Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Ljungby IF 5-0
2014-04-26 18:58

Viktor Byström och Johan Wittberg med två mål vardera samt Viktor Fredriksson ett mål, såg till att ordna Lindsdals IF första trepoängare på lördagseftermiddagen, när Ljungby IF besegrades med 5-0 efter 2-0 i halvtid.

En underbar fotbollseftermiddag på Fjölebro!

Ett spelsuget Lindsdal tog tag i matchen direkt och visade att man ska vara med och slåss i toppen i år. Ett markant övertag hela första halvlek som resulterade i en ledning i paus med 2-0- Siffrorna kändes nästan i underkant, trots att undertecknad är gulsvart. Chanser saknades inte, det kunde varit både 3-0 och 4-0 i paus.

Andra halvlek börjades lite avvaktande. Tränarna berättade i paus att dom inte ville ha någon hawaii-fotboll och det var kanske därför som dom 10 första minuterna mest spelades på LIFs planhalva. Efter inledningen flyttades positionerna upp igen och spelet hamnade återigen på Ljungbys halva och 3-0, 4-0 och även 5-0 kommer ganska naturligt med tanke på hur Lindsdal dominerar matchen. Från speakerbåset plussar vi för målskyttarna givetvis. Witte 2 mål, Byström 2 mål och Ville ett mål. Vi vill även hylla en trygg och säker backlinje som håller rent och hjälper till att hålla nollan intakt. En helgjuten laginsats helt enkelt. Det bådar gott för framtiden.

Jag håller med ordförande i sina twitterinlägg, det var fotbollsgodis vi bjöds på idag. Fotbollspropaganda skulle dom sagt på tv. Vi hoppas fler hittar till Fjölebro den 4 maj när vi ska ta tre poäng av Prespa Birlik.

Matchfakta: Lindsdals IF - Ljungby IF 5-0 (2-0)

1-0 (9) Johan Wittbberg, 2-0 (32) Viktor Byström, 3-0 (53) Johan Wittberg, 4-0 (66) Viktor Fredriksson, 5-0 (78) Viktor Byström

Varningar: Johan Wittberg

Startelva: Joakim Deurell - Andreas Lundqvist, Carl Sahlén, Daniel Serell, Tommy Petersson - Johan Wittberg (80), Viktor Byström, Jonathan Taylor (72), Mergim Pllana - Viktor Fredriksson, Robert Bratt (72)