Fotboll
Herrlag

Asarums IF FK - Lindsdals IF 0-4
2015-09-15 08:20
Jacob Petersson x 2, Viktor Fredriksson och Robin Olsson såg till att LIFFEN besegrade Asarums IF FK på lördagseftermiddagen med 4-0 på Asarums IP.
Robin Olssons mål som betydde 3-0 var hans första seriemål i Lindsdalströjan, medan Jacob Petersson fortsätter att göra mål i nästan varje match.
En annan som gjorde sitt första i a-laget var Oskar Kennerfalk som i den 85:e i spelminuten gjorde a-lagsdebut då han bytte med Robin Olsson.
I själva matchen var det hemmalaget som styrde och ställde under den inledande halvtimmen, så Lindsdals IF:s ledningsmål efter 23 minuter kom lite som en överraskning för alla.
De sista minuterna av halvleken blev händelserika med ett 2-0 mål och en utvisning för Asarums IF FK. På en frispark till höger slagen av Mattias Dolk hittade fram till Viktor Fredriksson som från nära håll styrde in bollen i mål.
Tre minuter senare hamnade Lindsdals Mergim Pllana oh Asarums Viktor Gustavsson i ett grupp och båda varnades. Bara minuten senare drog Viktor Gustavsson på sig sin andra varningen med rött kort som följd.
Robin Olsson gjorde 3-0 efter en kvart i andra halvlek - då hade Asarums Jimmie Svensson också blivit utvisad strax innan - . Nämnde Robin Olsson passade sedan också fram till Jacob Petersson som med sitt andra mål för dagen fastställde slutresultatet 4-0.
Tre poäng till LIFFEN och med omgångens övriga resultat gör att man tar ett steg upp till fjärde plats i en haltande tabell.

Matchfakta: Asarums IF FK - Lindsdals IF 0-4 (0-2)
0-1 (23) Jacob Petersson 0-2 (39) Viktor Fredriksson, 0-3 (61) Robin Olsson, 0-4 (75) Jacob Petersson
Varningar: Margim Pllana

Startelva: Joakim Deurell - Andreas Lundqvist, Anton Arvidsson, Johan Lewton, Jesper Karabyn - Robin Olsson (85), Viktor Fredriksson, Nika Chkheidze, Jacob Petersson - Mattias Dolk (76), Mergim Pllana (61)