Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Lindsdals IF
 
Lindsdalsgrabbar kallade till Smålandslaget
2020-10-16 12:04
Hugo Lilja och Pontus Andersen är kallade till Smålandslagets samlingar under oktober
Pontus Andersen och Hugo Lilja har blivit kallade till Smålandslagets samlingar under oktober för respektive åldergrupp.
Till Smålandslaget födda 2005 som har samling på Visingsö 16-18 oktober inklusive match mot Östergötland är Pontus Andersén kallad.
Hugo Lilja är bland de kallade till P-04 samling 24-25 oktober i Markaryd.
Vi önskar båda en lärorik helg och lycka till.
Blir Du nybilsägare i Bingolottos oktoberfinal söndag 25 oktober kl. 18.00 i TV4?
2020-10-05 10:53
Missa inte Bingolotto - varje söndag kl. 18.00 i TV 4.

På söndag är Lotta Engberg tillbaka i studion och med sig har hon Gustaf och Viktor Norén! 

I vinstpotten denna kväll finns 8,7 härliga miljoner att spela om och dessutom har du en riktigt bra chans att vinna 500 000 kronor på Hjulia! Som vanligt finns alla våra lottyper att köpa här nedan. Frågan är bara på vilken bingolott du vill dutta på söndag.

För köp av digitala lotter använder Du följande länk

 https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=32001065

Tack för att du är med och stöttar Sveriges föreningar!

Alla vinner på Bingolotto.
Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger.

Du sitter väl inte lottlös på söndag? 

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:  

  -  Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

     Söndag mellan kl. 10.00-16.00 
 -  Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
    Söndag  mellan kl. 11.00-17.00

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Martin Sjöstrand förlänger med Lindsdals IF
2020-10-01 21:48
Nu är det klart att Martin Sjöstrand fortsätter som huvudtränare för vårt herrlag. Sjöstrand, som kom till Lindsdals IF i början av september, har tackat ja till ett kontrakt över säsongen 2021 med option på ytterligare ett år.

”Det känns otroligt kul att fortsätta det arbete som vi påbörjat tillsammans. Jag trivs bra föreningen och med organisationen runt laget, vilket underlättade mitt beslut”, säger Martin Sjöstrand.

"Vi är glada att kunna presentera denna förlängning, vi har varit mycket nöjda och ser med tillförsikt fram emot att få mer av Martins prägel på laget och vår förening. Skönt också att redan nu veta hur nästa säsong ser ut vad gäller tränare. Det har varit en tuff tid både vad gäller Covid -19, organisation och sportliga resultat" säger ordförande Malin Gruvhagen 

Med detta färska besked kommer planeringen inför nästa säsong att dra igång på allvar. Denna process kommer Martin Sjöstrand att leda tillsammans med styrelsens herransvarige.

”Vi hoppas även inom kort att göra klart med fortsättning för Markus Thorbjörnsson som assisterande tränare, men där har vi inte hunnit i mål riktigt ännu”, säger Malin Gruvhagen.
Intersport bjuder in till föreningsdagar
2020-09-04 13:27

Exklusivt erbjudande till alla våra medlemmar! 
Den 7–13 september önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt i butiken*. Passa på att inhandla det senaste sportmodet och allt för en ny härlig idrottssäsong. 
Ta med den här inbjudan till någon av våra butiker eller visa upp den i din smartphone i kassan för att erhålla rabatten. Du kan också använda rabattkoden FÖRENING25 på intersport.se. 
Välkommen till din närmsta Intersportbutik eller intersport.se! 
*Erbjudandet gäller 7–13 september på ord.pris, dock ej på presentkort, hockey, bandy, elektronik, cyklar, träningsmaskiner, studsmattor, Hövding, Thule, golf, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror. 
Vi hälsar Martin Sjöstrand och Markus Thorbjörnsson välkomna till Lindsdals IF
2020-08-30 14:04

Lindsdals IF välkomnar Martin Sjöstrand och Markus Thorbjörnsson som nya tränare till vårt herrlag.

 

Martin Sjöstrand, senast i IFK Kalmar och damernas elitetta, blir vår nya huvudtränare. Martin är 30 år, gymnasielärare och en välutbildad fotbollstränare med erfarenhet från elitnivå.

