Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Lindsdals IF
 
Förlängda restriktioner Covid -19
2020-11-26 09:08
Hej

Då läget fortfarande är kritiskt så har de skärpta restriktionerna förlängts till och med 13 december. 

Det innebär en fortsättning av det läget vi har idag, ingen träning för Herr, Dam och Junior.

  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
För övriga (födda 2005 och senare) så kan träning fortgå, utan omklädningsrum, endast om man är fullt frisk och man anpassar sig utifrån de övriga restriktioner som finns. Om möjligt träning utomhus! 

Länk till uppdaterad info från Smålands FF

Styrelsen genom Malin Gruvhagen 


Novemberfinal i Bingolotto söndag 29 november kl. 18.00 i TV4
2020-11-13 08:53
Missa inte Bingolotto - varje söndag kl. 18.00 i TV 4.

Du är väl med och spelar BingoLotto på söndag? 

Då är det stor månadsfinal med Lotta Engberg! Kvällen till ära gästas vi av fantastiska Jessica Andersson och Alvaro Estrella! 

Väljer du att spela din bingolott i appen får du en riktigt bra spelupplevelse och du kan dessutom välja om lotten ska autoduttas, eller om du vill dutta själv. 

Hur spelar du på söndag?

För köp av digitala lotter använder Du följande länk 

https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=32001065

Tack för att du är med och stöttar Sveriges föreningar!

Alla vinner på Bingolotto.
Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger.

Du sitter väl inte lottlös på söndag? 

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:  

  -  Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

     Söndag mellan kl. 10.00-16.00 
 -  Vid vårt lottbord inne på CityGross i HansaCity
    Söndag  mellan kl. 11.00-17.00
Vi erbjuder också hemleverans av Bingolotter, Sverigelotter och Bingolottos julkalender för resten av höstsäsongen.
Skicka ett mail till kansli@lindsdalsif.com eller ring 070-317 44 05 med uppgifter om hur många lotter Du önskar köpa tillsammans med namn och adress.
Du har möjlighet att ta hem lotter för kommande veckor ända fram till "uppesittaren" 23 dec.
Gäller Lindsdals samhälle jämte omnejd.

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.
Välkommen tillbaka till Lindsdals IF Robin Olsson
2020-11-12 20:24

En gammal bekanting blir ny assisterande tränare i vårt herrlag. 


Det handlar om Robin Olsson, som spelade i Lindsdals IF 2013-2018. 

"Väldigt roligt att återigen få tillhöra Lindsdals IF. Föreningen och alla som jobbar i den är drivna och har höga ambitioner, vilket ska bli väldigt spännande att vara en del av", säger Robin. 

Moderklubben är Hultsfreds FK. Till vardags arbetar 30-åringen som idrottslärare, alltså samma yrke som a-lagets huvudtränare Martin Sjöstrand. 

"Martin är en duktig tränare och jag ser fram mot en ny roll inom fotbollen som assisterande tränare. Jag hoppas bidra med egna erfarenheter", säger Robin Olsson.  

" Vi är glada över att ha Robin tillbaka hos oss, en person som alla pratar gott om och som har ett Lindsdals hjärta. En rekrytering vi är väldigt glada och stolta över", säger Malin Gruvhagen 


Kontraktet är skrivet på 1+1 år. 

Nya restriktioner kring Covid -19
2020-11-10 13:27
Hej

Det är nu skärpta restriktioner som gäller i Kalmar Län från och med idag,10 nov. Dessa gäller i första hand fram till och med 8 december om inget ändras.

Restriktionerna kommer presenteras vid en presskonferens 15.00 men redan nu går dessa att läsa på Region Kalmars hemsida. Se länk nedan. 

Det berör stora delar av vårt samhälle och manar oss verkligen till eftertanke. Vi får alla ta vårt ansvar för att minska utbrottet i den mån vi kan. Vi som idrottsförening berörs också och det som påverkar vår verksamhet mest just nu är följande restriktion:

  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
Detta gäller från och med idag. Så Herr/Dam och J18 får dessvärre inställda träningar från och med idag. 

För övriga ( födda 2005 och senare) så kan träning fortgå, utan omklädningsrum, endast om man är fullt frisk och man anpassar sig utifrån de övriga restriktioner som finns. Om möjligt träning utomhus! 


Smålands fotbollsförbund har följande restriktioner kring fotbollen: 

  • Föreningar ska under denna period avstå från matcher, inklusive träningsmatcher och matcher utanför regionen, och gemensamma träningar. Detta gäller både fotboll och futsal.
  • Undantag gäller för träningsverksamhet för barn och unga födda 2005 och senare. Spelare och ledare uppmanas att undvika att använda kollektivtrafiken till och från träning samt att byta om hemma. Om möjligt bör träningen genomföras utomhus.
Uppdaterad information från Smålands FF 


 
Mvh Styrelsen genom Malin Gruvhagen 

Information rörande herrlaget
2020-11-01 22:19
Hej

Markus Thorbjörnsson har idag meddelat att han väljer att bryta sitt kontrakt med Lindsdals IF. Han har fått ett annat uppdrag han valt att tacka ja till. 
Vi beklagar detta och har under dagen påbörjat arbetet med att hitta en ny assisterande tränare. 

Mvh Styrelse genom ordförande Malin Gruvhagen 
Lindsdalsgrabbar kallade till Smålandslaget
2020-10-16 12:04
Hugo Lilja och Pontus Andersen är kallade till Smålandslagets samlingar under oktober
Pontus Andersen och Hugo Lilja har blivit kallade till Smålandslagets samlingar under oktober för respektive åldergrupp.
Till Smålandslaget födda 2005 som har samling på Visingsö 16-18 oktober inklusive match mot Östergötland är Pontus Andersén kallad.
Hugo Lilja är bland de kallade till P-04 samling 24-25 oktober i Markaryd.
Vi önskar båda en lärorik helg och lycka till.
Martin Sjöstrand förlänger med Lindsdals IF
2020-10-01 21:48
Nu är det klart att Martin Sjöstrand fortsätter som huvudtränare för vårt herrlag. Sjöstrand, som kom till Lindsdals IF i början av september, har tackat ja till ett kontrakt över säsongen 2021 med option på ytterligare ett år.

”Det känns otroligt kul att fortsätta det arbete som vi påbörjat tillsammans. Jag trivs bra föreningen och med organisationen runt laget, vilket underlättade mitt beslut”, säger Martin Sjöstrand.

"Vi är glada att kunna presentera denna förlängning, vi har varit mycket nöjda och ser med tillförsikt fram emot att få mer av Martins prägel på laget och vår förening. Skönt också att redan nu veta hur nästa säsong ser ut vad gäller tränare. Det har varit en tuff tid både vad gäller Covid -19, organisation och sportliga resultat" säger ordförande Malin Gruvhagen 

Med detta färska besked kommer planeringen inför nästa säsong att dra igång på allvar. Denna process kommer Martin Sjöstrand att leda tillsammans med styrelsens herransvarige.

”Vi hoppas även inom kort att göra klart med fortsättning för Markus Thorbjörnsson som assisterande tränare, men där har vi inte hunnit i mål riktigt ännu”, säger Malin Gruvhagen.
Nyheter från våra lag
J18, 28/10 13:04 
P10, 27/10 16:39 
P07, 24/10 11:16 
P13, 18/10 20:13 
J18, 18/10 15:57 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer