Herrlag

Asarums IF FK - Lindsdals IF 1-3
2017-03-13 11:19
Blekinge bjöd på det bästa förutsättningarna för fotboll i mars. En sol som värmde, en svag bris inramade konstgräset i Asarum när seriekollegerna Asarums IF FK och Lindsdals IF möttes i träningsmatch på lördagseftermiddagen.
Under dessa premisser kunde båda lagen bjuda upp till ett högt tempo och bra passningsspel. Lindsdal drog det längsta strået och kunde vinna med 3-1.
Första halvlek slutade 1-1 efter två mål under de sista fem minuterna av halvleken.
Första nickade Viktor Byström in Oskar Engströms högerhörna i den 42:an minuten. Minuten efter kvitterar Asarums IF FK. Kvitteringen kommer också efter en högerhörna. Målskytt för Asarum var Johannes Hultgren.
En kvart in på andra halvlek gör Ludvig Holmertz 2-1 till Lindsdal efter passning från Lukas Quist.
Samme Lukas Quist gör sedan 3-1 med kvarten kvar. Denna gång efter förarbete av debutanten Ahmad Kannesh och Oskar Engström.
Ny träningsmatch väntar till kommande helg. Då styr man mot Öland och Färjestaden för drabbning mot Glömminge IF.

Matchfakta: Asarums IF FK - Lindsdals IF 1-3 (1-1)
0-1 (42) Viktor Byström, 1-1 (43) Johannes Hultgren, 1-2 (60) Ludvig Holmertz, 1-3 (73) Lukas Quist
Startelva: David Jansson - Isak Olsson (67), Viktor Byström, Andreas Lundqvist, Erik Alm (73) - Oliver Nielsen (46), Nikolaos ignatiadis (67), Oskar Engström, Ludvig Holmertz - Lukas Quist, Filip Quist