Fotboll
Herrlag

Ängö BK - Lindsdals IF 1-2
2016-05-25 23:10
LIFFEN är vidare i Hyundai Cup efter vinst med 2-1 mot Ängö BK. Matchen spelades på ett för kvällen soligt och sommarvarmt Fredriksskans IP.
Robert Bratt inledde målskyttet efter 25 min. Förarbete av Nikolaos Ignatiadis som från den vänstra förlängda mållinjen hittade Robert framför mål.
Ängö BK kvitterade bara några minuter senare genom Muharem Vuckic.
I andra halvlekens 75:e minut kom så 2-1 som också skulle bli slutresultat. Nikolaos Ignatiadis var också med i förspelet till målet då han passade fram till Mergim Pllana som strax utanför straffområdet lobbade in bollen i mål.
Nästa omgång - 16 lag återstår - skall spelas senast 22 juni och kommer att lottas under kommande vecka.