Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Ljungby IF 2-1
2020-08-16 18:15
Första trepoängaren inkasserades under lördagseftermiddagen för LIFFEN, när Ljungby IF besegrades med 2-1 efter 1-0 i halvtid på ett hett konstgräs på Fjlkebro.
Kujtim Shkreta gav Lindsdals IF ledning på nick efter ett långt inkast av William Svedebäck i inledningen av första halvlek. Ett resultat som stod sig halvleken ut.
I början av andra kom kvitteringen på straff. Straffskytt var Adis Hodzic.
Med sju minuter kvar av matchen kom segermålet för hemmalaget. I en snabb omställning hittade Filip Sparavec inhopparen Hampus Regebro med en passning från högerkanten. Hampus gjorde inget misstag några meter från målet. 2-1 till Lindsdal som också blev slutresultat.
Till kommande helg väntar ännu en nykomling på menyn då Lagans AIK väntar på bortaplan.