommer att ha en fin sommar. Det har funnits lite att önska kring väder och annat men vi hoppas ni njutit och fått fin återhämtning. 
Sommaren har i mitt tycke varit svår att förstå sig på stundtals, de restriktioner som är utifrån Covid -19 är smått svåra att begripa. Men de är de facto restriktioner och vi ämnar precis som förut följa dessa och vädjar till er att göra detsamma. 

Det är fortsatt INGEN PUBLIK som gäller. Detta gäller barn/ungdom/senior. Ingen ny uppdatering har skett där. Vi uppdaterar er så fort något förändras. Vi längtar alla.

Det är också nya bud kring appen Min fotboll. Det är inte längre gratis att se matcher i denna, vare sig senior eller barn/ungdom. Läs mer här: https://aktiva.svenskfotboll.se/nyheter/2020/7/avgift-for-livestream/

Med hopp om fotboll som vanligt snart så vill vi tacka er för ert tålamod, för att ni håller i och håller ut och hjälper oss efterleva restriktionerna. Det betyder mycket för oss.

Mvh Styrelsen genom Malin Gruvhagen 


Nyheter från våra lag
P13, 19/09 11:17 
J18, 06/09 21:32 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer