SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lindsdals Idrottsförening
Fotboll

Välkommen till Lindsdals IF
 
Bingolottos sommarkväll - hela sommaren söndagar kl. 20.00 i TV 4
2021-06-21 10:22

Bingolottos sommarkväll

Under sju söndagar kl 20-21.30 i TV4 kan man spela bingo och umgås med Casper och Agneta från vår somriga utomhusstudio på strandkanten i Göteborg.
Massor av gäster och artister kommer att förgylla söndagskvällarna. T ex Jill Johnson, Kikki Danielsson, Arvingarna, Dr Mikael och mästerkocken Louise Johansson.
Självklart har vi tre bingospel och även Färgfemman har fått flytta med ut i det gröna.

Vi önskar alla en trevlig juli/augusti och fortsatt varma, sköna sommarkvällar.

 

Då vi inte kommer att ha någon aktiv försäljning av bingolotterna till bingolottos sommarbingo erbjuder vi istället hemleverans av Bingolotter och Sverigelotter.

Skicka ett mail till kansli@lindsdalsif.com eller ring 070-317 44 05 med uppgifter om hur många lotter Du önskar köpa tillsammans med namn och adress.

Du har möjlighet att ta hem lotter för kommande veckor ända fram till spelomgången 22 augusti

 

För köp av digitala lotter använder Du följande länk 

https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=32001065

Tack för att du är med och stöttar Sveriges föreningar!

Alla vinner på Bingolotto.

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger.

Du sitter väl inte lottlös? 


Trevlig sommar önskar Lindsdals IF

Är det Din tur på söndag? - Bingolotto söndag 20 juni kl. 18.00 i TV 4
2021-06-08 08:00
Bingolotto varje söndag kl. 18.00 i TV 4

Missa inte BingoLotto på söndag!

Då bjuder Stefan Odelberg in dig till en spännande bingokväll med massor av härliga vinstchanser. Vi välkomnar dessutom artisterna I am Nova och Kadiatou till studion – det blir med andra ord en riktig pangkväll!

Som vanligt finns alla lottyper att köpa här nedan. Kan det bli du som har turen att dutta hem storvinsten på söndag?

För köp av digitala lotter använder Du följande länk 

https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=32001065

Tack för att du är med och stöttar Sveriges föreningar!

Alla vinner på Bingolotto.

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger.

Du sitter väl inte lottlös? 

 

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos:

  -  Vid vårt lottbord i Lindsdals centrum

     Söndag mellan kl. 10.00-16.00

 -  Vid vårt lottbord inne på CityGross i Hansa City

     Söndag mellan kl. 11.00-17.00

 

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgångar.

 

Vi erbjuder också hemleverans av Bingolotter och Sverigelotter.

Skicka ett mail till kansli@lindsdalsif.com eller ring 070-317 44 05 med uppgifter om hur många lotter
Du önskar köpa tillsammans med namn och adress.

Du har möjlighet att ta hem lotter för kommande veckor ända fram till spelomgången 25 juni.

Gäller Lindsdals samhälle jämte omnejd.

 

Stötta din förening genom prenumeration av Bingolotter eller Sverigelotter. Läs mer här.

 

 

Lindsdals IF tackar för Ditt stöd och engagemang.

 

 

Idag drar äntligen Fotbolls-EM igång!
2021-06-07 09:49

Idag drar äntligen Fotbolls-EM igång!
Om du ska lägga något spel hos Svenska Spel så finns det ett otroligt enkelt sätt att samtidigt stödja Lindsdals IF med upp till 3% av spelat belopp.

Allt som behövs är att extra klick via Sponsorhuset. Använd denna länk eller klicka dig vidare via Sponsorhusets App.

Glöm inte att spela lagom: https://www.sponsorhuset.se/lindsdalsif/butik/svenskaspel

Äntligen match för herrarna igen!
2021-06-02 08:41

På tisdagskvällen spelade Liffens herrlag sin första match sedan oktober förra året. Det blev förlust med 2-0 borta mot Högsby, men trots resultatet svarade tränaren Martin Sjöstrands gäng för en bra insats.

