Välkommen till Lindsdals IF

Multibingo i Bingolotto söndag 18 november kl. 18.00 i TV 4
2018-10-01 07:00

Återigen dags för favoriten Multibingo i BingoLotto! Spela om 5,6 miljoner – med flera olika varianter att få bingo på.

Rickard Olsson bjuder in Nordens största dansband Lasse Stefanz till BingoLotto. Sångerskan Jenny Silver gästar programmet och husbandet leds av Mattias Bylund.

Och kom ihåg – alla vinner på BingoLotto!

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:

- Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

Söndag mellan kl. 10.00-16.00
-  Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
     Söndag mellan kl. 11.00-17.00

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Bilbingon på Kalmartravet har säsongsavslutning 28 oktober kl. 14.00
2018-09-30 12:00
Nästa bilbingo på Kalmartravet är söndag 28 oktober kl. 14.00 då det är säsongsavslutning.
Kontantbingo, Jackpott och Freeplay med chans att vinna 59.900 kr totalt.
Jackpotsbrickan med jackpott på 10.000 kr oavsett antal drag
Freeplaybrickan med jackpott på 15.000 kr oavsett antal drag
Cafeläktaren öppen och rökfri. Serveringen på travet öppen.
Åldersgräns för bingospel är 18 år.
Årets speldagar med vinstlista hittar Du här.

Lindsdals IF hälsar Dig välkommen till spännande bingodagar på Kalmartravet

Stort prisregn över Kalmar län vid Folkspels Ombudsgala
2018-09-24 14:36
Ett gäng glada vinnare vid Folkspels ombudsgala. Från vänster: Kenneth och Kerstin Stenfelt, Mönsterås GoIF, Margaretha Magni, Lindsdals IF, Bernt Johansson, Persnäs AIF och Magnus Magni, Lindsdals IF
Vid Folkspels ombudsgala - som hölls på torsdagen i Göteborg - hamnade hela 130.000 kr hos föreningar i Kalmar län.
Galans syfte är att skicka ett stort tack till alla som gör ett fantastiskt jobb för svenskt föreningsliv genom att sälja Folkspels produkter Bingolotto, Sverigelotten och Bingolottos julkalender
Dagen innehöll bla besök i "Bingolottostudion" där Rickhard Olsson (bingolottos programledare) genomförde två bingospel med vinster i hemliga lådor och färgfemman. Dagen avslutades med supé och utlottning av vinster till de femtio föreningar och femtio ombud från hela Sverige som fanns på plats.
Spänningen under middagen gick nästan att ta på när utlottningen började, där valörer mellan 10 000 kr och smått fantastiska 100 000 kr lottades ut.
När krutröken hade lagts sig konstaterades det att 130.000 kr hamnat i Kalmar län fördelat på Persnäs AIF 15.000 kr, Oskarshamns AIK 35.000 kr, Lindsdals IF 35.000 kr och Mönsterås GoIF 45.000 kr.

Vi vill tacka alla som köper bingolotter och Sverigelotten samt Julkalendern av Lindsdals IF. Det är tack vare Er som vi fick delta i Folkspels ombudsgala!
Vilken helg!
2018-07-02 13:55
Vilken fantastisk helg vi har haft i Lindsdals IF.

I lördags-söndags så har vi haft vår nystartade cup, ICA Supermarket Lindsdal Cup. Många personer som besökte vår anläggningen där vi hade lite kringaktiviteter för stora och små, inte bara fotboll. Vilket var mycket uppskattat! Nu måste vi se hur vi skall få detta att växa till 2019 och bli en mer etablerad cup som många lag vill komma till! Stort tack till alla involverade!

Flera av våra ungdomslag är ute på cuper runt om i landet och representerar Lindsdals IF! Fantastiskt roligt. Tack för era prestationer!

Våra representationslag på Herr och Damsidan bärgade också hem var sin  trepoängare. Grattis!

Med andra ord en fulländad helg!

// Johan Wramsjö
Intervju med assisterande tränare Andreas Johansson inför derbyt!
2018-06-04 15:32

Du kom ju till Lindsdal från Berga inför den här säsongen. Hur har den första tiden i Lindsdal varit såhär långt?

Min första tid i föreningen har varit bra. Det har varit väldigt lätt att komma in i gruppen med ledare och spelare. Sen är jag givetvis inte nöjd med säsongsinledningen och tabellplaceringen.

Hur funkar samarbetet med Taylor? Tänker ni fotboll på samma sätt?

Samarbetet fungerar bra med Taylor, vi har väldigt lika syn på fotboll. Vi vill båda spela boll med högt tempo och spelare som vågar mycket. Sen jobbar vi hela tiden på att utveckla vårt samarbete och vi lägger även en hel del tid tillsammans utanför fotbollen.

Vad säger du om säsongsinledning såhär långt?

Inte alls vad vi hade förväntat oss. Varken poängmässigt eller tabellplaceringen. Samtidigt så har spelaromsättningen varit stor och snittåldern är väldigt låg så vi behöver tid. Vi har varvat bra perioder med bedrövliga och generellt så har vi haft svårt att hantera motgångar i matcherna. Men det är något vi lär oss av hela tiden och blir bättre på.

Vad tror du matchen mot Berga? Vilken matchbild kan vi förvänta oss?

Derbyna mot Berga blir alltid väldigt speciella med lite mer inramning än vad vi är vana vid. Mycket folk på plats och Barometern som livesänder. Sen tror jag att dagens match kommer att handla mycket om kamp. Två lag som inte levt upp till förväntningarna såhär långt och är i stort behov av tre poäng. Hårt satsande Berga är långt ifrån toppen och vi måste få kontakt med lagen ovanför. Så båda lagen kommer att gå för samtliga tre poäng och om inte annat lär det bli en väldigt kul match för publiken. Något som sällan går hand i hand med vad tränarna tycker.

Slutligen hur slutar matchen och vem avgör?

Vi vinner med 2-1 och Quist avgör, inte en chans att han förlorar ett derby mot sin lillebror.