Fotboll
Herrlag

BW 90 IF - Lindsdals IF 4-3
2014-05-11 19:46
Trots ledningsmål redan efter elva minuter genom Johan Wittberg blev det förlust med 4-3 mot BW 90 IF.

Det blev en både målrik och händelserik match när BW 90 IF och Lindsdals IF drabbade samma på en utmärkt grön gräsmatta i Bjärsjölagård strax utanför Sjöbo.
Redan i den trettonde minuter sprang sig Johan Wittberg fri och kunde rulla in ledningsmålet för Lindsdal. Strax innan hade Johanen bra möjlighet, men den gången tog skottet i stolpen.
BW 90 IF hade sedan en bra period med tre mål på femton minuter. Johan Wittberg kunde sedan med hjälp av BW 90 spelare reducerad strax innan halvtid fram till 3-2 ledning för BW 90.
I jakten på en kvittering under den andra halvleken var det hemmalaget som istället kunde göra 4-2. Efter en hörna hamnade bollen strax utanför straffområdet. Kristian Legiec fick en bra träff på halvvolley, och kunde se bollen gå i mål.
Lindsdal hade tidigt i matchen tvingats göra två byten på grund av skador. Mitt i andra halvleken gjorde man sitt sista byte och in kom måltjuven Robert Bratt. Efter bara fem minuter på planen kunde Robert reducera till 4-3.
Under de sista minuterna av matchen flyttar Lindsdal fram positionerna för att få till en kvittering. Carl Sahlén flyttas upp i anfallet och med någon minut kvar av matchen hamnar bollen ut till höger hos Kamran Delashob. Han skott tar i stolpen och BW 90 håller undan och tar tre poäng i en mycket jämn tabell.

Nu väntar vårens match - derby mot IFK Berga på Guldfågeln Arena - för "liffarna".
Det är ett revanschsuget gäng som springer in på Guldgågeln på fredagkväll.

Matchfakta: BW 90 IF - Lindsdals IF 4-3 (3-2)
0-1 (13) Johan Wittberg, 1-1 (16) Kajo Annor, 2-1 (25) Kajo Annor, 3-1 (32) Fisnik Alaj, 3-2 (39) Johan Wittberg, 4-2 (61) Kristian Legiec, 4-3 (72) Robert Bratt
Varningar: Robin Olsson

Startelva: Joakim Deurell - Robin Olsson, Carl Sahlén, Johan Lewton, Tommy Petersson - Mergim Planna (24), Viktor Byström (39), Jonathan Taylor (67), Kamran Delashob - Viktor Fredriksson, Johan Wittberg