Bli medlem i Lindsdals Idrottsförening
Välkomna till vår hemsida!

Denna hemsida avser barn födda 2016.

Vi är på sommarledighet och drar igång igen i mitten av augusti någon gång.

Det kan hända att en träning ställs in eller annan information behöver skickas ut, och då skickas det ut till alla som registrerat sitt barn i Lindsdals IF.

För att registrera ditt barn, så följer du denna länk: https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=105232866

Vi behöver alltid ha ledare, då föreningen drivs ideelt. Så är du intresserad av att hjälpa till, så registrar även du som förälder dig via länken, och skriver i kommentar där, att du kan tänka dig att hjälpa till.

Idag är vi tre ledare på alla barn, och utöver detta har vi två hjälpledare och en föräldrakoordinator. Om du vill hjälpa till, välkomnar vi gärna fler ledare - för att komma i kontakt med oss hittar du våra uppgifter här.

Vi ses på planen!

Andreas, Alexandra och Magnus