Välkommen till Lindsdals IF

Klicka igång säsongen - De senaste skorna hos Intersport
2020-02-11 13:20

Exklusivt erbjudande: 25% på hela fotbollssortimentet

Passa på att utrusta dig med de senaste skorna och säsongens alla fotbollsnyheter från de största varumärkena.

Den 17–23 februari önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva fotbollsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25 % rabatt på allt inom fotboll*.

Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den via din mobil i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden TEAM25 på intersport.se.

Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se!

*Erbjudandet gäller 17–23 februari på ord.pris, dock ej på föreningskläder/teamkläder.

Årsmöte 2020
2020-01-24 12:00
Styrelsen för Lindsdals IF kallar alla medlemmar till årsmöte:

När: Tisdag 25 februari
Kl:    18.00
Var:  Klubblokalen på Fjölebro

- Sedvanliga årsmötesförhandlingar enligt stadgarna.
- Val av styrelse och sektioner
- Prisutdelning och avtackningar
- Övriga uppkomna frågor

Motioner till årsmötet skall inkomma till styrelsen senast den 5 februari 2020 under adressen
johan.wramsjo@lindsdalsif.com.

Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på kansliet - Fjölebo senast sju (7) dagar innan mötet.

Vi bjuder på fika.

Alla hjärtligt välkomna.

Vinn stort i Bingolotto på söndag 23 februari kl. 18.00 i TV 4.
2019-12-23 08:00
Bingolotto rullar på varje söndag kl. 18.00 i TV 4

På söndag slår vi åter upp dörrarna till Sveriges främsta söndagsnöje.

Äntrar scen gör ingen mindre än Tommy Nilsson.

Tillsammans spelar vi om hela 5,7 miljoner kr.

Rundar du av veckan som nybliven miljonär? Eller är du kanske vår nästa bilvinnare?

Tack för att du är med och stöttar Sveriges föreningar!

Alla vinner på Bingolotto.
Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger.

Du sitter väl inte lottlös på söndag?

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:

-  Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

Söndag  mellan kl. 10.00-16.00
 -  Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
    Söndag  mellan kl. 11.00-17.00

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Den nya generationen kör igång söndag 19 januari!
2019-12-17 13:34

Den 19 januari är det dags att köra igång med fotboll och lek för alla barn födda 2015.

Vi kommer att vara i Lindsdals Sporthall söndagar mellan 9-10:00.

För att vi ska kunna skicka information och för att ni ska kunna bli medlemmar, så behöver ni fylla i följande länk: https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=105232866

De första 4 träningarna kommer någon från Lindsdals IF att finnas på plats, för att få igång träningarna och för att successivt lämna över till er föräldrar.

Efter 4 träningar så lämnas ansvaret över till den nya ledarkonstellationen.

Är du intresserad av att vara ledare, fyll i denna länk: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={328036B4-8BC3-4196-9AA6-AB051733DBAA}

Vi syns 19 januari!

Ernas Minne 2019
2019-10-07 10:27
Blommor och kuvert delades ut i halvtid mellan Lindsdals IF-Nättraby GoIF, av Niklas Friberg, Ungdomsansvarig

I samband med damlagets sista hemmamatch under lördagen delades årets utmärkelser i Ernas Minne ut.

Bakgrund Ernas Minne

Varje år kommer två ungdomar - en tjej och en kille - tilldelas 1000kr av Lindsdals IF till minne av Erna Johansson. Ernas minne startade 2015.

Erna Johansson var under många år en eldsjäl i Lindsdals IF. Hennes intresse och passion för Lindsdals IF präglade större delen av hennes liv.

Själv har hon nog smittat av sitt intresse för föreningen till sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn som är/varit aktiva i Lindsdals IF.

Fortfarande på äldre dagar missade hon inte en enda hemmamatch och följde även med på några bortamatcher om tillfälle gavs.

Årets pristagare

Sara Jonsson, född 2005

Motivering:

Sara är en tjej som alltid ställer upp, oavsett om det är som domare, spelare eller om det gäller föreningsuppdrag.

Hon har ett stort fotbollsintresse, och missar sällan en träning eller match.

Lindsdals IF betyder mycket för Sara, och hon kommer troligtvis alltid spela för LIFFEN.

Rijad Tatarevic, född 2003

Motivering:

Rijad ställer alltid upp för föreningen både som domare och spelare.

När det kommer nya spelare till laget hjälper han till så att alla känner sig välkomna!

Rijad är en riktig lagspelare, oavsett om det handlar om fotboll eller föreningsuppdrag.

Stort grattis Sara och Rijad! Sara som för övrigt var med i truppen mot Nättraby denna dag.

Glad Påsk
2019-04-18 16:06

God Jul och Gott Nytt År
2018-12-25 09:55