Välkommen till Lindsdals IF

Årsmöte
2018-01-17 10:05
Hej!l

Härmed bjuds Du som medlem in till Lindsdals IF:s årsmöte i klubblokalen på Fjölebro onsdag 28 februrari kl. 18.30.


Med fobollshälsningar

LINDSDALS IF

Styrelsen
Optimera Cup 2018 - f d Bröderna Olsson cup
2018-01-15 09:42

Inbjudan till Optimera Cup 2018

Kalmar Sport Center

3-4 mars

 

Cupinformation

Optimera cup är en cup för de yngsta fotbollsspelarna och en möjlighet att introducera barnen i matcher på ett avslappnat sätt. Cupen har funnits länge och är mycket omtyckt av barnen som varit med tidigare.


Mer information om cupen, antal anmälda lag och anmälningsblankett hittar Du här.


Varmt välkomna till Optimera Cup 2018 önskar Lindsdals IF


Vinn i TV-spelet Bingolotto på söndag 21 januari kl. 18.00 i TV 4.
2018-01-15 09:36
Söndagens BingoLotto lär du inte glömma i första taget, då bjuder Lotta Engberg nämligen in minnesmästaren Jonas von Essen till programmet. Dermot Clemenger uppträder och husbandet leds av Mattias Bylund.
I potten ligger mysiga 5,9 miljoner, så kom ihåg att köpa lotter det det klassiska tv-spelet BingoLotto – för lite mer bingo i livet!
Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:
- Tjejerna på ICA-Macken under hela veckan
- Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum
      lördag mellan kl. 10.00-14.00
     söndag mellan kl. 10.00-16.00
- Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
    söndag mellan kl. 11.00-18.00

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Årets utmärkelser i "Ernas Minne" utdelade.
2017-10-16 09:12
På bilden syns från vänster Magnus Kennerfalk, ordförande i Lindsdals IF, pristagarna Theo Jumme, Nicole Gunnarsson, Hilda Nilsson och Håkan Johansson, son till Erna
I samband med herrlagets sista hemmamatch under lördagen delades årets utmärkelser i Ernas Minne ut.
Erna Johansson var under många år en eldsjäl i Lindsdals IF. Hennes intresse och passion för Lindsdals IF präglade större delen av hennes liv. 
Själv har hon nog smittat av sitt intresse för föreningen till sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn som är/varit aktiva i Lindsdals IF.
Fortfarande på äldre dagar missade hon inte en enda hemmamatch och följde även med på några bortamatcher om tillfälle gavs.
Årets pristagare är - Hanna Nilsson, spelare i damlaget, Nicole Gunnarsson, spelare i dam- och flicklaget och ungdomsdomare och Theo Jumme, spelare i äldsta pojklaget.
Juryns motivering till pristagare är enligt följande:
Hanna Nilsson: En sann LIFFARE som förutom att hon är en av de mest tongivande spelarna i damlaget är en oerhört bra kamrat. Hon ställer upp och klagar aldrig över uppdrag, jobb eller något annat. Hon är träningsvillig och och har de senaste säsongerna tagit stora steg i utvecklingen. Hon har en vänsterfot som frälst damlaget många gånger och en arbetskapacitet som är imponerande. Tuffheten kommer mer och mer ju mer matcher hon spelar.
Nicole Gunnarsson: Som dels är en duktig domare som lägger ner mycket tid på att döma även utanför Fjölebro. En taggad ung talangfull träningsmedveten målvakt, som för den delen också spelar ett moget spel som yttermittfältare och forward i damlaget div 2 när tillfälle bjuds.

Hon har en härlig inställning, och tar för sig trots sin unga ålder. Dessutom smälter hon fint in bland de andra spelarna, med gott självförtroende.

Theo Jumme: Theo är lagkapten i P03. Under 2016/2017 har vi fått in många nya spelare som kom från andra klubbar. De nya spelarna var mer eller

mindre fotbollsskolade när de anslöt till Lindsdals IF. Flera av dem
har upplevt sig vara utanför och ibland illa behandlade i sina
tidigare klubbar. Theo har tagit ansvar för att få dem att känna sig
välkomna till Lindsdals IF genom att agera god förebild och vara en
bra kamrat. Många av dem har tagit stora steg både socialt och
fotbollsmässigt under 2017, mycket tack vare Theos goda kamrat och
ledarskap. Theo har under 2017 gjort debut i B-laget och har gått
vidare i den pågående uttagningen till Smålandslaget.

Bingolottos Miljonkampen 22 okt kl. 19.30-22.00 i TV 4
2017-10-16 09:00
Den 22 oktober genomför Folkspel en fullspäckad eventkväll i Bingolotto då fokus riktas mot sex av Folkspels organisationer: Strokeförbundet, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation - BRO, Diabetesförbundet, Riksförbundet HjärtLung, Prostatacancerförbundet och Hjärtebarnsfonden.
Dessa sex livsviktiga förbund är i centrum under något som kallas Miljonkampen. I Miljonkampen tävlar två lag bestående av ett artistlag och ett idrottslag. Helen Alfredsson är lagledare för idrottslaget och Hasse Andersson för artistlaget. Varje lag representerar tre förbund vardera.
I potten ligger 1 miljon kronor, pengar som kommer att fördelas mellan de båda lagen via en rolig och lättsam frågesport. I en avslutande final avgörs det vilket av lagen som får skänka den största delen av pengarna till "sina" tre organisationer, men ingen organisation blir helt utan pengar.
Ingvar Oldsberg leder kampen mellan de tävlande lagen och till sin hjälp har han ingen mindre än Björn Hellberg som domare.
Spelmomenten leds av populära Agneta Sjödin, för det spelas givetvis tre bingospel under programmet - precis som vanligt.
I varje bingospel finns även en vinstrad som ger 1 miljon kronor kontant. Det spelas dessutom Miljonhjulet rakt igenom hela programmet.
Under kvällen bjuds det på sprakande underhållning av välkända artister som Jill Johnsson och Robin Bengtsson med flera.

Bingolotterna till Miljonkampen köper Du som vanligt hos:
 - Tjejerna på ICA-Macken under hela veckan.
 - Vid vårt lottbord i Lindsdals Centrum, 
   fredag mellan kl. 14-18
   lördag och söndag mellan kl. 10-16.
 - Vid vårt lottbord inne på CityGross , 
   fredag mellan kl. 13-18
   lördag och söndag mellan kl. 11-17.
 eller kom ner till kansliet på Fjölebro under veckan och köp Dina lotter.

Dessutom har vi tagit fram ett speciellt lottpaket för 200 kronor som innehåller två bingolotter till Miljonkampen och fyra rosa Sverigelotter där överskottet går till BRO.

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Vi tack för Ditt stöd och engagemang till Lindsdals IF
Nyheter från våra lag
P06, 12/01 21:38 
Ungdom, 09/01 10:00 
Ungdom, 06/01 12:43 
 
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer
Användarnamn: Lindsdals / Lösenord: if