Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Högsby IK 3-1
2017-04-03 22:48
Lindsdals IF:s herrar vann genrepet mot div 3-laget Högsby IK med siffrorna 3-1 vid lördagens träningsmatch på Fjölebro konstgräs.
Efter en första halvlek som slutade mållös hände det mesta under de inledande tio minuterna i andra halvlek.
Redan efter tre minuter in på halvleken hittade Emil Johansson fram till Lukas Quist som kunde göra matchens första mål. Bara två minuter senare tog Nikolaos Ignatiadis hand om ett misstag av Högsbyförsvaret och det var 2-0. Och i den 55:e minuten gjorde så Lukas Quist sitt andra mål för dagen. Denna gången kom passningen från Ludvig Holmertz.
Högsbys reducering kom på straff med fem minuter kvar av matchen. Straffskytt för de svartvita var Ibrahim Kalilu Fofanah.
Då återstår bara en vecka av försäsongen innan det är dags för seriepremiär kommande lördag då vi gästas av Vimmerby IF i ett intressant länsderby.

Matchfakta: Lindsdals IF - Högsby IK 3-1 (0-0)
1-0 (48) Lukas Quist, 2-0 (50) Nikolaos Ignatiadis, 3-0 (55) Lukas Quist, 3-1 (85)
Ibrahim Kalilu Fofanah /straff/
Startelva: David Jansson - Erik Alm, Viktor Grusell, Andreas Lundqvist, Mattias Dolk - Emil Johansson, Viktor Byström, Oskar Engström, Ludvig Holmertz - Erik Frödeberg, Lukas Quist