Välkommen till Lindsdals IF

Sista beställningsdag 27/5!
2018-05-25 11:01
Beställning av Grillkol och Briketter

Nu upprepar vi fjolårets succé med att sälja Skogens Grillkol och Grillbriketter! Vi kommer i år att förenkla genom att varje köpare beställer via beställningsformuläret och väljer sin produkt och antalet.
Överskottet av försäljning går till Lindsdals IFs ungdomsverksamhet.

Betalning sker vid avhämtning av er beställning.

Beställning är möjligt fram till och med 2018-05-27
Vi återkommer via mail när det är dags att hämta era varor.

Beställning via länken nedan

2018-05-24 22:32

Hej medlem/vårdnadshavare!

GDPR har väl inte undkommit någon?

GDPR står för General Data Protection Regulation – eller Dataskyddsförordningen som den heter på svenska - och är en förordning som börjar gälla inom EU:s medlemsstater från den 25 maj 2018.

Dataskyddsförordningen kommer att gälla som lag i Sverige och ersätta den befintliga Personuppgiftslagen (PUL).

Målsättningen med den nya förordningen är att ge ett modernare dataskydd för individer mer anpassat för den digitala utveckling som skett de senaste åren.

Vi behöver dina eller ditt barns personuppgifter för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden inom tävlings-, utbildnings- och cupadministration inom svensk fotboll, samt framförallt för att kunna få våra nödvändiga bidrag från stat och kommun.

Er e-post används för utskick som rör Lindsdals Idrottsförening, samt för eventuella kallelser till olika aktiviter.

Vi kommer att fortsätta vårt arbete och informera er vidare.

Vidare frågor så kontakta ordförande Johan Wramsjö

Sjömila och sköna miljoner på Mors Dag i Bingolotto söndag 27 maj kl. 18.00 i TV 4.
2018-05-24 10:05

På söndag är det Månadsfinal i BingoLotto och Lotta tackar för sig ett par veckor framöver.

På scen får vi uppleva både ynglingarna i popbandet Quest och orkestern Sjömila med sångerskan Erica Larsson i spetsen.

Vårt eminenta husband leds återigen av Mattias Bylund och i potten väntar 6,1 miljoner att spela om, vi bjuder på en extra bingobricka och Miljonhjulet snurrar hela kvällen!

På söndag finns det definitivt chans till mer bingo i livet!

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:

- Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

Söndag mellan kl. 10.00-16.00
-  Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
     Söndag mellan kl. 11.00-17.00

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Glöm inte Mors Dag på söndag. Uppvakta Mor med en Bingolotto eller några Sverigelotter

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Beställning av Grillkol och Briketter
2018-05-14 08:20
Bilbingo på Kalmartravet tisdag 26 juni kl. 18.45
2018-05-08 10:00
Nästa bilbingo på Kalmartravet är tisdag 26 juni kl. 18.45
Kontantbingo, Jackpott och Freeplay med chans att vinna 59.900 kr totalt.
Jackpotsbrickan med jackpott på 10.000 kr inom 48 drag
Freeplaybrickan med jackpott på 15.000 kr inom 48 drag
Cafeläktaren öppen och rökfri. Serveringen på travet öppen.
Åldersgräns för bingospel är 18 år.
Årets speldagar med vinstlista hittar Du här.

Lindsdals IF hälsar Dig välkommen till spännande bingodagar på Kalmartravet

P13, 24/05 21:28