Fotboll
Herrlag

Seger i första träningsmatchen
2015-02-14 16:11
Det blev seger i årets första träningsmatch. På ett för dagen inbjudande väder på Gasten besegrades IFK Berga med 3-0, efter samma siffror i halvtid. Jacob Petersson visade sin målfarlighet genom att göra alla tre målen under andra halvan av halvleken.
1-0 kom in den 23:e minuten. Framspelningen kom från Mergim Pllana. Efter 34 spelade minuter kom så 2-0 målet. Denna gången var det Felix Elgan som stod för passningen fram till Jacob. Samme Felix tillsammans med Kamran Delshob var inblandad i förspelet till 3-0 målet efter 37 minuter.
Några mer mål blev det inte under halvleken trots att det skapades några bra målmöjligheter från båda lagen.
Andra halvlek blev spelmässigt något sämre och målmöjligheterna var lätträknade.
Så det är bara för både Lindsdals IF och IFK Berga att analysera helgens drabbning inför kommande derbymatcher i maj och augusti.
LIF:s nästa träningsmatch väntar på lördag 21 feb kl. 13.00. Då väntar Högsby IK - nykomlingar i div III - på Fjölebros konstgräs.