Bli medlem i Lindsdals Idrottsförening

Köp Din uppesittarlott av oss
2022-11-30 08:37
Bingolottos klassiska Uppesittarkväll 23 dec kl. 19.30 i TV 4

Sitt inte lottlös – köp era Uppesittarlotter av oss!

Stötta Lindsdals IF – köp Dina Uppesittarlotter av oss!
Snart är det dags för Bingolottos klassiska Uppesittarkväll.

Den 23 december bjuds det återigen på en fantastisk kväll med massor av Bingospel, miljonvinster i potten, fin underhållning för hela familjen och mycket mer.

I år kan du köpa dina lotter helt digitalt och samtidigt stötta Lindsdals IF med ditt köp!

Klicka bara på länken nedan eller kopiera QR-koden ovan , välj det antal lotter du vill ha, betala och du har dina lotter direkt i mobilen, surfplattan eller datorn. Enkelt, smidigt och bekvämt!

Allt överskott för ditt köp går direkt till Lindsdals IF.

Tack för ditt köp – Lycka till!

LINDSDALS IF

Vinn kontanter, en bil eller drömresan! - Bingolotto söndag 4 december kl. 18.00 i Sjuan
2022-09-05 10:07
Bingolotto varje söndag kl. 18.00 i TV 4/Sjuan

På söndag, klockan 18:00 i Sjuan, är det återigen dags för BingoLotto!

Kvällens värd heter Stefan Odelberg och på scen står inga mindre än legendarerna Adolphson & Falk och Pernilla Andersson. Uppträder också gör Sven Ingvars!

Därtill väntar spännande bingospel och massor av vinstglädje, så sitt inte lottlös på söndag!

Vem duttar du med på söndag?

Bingolotterna till veckans omgång köper Du som vanligt hos oss:

- Vid vårt lottbord i Lindsdals Centrum utanför ICA Supermarket Lindsdal

Söndag mellan kl. 10.30-16.00

- Vid vårt lottbord inne på CityGross Kalmar

Söndag mellan kl. 11.00-17.00

För köp av digitala lotter använder Du följande länk

Tack för att du är med och stöttar Sveriges föreningar!

Alla vinner på Bingolotto.

Du kan vinna miljoner. Sveriges föreningar vinner alla gånger.

Du sitter väl inte lottlös?

Vi löser också in Dina vinster från tidigare spelomgånger.

Korrigering kring Pride
2022-09-02 20:00

Hej

Korrigering.... Paraden utgår från Barlastgatan 8 vid Byteatern.

Lindsdals IF kommer delta i årets Prideparad i Kalmar. Den går av stapeln den 3/9 och vi vill gärna se så mycket svartgult där som bara är möjligt.

Har ni möjlighet att delta blir vi så glada!

Följande gäller:

Paraden börjar 12.30 den 3/9

Vi samlas från 11.00 vid barlastgatan 8 vid Byteatern. Sök upp Lindsdals IF när du kommer dit.

Högtalare samt Lindsdalsflagga kommer finnas på plats men ta gärna med egna flaggor eller annat som är passande.

Ha gärna på dig Lindsdalskläder.

Paraden slutar cirka 13.30 vid stortorget där Ida Gratte uppträder och Lena Hallengren kommer att hålla tal. Underhållningen beräknas vara slut vid 15-tiden men man avviker när man önskar.

Vi hoppas på god uppslutning av Liffare!

Allt gott till er,

Mvh Lindsdals IF

Lindsdals IF ♥ Pride
2022-08-26 09:47

Hej

Har ni möjlighet att delta blir vi så glada!

Följande gäller:

Paraden börjar 12.30 den 3/9

Vi samlas från 11.00 vid elevatorkajen, sök upp Lindsdals IF när du kommer dit.

Ha gärna på dig Lindsdalskläder.

Vi hoppas på god uppslutning av Liffare!

Allt gott till er,

Mvh Lindsdals IF

Gemensam ungdomskiosk
2022-04-21 15:03
Ungdomskiosken

Nere på Fjölebro har barn och ungdomar klivit ut på sina första grästräningar för säsongen och till helgen så drar matcherna igång.

Efter vårt ledarmöte så var det vissa saker vi ansåg det viktigt att berätta för er om.

Föreningsdagar Intersport
2022-03-23 09:48

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på
intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för vårens alla
aktiva dagar.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder,
sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår förening bonus.
För du har väl valt att stötta vår förening lite extra under ”Mina sidor”?
Återkom om ni har frågor eller funderingar!

*Gäller på ordinarie pris i butik och online 20–27/3 och kan ej kombineras med andra
rabatter och erbjudanden. Gäller ej varumärkena Asics, Thule, Hövding, Stiga bordtennisbord,
presentkort,elektronik, pulsklockor, cyklar, studsmattor, träningsmaskiner, el-scooter, golf,
supporterprodukter, beställningsvaror, föreningskläder.

Årets Liffare 2021
2022-03-16 08:53

I samband med årsmötet så utsågs årets liffare 2021, det hade kommit in många nomineringar och vi fick glädjas åt så många fina människor vi har hos oss i Lindsdals IF.

Styrelsen beslutade att ge årets Liffare till Herman Sillerström.

Herman har ett av de största hjärtan för Lindsdals IF. Han började sin fotbollsresa hos oss och har varit föreningen trogen sedan dess, (förutom en liten sejour i annan klubb). Herman visar ett enormt engagemang och har tagit ett stort ansvar för föreningens verksamhet på seniorsidan. Genom sin kärlek till föreningen har han bidragit till ett bättre, han har visat att föreningen finns i hjärtat.

Herman har lagt ner sin själ i det projekt som herrsidan genomgått och varit en bidragande faktor till trivsel, tillit och föreningshjärta. Oavsett vad så har Herman ställt upp, tagit ansvar, visat vägen och fostrat spelar i det svartgula. Herman är ett föredöme som spelare, människa och Liffare!

Grattis Herman och tack för att du är hos oss.

Styrelsen i Lindsdals IF genom Malin Gruvhagen

Nya medlemmar i LIF registrera Er i rutan ovan