Laget stod upp riktigt bra i kampen, defensiven var stabil och den höga pressen fungerade mot tufft motstånd. Utöver målen hade Högsby inte några stora målchanser. 

"Med tanke på att vi mötte ett divison 3-lag och att vi dessutom spelade på ojämnt naturgräs efter fem månaders träning på konstgräs, gjorde vi en fullt godkänd prestation. Självklart vill vi alltid vinna, men det viktigaste som vi tar med oss är att vi agerar som ett lag och bekräftelsen på att vi är på rätt väg i vår process", säger sportchefen Magnus Krusell

Bästa målchanserna hade John Svensson, med ett fint långskott, och Hugo Lilja med en ribbträff. 

Alla tillgängliga spelare i truppen fick spela minst en halvlek, vilket innebar många byten i paus.

 

Så här ställde laget upp i första halvlek:

 

Henrik Engelstad - Oskar Holmgren, Herman Sillerström, Lucas Löfgren, John Svensson - Jesper Nilsén, Felix Elgan, Andreas Lundqvist - Gustaf Bäckstedt, Ludvig Hedén, Eric Alm

 

I andra halvlek spelade: 

 

Falke Rudin - Robin Olsson, Herman Sillerström, Emil Schylström, John Svensson - John Björkegren, Andreas Lundqvist, Wille Kling - Axel Ståhlfors-Korsar, Oscar Andersson, Hugo Lilja

 

Nästa träningsmatch är den 10 juni borta mot Smedby. 

Uppdatering från Smålands FF
2021-05-31 16:15

Hej

 

Småland har nu förtydligat kring matchspel och fotbollen framöver.

Mycket är som vi anade och jag uppmanar er att följa länken för att läsa på bland deras frågor och svar. Där finns också information om seriespelet och vad som gäller framöver.

 

https://www.smalandsfotbollen.se/nyheter/2020/11/riktlinjer/

 

 

Vi följer som tidigare

God handhygien

Egen vattenflaska

Undvik trängsel

Samlingar utomhus

Undvik omklädningsrum

Stanna hemma vid symptom

 

Nu hoppas vi på en härlig fotbollssäsong. Trots allt så är det att vi få komma igång igen och att det är fullt med glädje på planerna som räknas.

 

Mvh Styrelsen genom Malin Gruvhagen 

 

Uppdatering Corona
2021-05-28 18:19

Hej

 

Vi vet att flera är lättade och glada inför det faktum att vi snart får spela matcher igen. Det är vi också, något så makalöst.

 

Det är lättnader från och med den 1 juni som ska tillåta matchspel och publik. Vi följer noga det som uppdateras kring detta och vill göra er uppmärksamma på att Smålands FF kommer att uppdatera med riktlinjer kring öppnandet av fotbollen på måndag (31 maj).

 

Vi ber er därför avvakta med att planera allt för mycket tills vi vet mera. Det kan komma att bli begränsningar i antalet matcher per vecka.  

 

Läs mer om det som SmFF skriver i dagsläget här. 

https://www.smalandsfotbollen.se/nyheter/2020/11/riktlinjer/

 

 

Det vi vet också är att riktlinjer från Kalmar kommun gällande ytor och lokaler kvarstår tills vidare med hänvisning till pandemilagen. Där är rekommendationerna att i största mån undvika omklädningsrum. Det är 10 kvm per person som gäller vilket gör att det får bli ombyte i olika grupper alt. flera omkl.rum som gäller. Det kan bli aktuellt att göra lösningar kring detta på senior eller ev äldsta lagen. Efter rådgörande med oss i föreningen och gästande lag. 

Vi följer dock principen att undvika omklädningsrum, byta om hemma och ha samlingar utomhus tills vidare information från oss ges. 

 

Önskar er alla en trevlig helg, 

 

Mvh Styrelsen i Lindsdals IF genom Malin Gruvhagen 

 

 

Utdrag från Kalmar kommuns info:

 

Folkhälsomyndigheten betonar vikten av att riskbedömningar bör göras när en förening ordnar cuper, matcher eller tävlingar. Detta gäller i synnerhet när arrangerande förening tar ställning till hur många deltagare som ska delta och hur många matcher eller tävlingar som ska ordnas.

 

OBSERVERA: att begränsningsförordningen (pandemilagen) fortfarande gäller avseende exempelvis omklädningsrum, domarrum, tävlingssekretariat, mötes- och samlingsrum. Det innebär att maxantalet i dessa lokaltyper är begränsat efter 10 m2 per person. Detta är synnerligen viktigt om man som förening planerar att genomföra matcher eller tävlingar.

 

Detta beslut grundar sig i tidigare fattat ordförandebeslut från december 2020, där Kalmar kommun beslutat att följa de regionala och nationella rekommendationer som Regeringen, FHM eller Region Kalmar utfärdat.

Uppdatering matchspel och seniorer
2021-05-12 16:34

Hej

 

Återigen skickar vi ett mail i pandemins spår. 

 

Idag kom det besked om fortsatta restriktioner för Kalmar län. Det innebär för föreningen att allt ev. matchspel dröjer till efter den 30 maj. Det är så klart ledsamt och det är synd att idrotten drabbas på detta sätt men vi får förhålla oss. 

 

Nedan ser ni text från Smålands FF.

  • Uppdaterat 12 maj. 
  • På grund av hög smittspridning i Kalmar län har smittskyddsläkaren i Kalmar län utfärdat regionala rekommendationer för länet som gäller till och med den 30 maj.
  • Detta innebär att föreningar inom Kalmar län inte kan spela matcher till och med den 30 maj och att föreningar i Kronoberg län inte kan spela matcher till och med den 31 maj

Seniorer:

 

Trots fortsättningen av restriktionerna så har vi beslutat att låta seniorerna ta upp sin träning igen. Det kan anses märkligt i de tider vi har och de restriktioner som ligger men vi har efter diskussioner i styrelsen beslutat att tillåta träning för seniorer. Vi har gjort en omvärldsbevakning och där insett att vi har tagit ett stort ansvar för Covid, vilket vi också ska MEN vi vill samtidigt ge våra lag förutsättning att möta den förmodade enkelserie vi står inför på bästa sätt.

Få är de klubbar som haft paus sedan de skärpta restriktionerna kom. Få är de klubbar som vidtagit så mycket åtgärder som vi. Det i sig är inte argumenten som vägt över. Vi är ansvariga för oss och de för sig men vi vill också hålla igång föreningen och ge bra förutsättningar. Utifrån kommun och region anser vi att de restriktioner vi har vid träning möjliggör att den återupptas. Därför är vi nu fast beslutna i att det är ett okej beslut av oss att tillåta träning utifrån följade premisser. 

 

Träningsstart är upp till varje ledare att besluta kring

Givet finns utrymme för en frivilighet och egen träning om man anser att pandemin så kräver för just sig. 

Inga omklädningsrum. Kom ombytt, duscha hemma.

Ingen samåkning

Undvik byte av västar eller liknande under träning. 

Ha egen vattenflaska

Håll avstånd i samband med samlingar under träning

 

Följande länk ger hela uppdateringen från SmFF.

https://www.smalandsfotbollen.se/nyheter/2020/11/riktlinjer/

 

Önskar er en fin och skön ledighet.

 

Mvh Styrelsen genom Malin Gruvhagen 

Nyheter från våra lag
J18, 29/07 10:11 
J18, 11/07 18:10 
J18, 10/07 14:51 
J18, 07/07 21:41 
J18, 06/07 21:41 
 
Lindsdals IF Säker och Trygg förening
Nya medlemmar i LIF registrera er här nedan!
Våra sponsorer