Fotboll
Herrlag

Femetta mot Räppe GoIF
2016-03-01 08:37
Växjö och Arabyvallen visade upp sin bästa sida genom en skön vårsol och en lätt bris när Lindsdals IF besegrade Räppe GoiF i lördagens träningsmatch med 5-1 efter 2-0 i halvtid.
1-0 kom i den 28:e minuten på en hörna från vänster slagen av Nikolaos Ignatiadis och vid första stolpen fanns Viktor Friman som på sin egen nickretur kunde göra sitt första mål i a-laget.
2-0 som kom i slutet av halvleken blev också Oskar Kennerfalks första mål i a-laget. På passning från Elie Kouakou pricksköt Oskar in bollen från straffpunkten.
Räppe GoIF reducerar till 2-1 i början av andra halvlek innan Jacob Petersson gör 3-1 framspelad av Nicolaos Ignatiadis.
Sedan gör Viktor Byström 4-1 på passning från Jacob Petersson och Jan Hoang fastställer slutresultatet 5-1 efter förarbete av Andreas Lundqvist.
Redan på tisdag är det dags för nästa träningsmatch då IFK Berga står för motståndet.

Matchfakta: Räppe GoIF - Lindsdals IF 1-5 (0-2)
0-1 (28) Vikor Friman, 0-2 (37) Oskar Kennerfalk, 1-2 (53) Räppe GoIF, 1-3 (58) Jacob Petersson, 1-4 (73) Viktor Byström, 1-5 (80) Jan Hoang

Startelva: Fredrik Johansson (46) - Robin Olsson (62), Viktor Friman, Johan Lewton (46), Eric Alm (62) - Elie Kouakou (57), Nika Chkheidze (46), Mattias Dolk, Oskar Kennerfalk (46) - Nicolaos Ignatiadis, Jacob Petersson