”Martin Sjöstrand är en ambitiös, noggrann och utvecklingsinriktad ledare som vi tror mycket på. Han får väldigt fina referenser av alla som jobbat med honom”, säger vår ordförande Malin Gruvhagen.

”Det kommer att bli en utmaning för oss ledare och spelare, men vi kommer att göra allt för att avsluta säsongen på ett bra sätt. Tillsammans kommer att bli ledordet för oss alla”, säger Martin.

 

Markus Thorbjörnsson avslutade förra hösten sin spelarkarriär efter 15 år på elitnivå i bl.a. Kalmar FF och Dalkurd. Markus fyller 33 i höst och blir vår assisterande tränare.

”Markus har spelat fotboll på högsta nivå i många år och förstås samlat på sig mycket erfarenhet som blir nyttig för vår förening. Han är dessutom känd för att sprida glädje och energi kring sig”, säger Malin Gruvhagen.  

”Jag ser fram mot att hjälpa Lindsdal i en tuff men rolig utmaning. Vi ska med högre energinivå och en positiv kommunikation mellan spelare och ledare vända detta till något positivt”, säger Markus.

 

Både Martin Sjöstrand och Markus Thorbjörnsson har skrivit kontrakt som i första hand gäller resten av den här säsongen.

”Vi är i ett utsatt läge av serien med bara fem matcher kvar. Därför har den här rekryteringen fokuserat på resten av pågående säsong. Men både Martin och Markus passar mycket väl in i föreningens långsiktiga strategiarbete. Om allt faller väl ut, ser jag goda chanser att vårt samarbete blir långvarigt”, säger ordförande Malin Gruvhagen.

 

Den nya tränarduon leder sitt första pass med herrlaget måndag kl. 17.30 på Fjöebro IP. 


Wayne Palmborg fortsätter som assisterande. Övriga ledare i truppen kvarstår också. 

 

Viktig information kring Herrlaget
2020-08-23 17:40
Hej

Martin Edman, huvudtränare i herrlaget har idag valt att lämna sitt tränaruppdrag hos oss i Lindsdals IF. Vi beklagar detta.
Träningen leds tills vidare av assisterande tränaren Wayne Palmborg. 
Vi ber er respektera spelare och ledare i detta. 
Eventuella frågor hanteras av ordförande Malin Gruvhagen.

Mvh styrelsen genom Malin Gruvhagen
Nu testar vi något nytt... välkomna på måndag!
2020-08-18 21:35

Funktionell träning på Fjölebro i samarbete med AktivPepp

 

Lindsdals IF kommer i samarbete med AktivPepp erbjuda funktionell träning på Fjölebro under 10 veckor i höst med start måndagen den 24/8 kl 17.00 (samling vid utegymmet.)

 

AktivPepp består av två inspirerande tjejer, Anna-Karin Kjellberg och Johanna Bengtsson. De jobbar med träning och inspiration i olika former utomhus. Följ dem gärna på  deras Facebook sida, AktivPepp och Instagram aktivpepp_kalmar.


AktivPepps träningsaktiviteter syftar först och främst till att inspirera till träning i alla möjliga former i utomhusmiljö. Det kommer vara styrkepass med hjälp av utegymmet och den egna kroppen. Träning där alla kan vara med!

 

 Kom gärna och träna ihop med dina barn (från 12 år), ta med grannen, kompisar eller din partner. Alla hälsas välkomna. (50 pers. max) Kostnad 50 kr/gång alternativt 375 kr för 8 gånger. Betalning sker med swish på plats. Ingen föranmälan behövs. Är uppslutningen bra så är vår ambition att fortsätta erbjuda träning nere på Fjölebro. Vi håller er givetvis uppdaterade. 


Väl mött på måndag! Låt oss svettas tillsammans.


Mvh styrelsen genom Malin Gruvhagen 

Nyheter från våra lag
P13, 18/10 20:13 
J18, 18/10 15:57 
Herr, 12/10 12:18 
F07, 07/10 20:59 
J18, 05/10 13:12 
F09/10, 05/10 11:25 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer