Fotboll
Herrlag

Lindsdals IF - Nybro IF 2-0
2017-04-15 12:55
Bröderna Quist, Lukas med ett mål i första halvlek, och Filip med ett mål i andra halvlek, såg till att Lindsdals IF besegrade Nybro IF med 2-0 i torsdagskvällens länsderby.
1-0 målet kom i den 33:e spelminuten. Lukas Quist fick bollen efter förarbete av Emil Johansson och Nikolaos ignatiadis till vänster i straffområdet och placerade den stolpen in.
2-0 målet i 67:e minuten var också Nikolaos ignatiadis inblandad i. Hans inlägg från vänsterkanten nådde Filip Quist som säkert nickade in sitt första seriemål för LIFFEN.
Strax därefter fick Robin Olsson sitt andra gula kort med utvisning som följd. Nybro IF fick dock inte till någon riktigt målmöjlighet trots en man mer på planen under den sista kvarten.
-Fyra poäng efter två matcher är helt okej sammanfattar bröderna Quist inledningen av säsongen.
Matchfakta: Lindsdals IF - Nybro IF 2-0 (1-0)
1-0 (33) Lukas Quist, 2-0 (67) Filip Quist
Varningar: Oskar Engström
Utvisning: Robin Olsson
Startelva: David Jansson - Robin Olsson, Andreas Lundqvist (73), Victor Grusell, Mattias Dolk - Emil Johansson, Viktor Byström, Oskar Engström, Ludvig Holmertz (56) - Nikolaos Ignatiadis (90), Lukas Quist