Herrlag

Lindsdals IF - Lunds BK 1-3
2017-04-30 10:54
Tillfällig serieledning stod på spel vid lördagens drabbning mellan tvåan och trean i tabellen Lunds BK och Lindsdals IF.
Till slut var det Lund som drog det längsta strået och vann med 3-1 och är därmed i serietopp inför de sista matcherna i omgången som spelas under söndagen.
Och det var gästerna som mitt i första halvlek tog ledningen genom Jesper Möller som pricksköt 1-0 till Lund.
Emil Johansson kvitterade för LIFFEN i början av andra halvlek och Lindsdal gick sedan för ett segermål men utan resultat. Istället kunde Lund med två snabba mål gå ifrån och inkassera tre poäng och tillfällig serieledning.
För Lindsdal var det första förlusten. Chans till revansch till kommande helg då IFK Hässleholm vänta på bortaplan.

Matchfakta: Lindsdals IF - Lunds BK 1-3 (0-1)
0-1 (21) Jesper Möller, 1-1 (50) Emil Johansson, 1-2 (79) Fredrik Karlsson, 1-3 (81) Carl Annerstedt Nedstam
Varningar: Viktor Byström
Startelva: David Jansson - Robin Olsson (86), Andreas Lundqvist, Victor Grusell (79), Mattias Dolk - Emil Johansson, Viktor Byström, Oskar Engström, Ludvig Holmertz - Filip Quist, Lukas Quist