Fotboll
Herrlag

IFK Berga - Lindsdals IF 0-1
2016-03-02 08:52
Träningsmatchen mellan seriekollegerna IFK Berga och Lindsdals IF slutade med en 1-0 seger för Lindsdalsgrabbarna. En match som såg ut att sluta mållös efter en jämn tillställning. Chansmässigt var det också jämt fördelat över nittio minuter. Avgörande kom när det återstod fem minuter av matchen. På en av få chanser som Lindsdal hade under andra halvlek - en nick av Eric Alm - som räddades till hörna. Den efterföljande hörnan slogs av Nikolaos Igantiadis som Johan Lewton nickade till Lucus Quist som från nära håll kunde stöta in matchens ända mål.
Sammanfattningsvis var det en bra match mellan två div II lag med plus för Lindsdals IF:s första halvlek och för IFK Bergs andra halvlek.
Träningsspelande fortsätter och närmast väntar ett miniläger på Gotland helgen 11-13 mars med dubbla matcher.

Matchfakta: IFK Berga - Lindsdals IF 0-1 (0-0)
0-1 (85) Lucas Quist
Startelva: David Jansson - Robin Olsson, Herman Sillerström, Johan Lewton, Andreas Lundqvist - Jan Hoang (46), Viktor Byström, Mattias Dolk (46), Mergim Pllana (80) - Lukus Quist, Jakob Petersson (57)